Vermiyor parası neyse vereyim deyip asagiliyorsun vermiyor sonra harçlık bile vermiyo adam bana tele lira atmadı evlendik evleneli.Ben useniyo değilim vermiyo ve asagiliyosiz kendiniz için bakımlı olun öncelikle yani gençsiniz neden saldınız kendinizi? size bakımlı el istiyorum diyorsa versin yaptırın. kılsız istiyorsa versin lazere gidin. bu adamı azıcık da siz zorbalayın. biri bana görüntüm hakkında laf etse başkasını örnek verecek olsa kovalarım. bur de bu adamla sevişip ona ödül mü veriyorsunuz
:) Ben evli değilim ama ben de böyleyim ya. İnsanın kendini iyi hissetmesi daha önemli. Kişisel bakımım tamsa mutlu hissediyorum. Ama bakımsızsam ve ev temizse kendimi mutsuz hissediyorum. O yüzden kendi bakımım daha önde. Evi b.k götürebilir.
işte bu adam baştan beri böyle aslında yani neden evlendiniz asla anlam veremedim. bu adam size başından beri kötü davranıyor sevgiliyken bile gönül almamış. bir de bu adama yemek temizlik yapıp seks yapıyorsunuz. neden anlamıyorum cidden. eliniz ayağınız turuyor kimseye muhtaç değilsiniz. çalışın eve para vermeyin. zorla mı alacak? kaç yaşında kadınsınıZ eline bakmayın. boşayın gitsin. yoksa solup gidersinizKıl dediğim maks iki haftada çıkan oda bacağımda malum yerler değil zaten üstümü hiç çıkarmıyorum diye
düşünsenize sürekli sizi asagilayan evden çıkarmayan psikolojik maddi şiddet uygulayan biri varken dur bacagimida alayimda binde bir seks sırasında snyelik görsün de tatmin olsun diyemi dusunursunuz
Kıyamam sana gerçekten erkeklerden nefret ediyorum, bence de kendine bakımlı olmalısın ben mesela 10 senelik ilişkim vardı 1 buçuk yıllık evliyim her akşam duş alır her sabah işte makyajımı yaparım ama kendimi öyle iyi hissettiğim için hasta da olsam önce kendini iyi hissedeceğin şekilde yaşa işe gir paranı kazan alışveriş yap sürünsün köpek bende bursadayım keşke sana yardım edebilsemEski konumu bilenler bilir eşim cimrinin önde gideni çocuksu hareketleri var zerre olgun değil şarkı açıp anamda anam diye ağlıyor biz Bursa'da yaşıyoruz evlelene kadar beraber yaşıyorlardı evlenince Trabzon'a taşındı annesi.
Pek makyaj yapaeim yok yüzümde çabuk alerji vs oluyo kış soguklariyla dahada yüzüm beter oldu kuruyup kaşınma kızartmalar vs bende makyaj yapmıyorum acikcasi hevesimde yok.Rv işi vs didiniyorum gün içi kendisi laf eder yoksa aksamada geldiğinde tavitlar tripler kızdı hiç hazirlanmiyosun vs diye ben ojeli yaptırılmış el istiyotum diye .Ee hani para lafa gidince git yaptır diyo neyse vereyim ama para yok bide bana laf sokuyo geçen bacagima dokunmuş pütürlü dedi bacağımı aldım bu kezde yok olmamış diyo başkalarının bacakları böyle değil diyo almış oldamda .sık almıyorum haftada bir yada iki haftada tahriş oluyo yada çıkarken tüy batiyo diye ama batık yada çilek bacak görünümü vs yok zaten çıplak durmami sevmez sevişir sevismez giyin öyle dutma der.Ben bıktım usandım.Sevismez direk git çık iliskisi,canı o ne zaman isterse olur iki gün yada üç güne çıkardı günleri önceden ben desem benvilsin psikolojimi dusunmuyosun yada iki kere üst üste olmaz niye kendini yorayim laflari.
Bugün yine laf edince kızdım yapmayalım canımda istemiyo zaten dedim kendi kendine tatmin olmuş duş aldı farkettim.
Boşanmadan başka çare yok mu yaptıklarının nasıl adice aşağılık a olduğunu ona nasıl gösterebilirim o zerre şüphe duymuyo haklılığı konusunda vicdanı rahat bense vildiriyorum onun bu kendini haklı görüşüne
Bence siz de adamı sevmiyorsunuz ama boşanmak da istemiyorsunuz.Eski konumu bilenler bilir eşim cimrinin önde gideni çocuksu hareketleri var zerre olgun değil şarkı açıp anamda anam diye ağlıyor biz Bursa'da yaşıyoruz evlelene kadar beraber yaşıyorlardı evlenince Trabzon'a taşındı annesi.
Pek makyaj yapaeim yok yüzümde çabuk alerji vs oluyo kış soguklariyla dahada yüzüm beter oldu kuruyup kaşınma kızartmalar vs bende makyaj yapmıyorum acikcasi hevesimde yok.Rv işi vs didiniyorum gün içi kendisi laf eder yoksa aksamada geldiğinde tavitlar tripler kızdı hiç hazirlanmiyosun vs diye ben ojeli yaptırılmış el istiyotum diye .Ee hani para lafa gidince git yaptır diyo neyse vereyim ama para yok bide bana laf sokuyo geçen bacagima dokunmuş pütürlü dedi bacağımı aldım bu kezde yok olmamış diyo başkalarının bacakları böyle değil diyo almış oldamda .sık almıyorum haftada bir yada iki haftada tahriş oluyo yada çıkarken tüy batiyo diye ama batık yada çilek bacak görünümü vs yok zaten çıplak durmami sevmez sevişir sevismez giyin öyle dutma der.Ben bıktım usandım.Sevismez direk git çık iliskisi,canı o ne zaman isterse olur iki gün yada üç güne çıkardı günleri önceden ben desem benvilsin psikolojimi dusunmuyosun yada iki kere üst üste olmaz niye kendini yorayim laflari.
Bugün yine laf edince kızdım yapmayalım canımda istemiyo zaten dedim kendi kendine tatmin olmuş duş aldı farkettim.
Boşanmadan başka çare yok mu yaptıklarının nasıl adice aşağılık a olduğunu ona nasıl gösterebilirim o zerre şüphe duymuyo haklılığı konusunda vicdanı rahat bense vildiriyorum onun bu kendini haklı görüşüne
Ne demeye mi evlendi? evde yemeğini yapan donlarini yıkayan istediğinde ilişki yapabildiği biri var neden evlenmesin. asıl siz neden evlendiniz?Ne demeye evlendi anlamıyorum.Badkasifa yok hayatında teli herşeyin şifresi elimde.Ama sevgi buda değil anlamiyorum
Güvenlik ev bizim motoruda var.Araba için katilimevine girdi oraya altı bin oduyo süpürge vs aldık aylık bir bir buçuk öyle takside gidiyo bide borsaya para yatiriyo yatırım diye elime beş kuruş vermez dışarı asla çıkarmaz hediye çiçek asla almaz vermez ustunede bunlarNe iş yapıyor eşiniz? Para esirgemesinin sebebi cimrilik mi, düşük gelir mi?
Adam hem bakımlı, hem dört dörtlük hamarat ev hanımı istiyor.Kendini ne zannediyorsa artık:) Ben evli değilim ama ben de böyleyim ya. İnsanın kendini iyi hissetmesi daha önemli. Kişisel bakımım tamsa mutlu hissediyorum. Ama bakımsızsam ve ev temizse kendimi mutsuz hissediyorum. O yüzden kendi bakımım daha önde. Evi b.k götürebilir.
ben de çok takıntılı değilim pasaklı olmadığım sürece sıkıntı yok ev işi zaten nankör. yap yap aynı cam sil iki yağmur yağsın emek çöp olsunAynen zaten buyuk temizligi ben yapmiyorum tek basima.
Insanin kendine bakmak hem kendi psikolojisi icin iyi, hem de ev işi, temizlik super oldu diye kimse madalya takmaz.
Eşim beni en son iş yerinden etkinlige goturmustu, herkesin eşleri de vardi.
Gun sonunda bana " herkesin icinde parliyordun, sen öyle dur evi ben temizlesem de olur"demişti gülmüştük.
Asla asla ev işi, yemek yapcam diye paralamayin kendinizi. Evi herkes temizler bir kiymeti yok.
Sevilecegimi sandım herkesinki gibi aile yaşantım olur sandım.Boeanmwk istemiyorum ailemin tepkisinden akrabaların asagilamasi çevre baskısı vs korkumdan o bosanirsa ailem mecbur kalır diye hatta bı keresinde işine gelmiyosa annnenin evine git dediğinde, madem laf ediyosun üç talakta boşa ailemde bişey diyemez giderim demistim.Tabiki bişey dememisti ama bosanmayada hevrsim olduğunun farkindaNe demeye mi evlendi? evde yemeğini yapan donlarini yıkayan istediğinde ilişki yapabildiği biri var neden evlenmesin. asıl siz neden evlendiniz?
Bende takıntılı değilim ama eşim öyle toz görse kavga eder.pazara çıkarken çöpü almıştım çay damlası aktı eve gelince hemen yemeği koydum dalata vs yaparken eşim geldi başladı bağırmaya senin isinife ben mi yapicam dedi ve tek yaptığı o lekeleyi ıslak mendille silmek.Silecektim yemek hazır olsun diye hemen yemeğe giriştim aklımdaydı dedim ama neye yarar.Ben cokmu hoslaniyorum kendimi heba etmekten sankiben de çok takıntılı değilim pasaklı olmadığım sürece sıkıntı yok ev işi zaten nankör. yap yap aynı cam sil iki yağmur yağsın emek çöp olsun
Yok kanka onu istemesi için üstün vasıflar lazım.Adam hem bakımlı, hem dört dörtlük hamarat ev hanımı istiyor.Kendini ne zannediyorsa artık.
Ay karışma işime benimBende takıntılı değilim ama eşim öyle toz görse kavga eder.pazara çıkarken çöpü almıştım çay damlası aktı eve gelince hemen yemeği koydum dalata vs yaparken eşim geldi başladı bağırmaya senin isinife ben mi yapicam dedi ve tek yaptığı o lekeleyi ıslak mendille silmek.Silecektim yemek hazır olsun diye hemen yemeğe giriştim aklımdaydı dedim ama neye yarar.Ben cokmu hoslaniyorum kendimi heba etmekten sanki
işte bu adamı da boşamaya yanaşmıyorsunuz bu yüzden başka çare yok. madem böyle bir evlilik yapacaksınız sevgisiz ne bileyim ilgisiz keşke daha mülayim sessiz birini bulsaydınız. bu adam yürüyen red flagBende takıntılı değilim ama eşim öyle toz görse kavga eder.pazara çıkarken çöpü almıştım çay damlası aktı eve gelince hemen yemeği koydum dalata vs yaparken eşim geldi başladı bağırmaya senin isinife ben mi yapicam dedi ve tek yaptığı o lekeleyi ıslak mendille silmek.Silecektim yemek hazır olsun diye hemen yemeğe giriştim aklımdaydı dedim ama neye yarar.Ben cokmu hoslaniyorum kendimi heba etmekten sanki
Istediğim bana yaptığını görsün hatalı olduğunu anlasın benim nasıl içime dert oluyosa onada olsun.Ben üzüntüden habire baş agrilari çekiyorum tertemiz yüzümde yaralar cikiyo o rahat birde tek suçlu benmişim gibi davraniyo.Herseyi geçtim herşeyi ama göstereyim istiyorumSiz bu adamdan calissanizda kurtulamazsiniz. Nasilsa maas aliyosun diye evin tum giderlerini ustunuze yıkar.
Sorununuz bitane degil ki doktora gidin diyeyim. Adam o kadar ozguvensiz ki sizide dibe cekmeye calisiyoe. Zaten hasta oldugunu kabul edipte doktora gitmez. Bosanmadan kurtulamazsiniz
Eski konumu bilenler bilir eşim cimrinin önde gideni çocuksu hareketleri var zerre olgun değil şarkı açıp anamda anam diye ağlıyor biz Bursa'da yaşıyoruz evlelene kadar beraber yaşıyorlardı evlenince Trabzon'a taşındı annesi.
Başta anlamadım ki cimriliginden şüphelendim biraz konduramadim bilemedim.Simdide neye faydaişte bu adamı da boşamaya yanaşmıyorsunuz bu yüzden başka çare yok. madem böyle bir evlilik yapacaksınız sevgisiz ne bileyim ilgisiz keşke daha mülayim sessiz birini bulsaydınız. bu adam yürüyen red flag
Kesinlikle, sevmiyor adam.Seven erkek ayıcıklı pijamanla bile bağrına basar seni☺Yok kanka onu istemesi için üstün vasıflar lazım.
Ben önceden laf edilince salak salak ağlardım. Şimdi laf mı ediyor, içine bir kaya yerleştirip geri yolluyorum herife. :)
Arada dengesizliği tutar, şunu mu giysen vs. der. Ben de alırsan giyerim der link atarım. Önceden olsa sen beni beğenmiyor musun ühüü diye başlardım. Ama şimdi hem adamın ayarlarını niyetini biliyorum hem de altta kalmıyorum.
Ama benim herif konu sahibininki gibi kötü niyetli değil. Böyle olsa o an ayrılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?