Arkadasimizinda dedigi gibi onca sey ister saci sariya boyatmak ne kadara mâl oluyo buni biliyomu istiyosa madem al karicim buyur bunlarla yaptir demesi laizm. Ay burdan nasil sinir oldum esinize siz nasil katlaniuosunuzEkonomik, psikolojik, cinsel siddet hepsi var eee bu adamin nesini çekiyorsunuz ki?
Bunlar bile boşanmak ve adamin kusurlu oldugunu gosteren hareketler bir avukat tutup (ya da barodan talep edin) o cimri adama para nedir nasil verilir ve akabinde de bakim nasil yapılır guzelce gosterirdim :)
Hem her sey 4 4luk olsun hem de kurus cebimden cikmasin yok yaaa...
Hayir oz anneniz size ne dicek yani bakimsiz ve sari sac yaptirmadiginiz icin size mi kizip sucu sizdemi bulucaklar ay ne sacka sey ya bunlar coldirdim burda.Arkadaşlar parasını vereyim yaptır desede o parayı vermiyor sadece asagiliyor çıktı hiç verirmi bana harçlık vermiyor diyorum.Az önce annemi aradım dedim bak böyle böyle yapiyo makyaj yapsam ne bu halin dkyo yapmasam yine ne bu halin diye asagiliyo dedim sen bunun istediği saç tırnak parasını her ay karşılayamaz son mutlu olsunlar diye oda karşılamaz cimri dedim.Bana boşanma diyosun ama onun gözü dışarda o basar bak dedim sen daha hala halı dusunuyosun dedim tavsiyen varsa söyle dedim.Bilmiyoruk diyo dua et Allah kapı açar diyo.Iyi anne dedim bal gor duy bil dedim bosanirsak yakında senden oldu diyemezsin dedim
Katalanamiyorum ağlıyorum yüzümde yara cikiyo migrenim tutuyo her gün kabus görüyorum ama her gün söyleyince ben görmüyorum um een sorunlusun sen kötü insansın beni uzdugum için rahat edemiyorum diyo bak benim hicbiseyim yok diyoArkadasimizinda dedigi gibi onca sey ister saci sariya boyatmak ne kadara mâl oluyo buni biliyomu istiyosa madem al karicim buyur bunlarla yaptir demesi laizm. Ay burdan nasil sinir oldum esinize siz nasil katlaniuosunuz
Aileniziede dicek hic bisey bulamiyorum kotu sozde demek hadddime degil ama inanin cok sinirlendim suan. Oz kizlari oldigunuze eminsiniz dimiBu bosarsa anca ailem kabul eder ben gidince yollarlar.Bende adamı işliyorum sinirlenince ucntalak ver boşa diye.Belki sinirlenip bosarsa ikimizde kurtuluruz
Ağla zırla gerekirse anne ben gelicem dayanamıyorum bu adama deArkadaşlar parasını vereyim yaptır desede o parayı vermiyor sadece asagiliyor çıktı hiç verirmi bana harçlık vermiyor diyorum.Az önce annemi aradım dedim bak böyle böyle yapiyo makyaj yapsam ne bu halin dkyo yapmasam yine ne bu halin diye asagiliyo dedim sen bunun istediği saç tırnak parasını her ay karşılayamaz son mutlu olsunlar diye oda karşılamaz cimri dedim.Bana boşanma diyosun ama onun gözü dışarda o basar bak dedim sen daha hala halı dusunuyosun dedim tavsiyen varsa söyle dedim.Bilmiyoruk diyo dua et Allah kapı açar diyo.Iyi anne dedim bal gor duy bil dedim bosanirsak yakında senden oldu diyemezsin dedim
Düzelir saniyo ben abartiyorum saniyo.Degisirmis falan filan.az önce aradım soyledim bişey diyemedi.Hayir oz anneniz size ne dicek yani bakimsiz ve sari sac yaptirmadiginiz icin size mi kizip sucu sizdemi bulucaklar ay ne sacka sey ya bunlar coldirdim burda.
Siz adami beklerseniz ohooo daha cok cekersiniz bencilliginiBu bosarsa anca ailem kabul eder ben gidince yollarlar.Bende adamı işliyorum sinirlenince ucntalak ver boşa diye.Belki sinirlenip bosarsa ikimizde kurtuluruz
Ama sizde çok sert gitmissiniz adama kırılmıştırYa bir de erkeklerin kadın dış görünüşü hakkında yorum yapmasını itici buluyorum.
Sevgilim yapmazdı hiç. Bir keresinde saçını düzken daha çok seviyorum demişti. Ben de düzleştirici yıpratıyor, her zaman düz yapamam dedim. Benimkiler lüleli kıvırcık. Zarar vermeyen şekillendiricim de yok, alırsan daha sık düz görürsün dedim. Çenesini kapatsın diye demiştim. O da o şekillendiriciyi aldı.Elimde patlamış oldu.
Katalanamiyorum ağlıyorum yüzümde yara cikiyo migrenim tutuyo her gün kabus görüyorum ama her gün söyleyince ben görmüyorum um een sorunlusun sen kötü insansın beni uzdugum için rahat edemiyorum diyo bak benim hicbiseyim yok diyo
Ay allahim ya. Tabiki annenizide anliyorum evlilik kolay bisey degil sonucta. Bosanmakta oyle yuvanin dagilamsini istemiyodur ama demesi lazim ki ne oluesa olsn sen haksizda olsan bosanirsaniz yerin ben yanimdadir seni tek birakmam deemsi laizm. Bence siz annenizede bunu belirtin. Tepkinizi koyun mutlakaDüzelir saniyo ben abartiyorum saniyo.Degisirmis falan filan.az önce aradım soyledim bişey diyemedi.
Burada koptum ajshfhfhfhfhdhdhdheheşarkı açıp anamda anam diye ağlıyor
Iki tarafida işliyorum anneme söyledim hep düzelir vs dedi abarttigimi düşündü az önce oda bı laf bulamadı.Siz adami beklerseniz ohooo daha cok cekersiniz bencilligini
Aklima bir video geldi rus bir kadin erkeklere baya saydiriyordu hem guzel olsun istiyorsunuz hem para vermiyorsunuz sonra bize kotu kadin muamelesi yapiyorsunuz diye. Video bastan sona kufurluydu ama özünde kadinin demek istedigi sey erkeklerin sizin kocanizla benzer oldugu yonundeydi
Hem sevmiyo hem bosamiyo bedavaya evlendim bosamakta zorlanmaz zaten.
Kadin diyor zaten ama bazi aileler böyle evlendimi o evden ölun çiksin derlerAğla zırla gerekirse anne ben gelicem dayanamıyorum bu adama de
Aynen öyle hangi ülkede tam hatırlayamıyorum İsveç ya da İsviçre sanırım psikolojik eğitim almadan evlilik onayı çıkmıyor bu eğitimler olsa böyle pislik herifler de evlenemezKadin diyor zaten ama bazi aileler böyle evlendimi o evden ölun çiksin derler
Sakin yanımiza gelme kabul etmeyiz boyle ortalikda çaresiz kalan kadinlarimiz çok maalesef keşke boyle insanlar anne baba olmasa sahip çikmayacaksan dogurma kardeşim madem dogurdun bakicaksin ne malum kizinin başina yarin ne gelicek ya.
Sadece cildinizle ilgili konuşacağım muhtemelen egzamanız var.Katalanamiyorum ağlıyorum yüzümde yara cikiyo migrenim tutuyo her gün kabus görüyorum ama her gün söyleyince ben görmüyorum um een sorunlusun sen kötü insansın beni uzdugum için rahat edemiyorum diyo bak benim hicbiseyim yok diyo
Yani siz adimi karsidan beklerseniz cok beklersinizIki tarafida işliyorum anneme söyledim hep düzelir vs dedi abarttigimi düşündü az önce oda bı laf bulamadı.
Adama zaten bodanalim diyorum belki sınırlı anında talak verirde bosaniriz.Hem sevmiyo hem bosamiyo bedavaya evlendim bosamakta zorlanmaz zaten.
Sarı saçlı çalışan pürüzsüz bacaklı biriyle evlenir.Ben asla çalışırım demedim şimdi çalış diyo saçını sarı yap diyo.Habire eksik bişey buluyo.Manken gibi kizlar varmış hep etrafında daha önce evlenecek gibi olmuş diğer taraf ayak suruyunce kalmış bu kez düğün dernek balayı gelinlik herşeyi tam takir yapar hatta üzmemek için yeni kişiyi bana yaptıklarınida yapmaz değerli olur.Bende değişmiyor ne yapsam degersizim.Belki değişir diyorum ama degismiyo işte.Akil arıyorum en azından yaptigi hatasini göz dün vicdanı sizlasin diye.Yoksa tek taraflı kudurup durcam oda mutlu mesut günü gecitcek şimdi msla arkslariyla PC basinda oyun oynuyo çok rahat ben burda ağlamaklı tavsiye ariyorumAksine masrafsiz, bi gelinlik bile almadan evlenip sonra boyle eziyet edebileceği kaç kişiyi bulabilir ki boşasin.Bosayip eline bir sey gecmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?