Yok kanka onu istemesi için üstün vasıflar lazım.
Ben önceden laf edilince salak salak ağlardım. Şimdi laf mı ediyor, içine bir kaya yerleştirip geri yolluyorum herife. :)
Arada dengesizliği tutar, şunu mu giysen vs. der. Ben de alırsan giyerim der link atarım. Önceden olsa sen beni beğenmiyor musun ühüü diye başlardım. Ama şimdi hem adamın ayarlarını niyetini biliyorum hem de altta kalmıyorum.
Ama benim herif konu sahibininki gibi kötü niyetli değil. Böyle olsa o an ayrılırım.
Istediğim bana yaptığını görsün hatalı olduğunu anlasın benim nasıl içime dert oluyosa onada olsun.Ben üzüntüden habire baş agrilari çekiyorum tertemiz yüzümde yaralar cikiyo o rahat birde tek suçlu benmişim gibi davraniyo.Herseyi geçtim herşeyi ama göstereyim istiyorum
bence bilerek evlendiniz. aile evinde çalışıyor muydunuz mesleğiniz var mıBaşta anlamadım ki cimriliginden şüphelendim biraz konduramadim bilemedim.Simdide neye fayda
Ah ah neler ettim kavgalar mi etmedim hakaretler mi etmedim yatak ayırdım yemeğini vermedim tek etkileyen yemek vermemek gelip gidip bağıra bağıra yaptiriyodu yapayimda yeterki defolsun diye.Konusmamayi seçtim kimi zaman ama asla değişmedi.Anlamiyor kendi haklı sanki duvara konuşuyorum sankiAy karışma işime benim
Yaptığın işmiş gibi birde tepemde söylenme
Desene ona yaa
Sen mi konuşmayı bilmiyorsun acaba? Niye ezdiriosun kendini
Ayağımın altına alıcam bak artık yettin diyemiomusun
Adam sana saygı duymuyor
Eziyor
Küçük görüyor
Sende ona yapsana dicem de…(gazlamış gibi de olmiyim)
Önce uslubunu düzelt sonra kadınlık bekle , derdim ben olsam !
Çalış, ev işi yapma, kazandigin parayı da verme. Maaşını sadece bakım kozmetik giyimine harcaSevilecegimi sandım herkesinki gibi aile yaşantım olur sandım.Boeanmwk istemiyorum ailemin tepkisinden akrabaların asagilamasi çevre baskısı vs korkumdan o bosanirsa ailem mecbur kalır diye hatta bı keresinde işine gelmiyosa annnenin evine git dediğinde, madem laf ediyosun üç talakta boşa ailemde bişey diyemez giderim demistim.Tabiki bişey dememisti ama bosanmayada hevrsim olduğunun farkinda
Arada ilişkinin sana brownie yaptım aşamasına gidesim geliyor. Sonra ayıkıyorum, durduruyorum kendimi.Kimsenin 4 4luk evi müze gibi olan bir ev hanimi olup, cok bakimli olmaya yetisebilecegini sanmiyorum ya.
Birinden biri eksik olacak illa ki, zaten akli başinda vasifli adam da öyle bir şey beklemez.
Yok cimriysen evlenmiycem dedim bı kavga vs durumumuz oldu yeminler etti sikisigim şu an dedi evlenince yapicam vs vs.Calismiyordum.Calisirim vs deyince aileme sen calismazsin zora gelmezsin iki aya bırakırsın gelme diyolarbence bilerek evlendiniz. aile evinde çalışıyor muydunuz mesleğiniz var mı
Demeyle olmuyor işte.Yemegini yapmayınca saldirganlasiyo gelip gidip bagiriyo kapıyı kitlesem yumrukluyo Allah kahretsin deyip yapıp başımdan atiyorumÇalış, ev işi yapma, kazandigin parayı da verme. Maaşını sadece bakım kozmetik giyimine harca
Ben yapıyorumda ne oluyo senin işin bu diyo teşekkür edecegine.Arada ilişkinin sana brownie yaptım aşamasına gidesim geliyor. Sonra ayıkıyorum, durduruyorum kendimi.
2 senede fazla hamaratlık göstermedim. Sonra "ben ayrılmak istiyorum Ada" sahnesi yaşamak istemiyorum.
Kimseye fazla iyilik yaramaz, bundan eminim.
35 yaşına kadar hiç çalışmadınız mıYok cimriysen evlenmiycem dedim bı kavga vs durumumuz oldu yeminler etti sikisigim şu an dedi evlenince yapicam vs vs.Calismiyordum.Calisirim vs deyince aileme sen calismazsin zora gelmezsin iki aya bırakırsın gelme diyolar
Bu nasi bı adam yahu. Ya bu deveyi guducen ya bu diyardan gidicen.Demeyle olmuyor işte.Yemegini yapmayınca saldirganlasiyo gelip gidip bagiriyo kapıyı kitlesem yumrukluyo Allah kahretsin deyip yapıp başımdan atiyorum
Yaptım.Bel altı vurdum işe yaramıyor.O kendi dunyasinda mükemmel.Annesiyle tek yaşamış öyle bı pohpohlamiski mükemmellik saniyo boksör antronoru ordaki çocuklar iltifat edince gerçek saniyo.Biri bı sigara verse seviniyo bı çay verse seviniyo büyük adam değilde sanki on yasindaki çocuk gibi.Sen hala sevip ona kiyamiyorsun barismaninn arani düzeltmenin yolunu arıyorsun.tam tersini yapicaksin ona kendini bakımsız,ise yaramaz,pis biri gibi hissettirceksin. Sende onu beğenme eksik yönleriyle dalga geç burun kıvır bı kendi kendine düşünsün bakalım.
Senin koca hem ruh hastası,hem de ağır kompleksli haberin olsun.Bir sonraki aşama fiziksel şiddet,biran önce kurtul bu heriften.Demeyle olmuyor işte.Yemegini yapmayınca saldirganlasiyo gelip gidip bagiriyo kapıyı kitlesem yumrukluyo Allah kahretsin deyip yapıp başımdan atiyorum
Psikolojik sorunları var o zaman tam olgunlaşmamış gibi.cok zor işin.Yaptım.Bel altı vurdum işe yaramıyor.O kendi dunyasinda mükemmel.Annesiyle tek yaşamış öyle bı pohpohlamiski mükemmellik saniyo boksör antronoru ordaki çocuklar iltifat edince gerçek saniyo.Biri bı sigara verse seviniyo bı çay verse seviniyo büyük adam değilde sanki on yasindaki çocuk gibi.
herşeyi bana taşıyordu laf olarak denen her kötü sözü duyuyordum
benim laflarimida onlara taşıyordu ki hiç aramız iyi olmadı ailesiyle.
üç bilezik istedim mehir ona bile kavga gürültü aldı salak ben iste kabul ettim aşığım ya
sen hak etmiyosun dedi
Gece uclere kadar oyun oynadığı için kavga ettik
itti beni sacimdan tuttu yoldu
biseyler alır k ndince göre alır abur cubur iki tane almaz
kendine içecek alır koyar niye içtin der,
Rujum dişimi bulaşmış bana igrencsin demişti
ilişkide bok kokusu geldi deyip beni rencide wtmisti
su içerken bile şu icmen bile gicijk demişti
evlilik öncesi dahil bir kez hediye cicek vs almadısozlenmeden önce başkalarına yaptım boşa gitmesini istemiyorum
gelinliğimi almadı kuafo parası vs vermedi
yersem evdekinden hesap sorar kendime almıştım diye.
evde toz vs kalsa niye silmedin etmedin kavgasini yapar.
Markete gider kendine göre alır birer tane abur cubur Cnm çeker banada alsaydın derim kaç kere kavga ederiz tmm özür diler sonra yine aynısını yapar.
şarkı açıp anamda anam diye ağlıyor
ben ojeli yaptırılmış el istiyotum diye .
başkalarının bacakları böyle değil diyo
kuaföre para vermez ama lafa gelince saçıma laf eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?