Kocam bakımlı kadın istiyormus

Ben sufle ve puding yapiyorum arada 9 senenin hatrina ama sevgiliyken olsa yapmazdim.

Bazi kizçeler goruyorum saklama kutularinda kurabiye, sarma taşiyorlar, atki matki örmeye kalkiyorlar SAKIINNN

Sormadinizmi diṣardaki kadinlarin bacaklarinin nasil oldugunu nerden bildigini?Dokununca hemen farki anlamiş

Bende cok bakimli ve hergun makyaj bi kizim esimde ne gerek var makyaja der. Siz enn azindan hergun olmasa bile haftanun 2 gunu felan bi kirmizi ruj bile surseniz yeter yani. Erkekler gorsellige bakiyo inanin. Bende ne manikur ne pedikire giderim ama ellerim genelde hep ojelidir her hafta baska oje. Fazla paraya gerek yokki bunun icn ojeler 10 tl bisey zaten alin surun sizde. En azindan kocaniz isteklrini belli etmis. Sizede biraz emek ve caba gostermek kalmis. Ozellikle turk kadini evlenince kendini cok saliyo. Tabiki her zaman bakimli olamayiz helede cocuk varsa ama eslerimiz icin bazi seylri yapmamiz sart diye dusunuyorum. Sahsen bende erkek olsam bakimli bi kadin olsun isterim esimin. Ama tabiki baskalarinin bacaklari boyle puturlu degil dediginde asla susmamaniz gerekirdi. Sen nerden biliyosun baskasinin bacahginami dokundun derdim ben olsam ve daha neler neler derdim kavga cikaririrdim yani hakli ollarak. Esiniz gercekten cok bencilce davranmis. Ama sizde artik ona onun yaptigi gibi davranin yani surekli kilomi aldin sen bence sen bi spora git bak ben ne erkekler goruyorum kasli masli diyin. Onun sizi vurdugu gibi sizde onu vurun inanin ise yarar.

Ben sufle ve puding yapiyorum arada 9 senenin hatrina ama sevgiliyken olsa yapmazdim.

Bazi kizçeler goruyorum saklama kutularinda kurabiye, sarma taşiyorlar, atki matki örmeye kalkiyorlar SAKIINNN
Kız insan sevdiceğine atkı örüyor bee ben örmüştüm ama takmıyor

:) Doğru yoldayım demek.
Ama konu sahibinin kocasının hiç oluru yok ya. Çiftler arası atışmalar olur, bizde de oluyor. Ama bir çizgi de olur. Bana asla bağıramaz, küfredemez. Ne kadar sinirli olursa olsun yapamaz. Ben sinirli biriyim, hemen yükselirim. Onu da delirtirim, birini nereden tetikleyeceğimi iyi bilirim. Çok delirttim adamı ama hiç şiddete başvurmadı. Normali bu bence.
Maalesef bazı bdv kadınları sözel ve fiziksel şiddete bahane uyduruyor. Eğer benimki tipik bdv kocası olsaydı haftada iki üç dayağım varmış demek ki diyorum.

10 dk da neymiş pislik herif ayrılın kurtulun şundan konuşun ailenizle

Kız insan sevdiceğine atkı örüyor bee ben örmüştüm ama takmıyor

Adama sinir olmuştum Boleyn alintilarini okudun mu?
Daha da ×817161 kabus gibi bir adammiş. Hala akrabalarim aşagilar diyor konu sahibi.

Konu sahibi şu adamin asagilamalarini çekeceginize boşansaniz akrabalarin asagilamasi daha mi agir gelecek? Akrabalarla ayni evde yasayip, uyumuyorsunuz neticede bi yerde susarlardi. Boşuna kendinizi yakiyorsunuz.

Madem boşanamıyorsunuz bu kocaya değmez gerçi de dediği gibi bir yapın bakalım değişim olacak mı? Sarı sarı diye tutturmuş ne keramet varmış acaba şu sarı saçta,protez tırnakta.
Ayrıca sık sık protez tırnak yaptırmak iyi değil tırnağı aşırı inceltiyor. Kaç ay oldu tırnaklarım kendine gelemedi. Onun yerine evde kendi manikürümü yapıyorum ben

Elinizde bir kozunuz yoksa bunlar işe yaramaz. Daha öncede bir çok kişinin yazdığı gibi iş bulup çalışmanız lazım. O zaman üstünüze de bu kadar gelemez.
Yemek yapmakmış, ev temizliği, düzeniymiş boş verin. bunlar o, şuursuz kocanız da dahil erkeklerin umurunda bile değil. Çalışın ve bütün paranızı kendinize harcayın. Gerekirse akşama kadar bir tırnağınızla ilgilenin.

Yemin ederim bu ne ya hicbir konu bu kadar sinirlerimi bozmadi

Ooo kendi kendinede tatminde olmussa afedersiniz ama cinsel icerikli videolara da bakmistir kesin. Bunlar cok ciddi konular yabence hemen bosanmayin size tek onerim artik sizde onunla birlikte ollmaya calismahin o sevismek isticegi zaman "o bacaklari puruzsuz bakimli olan kizlara bak sen benim gibi cirkin bakimsizlarla ne isin olur senin" Diyin gecin bakin nasil hatalarini anlicak. Yani onun sozleiryle hep ona vurun mutlaka ise yarar. Hakli olarakra sadece sizin daha kendinize bakmanizi istemis bu zaten cok dogal bisey siz napin biliyomusunuz?? Bi gun cok guzel sexi seyler giyin sacinizi makyajiniiz yapin karsisian cikin ama asla yuz vermeyin is felan yapin mesgul olun sonra konusma aninda ya sen cok mu kilo aldin sanki ya da yuzunde bi tunaflik var senin diyin sasirarak noldu dicek bi anda hiccc bi degisik geldin diyin ama bunlari derken suratinizda igrenmis tiksinmis bi ifade olsun.

Yok okumadım tüm mesajları bir bakayım

Ben olsam aa kocacim senin icin atkiyi ormustum ama sen bi kere bile takmadin bosuna dolapta yer kaplamasin diyip gozu onunde ellerimle yirtar cope atar gulerdimboylelerine bunlar gerek az bile bence

Siz geçen gün de konu açmıştınız dimi hatırladım ben sizi kontör de yüklemiyor demiştiniz ben kontör mü kaldı demiştim Allah aşkına bırakın bu adamı değmez vallahi değmez

Ekonomik, psikolojik, cinsel siddet hepsi var eee bu adamin nesini çekiyorsunuz ki?
Bunlar bile boşanmak ve adamin kusurlu oldugunu gosteren hareketler bir avukat tutup (ya da barodan talep edin) o cimri adama para nedir nasil verilir ve akabinde de bakim nasil yapılır guzelce gosterirdim :)
Hem her sey 4 4luk olsun hem de kurus cebimden cikmasin yok yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…