- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
Şimdi calismadigin için öyle. çalışınca yorgunum yapamam dersin. Şu an köle konumundasin.Demeyle olmuyor işte.Yemegini yapmayınca saldirganlasiyo gelip gidip bagiriyo kapıyı kitlesem yumrukluyo Allah kahretsin deyip yapıp başımdan atiyorum
Arada ilişkinin sana brownie yaptım aşamasına gidesim geliyor. Sonra ayıkıyorum, durduruyorum kendimi.
2 senede fazla hamaratlık göstermedim. Sonra "ben ayrılmak istiyorum Ada" sahnesi yaşamak istemiyorum.
Kimseye fazla iyilik yaramaz, bundan eminim.
Sormadinizmi diṣardaki kadinlarin bacaklarinin nasil oldugunu nerden bildigini?Dokununca hemen farki anlamişEski konumu bilenler bilir eşim cimrinin önde gideni çocuksu hareketleri var zerre olgun değil şarkı açıp anamda anam diye ağlıyor biz Bursa'da yaşıyoruz evlelene kadar beraber yaşıyorlardı evlenince Trabzon'a taşındı annesi.
Pek makyaj yapaeim yok yüzümde çabuk alerji vs oluyo kış soguklariyla dahada yüzüm beter oldu kuruyup kaşınma kızartmalar vs bende makyaj yapmıyorum acikcasi hevesimde yok.Rv işi vs didiniyorum gün içi kendisi laf eder yoksa aksamada geldiğinde tavitlar tripler kızdı hiç hazirlanmiyosun vs diye ben ojeli yaptırılmış el istiyotum diye .Ee hani para lafa gidince git yaptır diyo neyse vereyim ama para yok bide bana laf sokuyo geçen bacagima dokunmuş pütürlü dedi bacağımı aldım bu kezde yok olmamış diyo başkalarının bacakları böyle değil diyo almış oldamda .sık almıyorum haftada bir yada iki haftada tahriş oluyo yada çıkarken tüy batiyo diye ama batık yada çilek bacak görünümü vs yok zaten çıplak durmami sevmez sevişir sevismez giyin öyle dutma der.Ben bıktım usandım.Sevismez direk git çık iliskisi,canı o ne zaman isterse olur iki gün yada üç güne çıkardı günleri önceden ben desem benvilsin psikolojimi dusunmuyosun yada iki kere üst üste olmaz niye kendini yorayim laflari.
Bugün yine laf edince kızdım yapmayalım canımda istemiyo zaten dedim kendi kendine tatmin olmuş duş aldı farkettim.
Boşanmadan başka çare yok mu yaptıklarının nasıl adice aşağılık a olduğunu ona nasıl gösterebilirim o zerre şüphe duymuyo haklılığı konusunda vicdanı rahat bense vildiriyorum onun bu kendini haklı görüşüne
Ne ederse vereyim derken ne demek istiyor anlamadım kuaföre randevu aldım saçlarımı sarıya boyatacağım diyeceksiniz bittiSeninki almış benimki asla para vermez ama ne ederse vereyim der ve beni o sözüyle asagilamis olur.Yediremedigim bu.
Bende cok bakimli ve hergun makyaj bi kizim esimde ne gerek var makyaja der. Siz enn azindan hergun olmasa bile haftanun 2 gunu felan bi kirmizi ruj bile surseniz yeter yani. Erkekler gorsellige bakiyo inanin. Bende ne manikur ne pedikire giderim ama ellerim genelde hep ojelidir her hafta baska oje. Fazla paraya gerek yokki bunun icn ojeler 10 tl bisey zaten alin surun sizde. En azindan kocaniz isteklrini belli etmis. Sizede biraz emek ve caba gostermek kalmis. Ozellikle turk kadini evlenince kendini cok saliyo. Tabiki her zaman bakimli olamayiz helede cocuk varsa ama eslerimiz icin bazi seylri yapmamiz sart diye dusunuyorum. Sahsen bende erkek olsam bakimli bi kadin olsun isterim esimin. Ama tabiki baskalarinin bacaklari boyle puturlu degil dediginde asla susmamaniz gerekirdi. Sen nerden biliyosun baskasinin bacahginami dokundun derdim ben olsam ve daha neler neler derdim kavga cikaririrdim yani hakli ollarak. Esiniz gercekten cok bencilce davranmis. Ama sizde artik ona onun yaptigi gibi davranin yani surekli kilomi aldin sen bence sen bi spora git bak ben ne erkekler goruyorum kasli masli diyin. Onun sizi vurdugu gibi sizde onu vurun inanin ise yarar.Eski konumu bilenler bilir eşim cimrinin önde gideni çocuksu hareketleri var zerre olgun değil şarkı açıp anamda anam diye ağlıyor biz Bursa'da yaşıyoruz evlelene kadar beraber yaşıyorlardı evlenince Trabzon'a taşındı annesi.
Pek makyaj yapaeim yok yüzümde çabuk alerji vs oluyo kış soguklariyla dahada yüzüm beter oldu kuruyup kaşınma kızartmalar vs bende makyaj yapmıyorum acikcasi hevesimde yok.Rv işi vs didiniyorum gün içi kendisi laf eder yoksa aksamada geldiğinde tavitlar tripler kızdı hiç hazirlanmiyosun vs diye ben ojeli yaptırılmış el istiyotum diye .Ee hani para lafa gidince git yaptır diyo neyse vereyim ama para yok bide bana laf sokuyo geçen bacagima dokunmuş pütürlü dedi bacağımı aldım bu kezde yok olmamış diyo başkalarının bacakları böyle değil diyo almış oldamda .sık almıyorum haftada bir yada iki haftada tahriş oluyo yada çıkarken tüy batiyo diye ama batık yada çilek bacak görünümü vs yok zaten çıplak durmami sevmez sevişir sevismez giyin öyle dutma der.Ben bıktım usandım.Sevismez direk git çık iliskisi,canı o ne zaman isterse olur iki gün yada üç güne çıkardı günleri önceden ben desem benvilsin psikolojimi dusunmuyosun yada iki kere üst üste olmaz niye kendini yorayim laflari.
Bugün yine laf edince kızdım yapmayalım canımda istemiyo zaten dedim kendi kendine tatmin olmuş duş aldı farkettim.
Boşanmadan başka çare yok mu yaptıklarının nasıl adice aşağılık a olduğunu ona nasıl gösterebilirim o zerre şüphe duymuyo haklılığı konusunda vicdanı rahat bense vildiriyorum onun bu kendini haklı görüşüne
Kız insan sevdiceğine atkı örüyor bee ben örmüştüm ama takmıyorBen sufle ve puding yapiyorum arada 9 senenin hatrina ama sevgiliyken olsa yapmazdim.
Bazi kizçeler goruyorum saklama kutularinda kurabiye, sarma taşiyorlar, atki matki örmeye kalkiyorlar SAKIINNN
:) Doğru yoldayım demek.Ben sufle ve puding yapiyorum arada 9 senenin hatrina ama sevgiliyken olsa yapmazdim.
Bazi kizçeler goruyorum saklama kutularinda kurabiye, sarma taşiyorlar, atki matki örmeye kalkiyorlar SAKIINNN
10 dk da neymiş pislik herif ayrılın kurtulun şundan konuşun ailenizleTrajikomik kısmı kalkık ama o yorulmasin psikolojisi bozulmasın diye iki günde yada üç günde o ne zaman derse ben istersem değil bakın o eğer isterse oluyor.Bir kere bosaliyo daha yok on dklik şey için benimde içimden gelmiyor soğudum.Sevisme yok gir çık bitti oda o ne zaman isterse.Bastan aşağı bencillik her hareketi herşeyi.Ve benden bana hazırlanmanın yok ojen yok yok saçını sarıya boyamadin diye asagiliyo plus para da vermez yaptitma için vereyim de yap şu halimden kurtul fiye asagilar ama vermez asagilandigimla kalırım sorunu ne anlamıyorum ve asla pişman olmuyor yaptıkları indan
Kız insan sevdiceğine atkı örüyor bee ben örmüştüm ama takmıyor
Ah ah neler ettim kavgalar mi etmedim hakaretler mi etmedim yatak ayırdım yemeğini vermedim tek etkileyen yemek vermemek gelip gidip bağıra bağıra yaptiriyodu yapayimda yeterki defolsun diye.Konusmamayi seçtim kimi zaman ama asla değişmedi.Anlamiyor kendi haklı sanki duvara konuşuyorum sanki
Yemin ederim bu ne ya hicbir konu bu kadar sinirlerimi bozmadiSizin konularınız bende travma etkisi yarattı. Yemin ediyorum ki unutamıyorum kocanızı. Nerden nasıl buldunuz ? Nasıl bir belaya bulaştınız ? Allah belanızı mı verdi nedir bu?
Burda çok hayvanoglu hayvan koca gördüm ama böylesini görmedim. Sinirlerim çok bozuldu sizin kocanız yüzünden.
Nasıl dayanıyorsunuz buna? Nasıl her şeye eyvallah edip evlendiniz?
Kocanıza "çocuk" desem.. değil. "Adam" desem hiç değil. "Primat" desem o da evrim sürecine gireceğine ve insan olacağına dair dair umut vaad ediyor, o da olamaz... Eşiniz Allahın belası bir canlıdan başka bir şey değil .
Bir şekilde boşanmanız lazım. Sizin hiç başka çareniz yok.
Ben bu yaratıkla aynı gezegende olduğum için üzülüyorum, siz bi de aynı evdesiniz. tövbeler olsun. Allah bizleri muhafaza buyursun.
Ooo kendi kendinede tatminde olmussa afedersiniz ama cinsel icerikli videolara da bakmistir kesin. Bunlar cok ciddi konular yaEski konumu bilenler bilir eşim cimrinin önde gideni çocuksu hareketleri var zerre olgun değil şarkı açıp anamda anam diye ağlıyor biz Bursa'da yaşıyoruz evlelene kadar beraber yaşıyorlardı evlenince Trabzon'a taşındı annesi.
Yok okumadım tüm mesajları bir bakayımAdama sinir olmuştum Boleyn alintilarini okudun mu?
Daha da ×817161 kabus gibi bir adammiş. Hala akrabalarim aşagilar diyor konu sahibi.
Konu sahibi şu adamin asagilamalarini çekeceginize boşansaniz akrabalarin asagilamasi daha mi agir gelecek? Akrabalarla ayni evde yasayip, uyumuyorsunuz neticede bi yerde susarlardi. Boşuna kendinizi yakiyorsunuz.
Ben olsam aa kocacim senin icin atkiyi ormustum ama sen bi kere bile takmadin bosuna dolapta yer kaplamasin diyip gozu onunde ellerimle yirtar cope atar gulerdimAdama sinir olmuştum Boleyn alintilarini okudun mu?
Daha da ×817161 kabus gibi bir adammiş. Hala akrabalarim aşagilar diyor konu sahibi.
Konu sahibi şu adamin asagilamalarini çekeceginize boşansaniz akrabalarin asagilamasi daha mi agir gelecek? Akrabalarla ayni evde yasayip, uyumuyorsunuz neticede bi yerde susarlardi. Boşuna kendinizi yakiyorsunuz.
Siz geçen gün de konu açmıştınız dimi hatırladım ben sizi kontör de yüklemiyor demiştiniz ben kontör mü kaldı demiştim Allah aşkına bırakın bu adamı değmez vallahi değmezYaptım.Bel altı vurdum işe yaramıyor.O kendi dunyasinda mükemmel.Annesiyle tek yaşamış öyle bı pohpohlamiski mükemmellik saniyo boksör antronoru ordaki çocuklar iltifat edince gerçek saniyo.Biri bı sigara verse seviniyo bı çay verse seviniyo büyük adam değilde sanki on yasindaki çocuk gibi.
Ben olsam aa kocacim senin icin atkiyi ormustum ama sen bi kere bile takmadin bosuna dolapta yer kaplamasin diyip gozu onunde ellerimle yirtar cope atar gulerdimboylelerine bunlar gerek az bile bence
Ay okiz adamlarlar onŞimdi calismadigin için öyle. çalışınca yorgunum yapamam dersin. Şu an köle konumundasin.
Aman kiz bosver boyle daha iyi emin olun okuz bi kocaya anca cadi hakkindan gelirCokta cadıya bağlamamak lazim.
Aman kiz bosver boyle daha iyi emin olun okuz bi kocaya anca cadi hakkindan gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?