Kocam bakımlı kadın istiyormus

Kimsenin 4 4luk evi müze gibi olan bir ev hanimi olup, cok bakimli olmaya yetisebilecegini sanmiyorum ya.
Birinden biri eksik olacak illa ki, zaten akli başinda vasifli adam da öyle bir şey beklemez.

Hatasini asla kabul etmez. Kabul etse bile "bunu bana sen yaptirdin" der. Pisman olmaz, uzulmez, vicdan azabi cekmez, hatta magdur olur. Esinizin dusuk level versiyonu benim eski eşimdi. Ben sizinli gibi travmatik seyler yasamadim, cok daha basit seylerdi ama sorun oldugu belliydi. Olur da bosanirsaniz ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz. Su anki cabaniz beyhude

Hanzoya bak hanzoya demek ki gözü dışardaki kızlarda ondan sizindw onlar gibi olmanızı istiyor. Yahu kisisel bakım yapıldığı sürece (dus alırsın, disini fırcalarsın sacına basına bakarsın) onun dısında daha ne istiyolar anlamıyorum. Ben makyajlı da gezerim makyajsız da. Bszen çok güzel giyinirim bazen köylü gibi pijamamı çoraplarımın içine sokarım Eşimden daha 1 kere bile bakımsızsın lafını duymadım pijamayı çorapların içinde daha cok seviyor kombinin halis mi diye geziyor etrafta sizin bu adam olmamıs bosayın

Ah ah neler ettim kavgalar mi etmedim hakaretler mi etmedim yatak ayırdım yemeğini vermedim tek etkileyen yemek vermemek gelip gidip bağıra bağıra yaptiriyodu yapayimda yeterki defolsun diye.Konusmamayi seçtim kimi zaman ama asla değişmedi.Anlamiyor kendi haklı sanki duvara konuşuyorum sanki

Çalış, ev işi yapma, kazandigin parayı da verme. Maaşını sadece bakım kozmetik giyimine harca

Kimsenin 4 4luk evi müze gibi olan bir ev hanimi olup, cok bakimli olmaya yetisebilecegini sanmiyorum ya.
Birinden biri eksik olacak illa ki, zaten akli başinda vasifli adam da öyle bir şey beklemez.
Arada ilişkinin sana brownie yaptım aşamasına gidesim geliyor. Sonra ayıkıyorum, durduruyorum kendimi.
2 senede fazla hamaratlık göstermedim. Sonra "ben ayrılmak istiyorum Ada" sahnesi yaşamak istemiyorum.
Kimseye fazla iyilik yaramaz, bundan eminim.

bence bilerek evlendiniz. aile evinde çalışıyor muydunuz mesleğiniz var mı
Yok cimriysen evlenmiycem dedim bı kavga vs durumumuz oldu yeminler etti sikisigim şu an dedi evlenince yapicam vs vs.Calismiyordum.Calisirim vs deyince aileme sen calismazsin zora gelmezsin iki aya bırakırsın gelme diyolar

Sen hala sevip ona kiyamiyorsun barismaninn arani düzeltmenin yolunu arıyorsun.tam tersini yapicaksin ona kendini bakımsız,ise yaramaz,pis biri gibi hissettirceksin. Sende onu beğenme eksik yönleriyle dalga geç burun kıvır bı kendi kendine düşünsün bakalım.

Ben yapıyorumda ne oluyo senin işin bu diyo teşekkür edecegine.

Yok cimriysen evlenmiycem dedim bı kavga vs durumumuz oldu yeminler etti sikisigim şu an dedi evlenince yapicam vs vs.Calismiyordum.Calisirim vs deyince aileme sen calismazsin zora gelmezsin iki aya bırakırsın gelme diyolar
35 yaşına kadar hiç çalışmadınız mı

Bu arada madem bakımlı temiz istiyor o zaman lazere gondersin her hafta kuaföre göndersin falan filan madem başka kadınlara bakıp kiyasliyor..valla gece gece sinir oldum

Demeyle olmuyor işte.Yemegini yapmayınca saldirganlasiyo gelip gidip bagiriyo kapıyı kitlesem yumrukluyo Allah kahretsin deyip yapıp başımdan atiyorum
Bu nasi bı adam yahu. Ya bu deveyi guducen ya bu diyardan gidicen.
Terk et bı kaç gün evi, tehdit et bosanalim diye.
Seviyorsa kendini düzeltir ztn sevmiyorsa umursamaz sende zorlamazsin

Yaptım.Bel altı vurdum işe yaramıyor.O kendi dunyasinda mükemmel.Annesiyle tek yaşamış öyle bı pohpohlamiski mükemmellik saniyo boksör antronoru ordaki çocuklar iltifat edince gerçek saniyo.Biri bı sigara verse seviniyo bı çay verse seviniyo büyük adam değilde sanki on yasindaki çocuk gibi.

Demeyle olmuyor işte.Yemegini yapmayınca saldirganlasiyo gelip gidip bagiriyo kapıyı kitlesem yumrukluyo Allah kahretsin deyip yapıp başımdan atiyorum
Senin koca hem ruh hastası,hem de ağır kompleksli haberin olsun.Bir sonraki aşama fiziksel şiddet,biran önce kurtul bu heriften.

Psikolojik sorunları var o zaman tam olgunlaşmamış gibi.cok zor işin.

herşeyi bana taşıyordu laf olarak denen her kötü sözü duyuyordum

benim laflarimida onlara taşıyordu ki hiç aramız iyi olmadı ailesiyle.

üç bilezik istedim mehir ona bile kavga gürültü aldı salak ben iste kabul ettim aşığım ya

sen hak etmiyosun dedi

Gece uclere kadar oyun oynadığı için kavga ettik

itti beni sacimdan tuttu yoldu

biseyler alır k ndince göre alır abur cubur iki tane almaz

kendine içecek alır koyar niye içtin der,

Rujum dişimi bulaşmış bana igrencsin demişti

ilişkide bok kokusu geldi deyip beni rencide wtmisti

su içerken bile şu icmen bile gicijk demişti

evlilik öncesi dahil bir kez hediye cicek vs almadısozlenmeden önce başkalarına yaptım boşa gitmesini istemiyorum

gelinliğimi almadı kuafo parası vs vermedi

yersem evdekinden hesap sorar kendime almıştım diye.

evde toz vs kalsa niye silmedin etmedin kavgasini yapar.

Markete gider kendine göre alır birer tane abur cubur Cnm çeker banada alsaydın derim kaç kere kavga ederiz tmm özür diler sonra yine aynısını yapar.

şarkı açıp anamda anam diye ağlıyor

ben ojeli yaptırılmış el istiyotum diye .

başkalarının bacakları böyle değil diyo

kuaföre para vermez ama lafa gelince saçıma laf eder.

Sizin konularınız bende travma etkisi yarattı. Yemin ediyorum ki unutamıyorum kocanızı. Nerden nasıl buldunuz ? Nasıl bir belaya bulaştınız ? Allah belanızı mı verdi nedir bu?

Burda çok hayvanoglu hayvan koca gördüm ama böylesini görmedim. Sinirlerim çok bozuldu sizin kocanız yüzünden.

Nasıl dayanıyorsunuz buna? Nasıl her şeye eyvallah edip evlendiniz?

Kocanıza "çocuk" desem.. değil. "Adam" desem hiç değil. "Primat" desem o da evrim sürecine gireceğine ve insan olacağına dair dair umut vaad ediyor, o da olamaz... Eşiniz Allahın belası bir canlıdan başka bir şey değil .

Bir şekilde boşanmanız lazım. Sizin hiç başka çareniz yok.

Ben bu yaratıkla aynı gezegende olduğum için üzülüyorum, siz bi de aynı evdesiniz. tövbeler olsun. Allah bizleri muhafaza buyursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…