Kocam bana bunu dedi ne diyeceğim ?

bende soktayim bir kadin cikiyor kocam ayak ftesti diyor sonra ikizi var kaynanamda bilmiyor ikisi ilede oluyorum diyor herkese normalmi geliyor bu kisi kimse bir gariplik gormuyormu hatta ikisi ilede ol tadini cikart diyen oluyor demekki tek problemli benim burda sadece bana garip geldigine gore

Gece vaktı ıyı guldurdunuz benı valla.
Ama ben ayak fetısı olunmasını cok garıp bulmuyorum acıkcası.
Ayaklarımı open bır esım olsun ısterdım ben sempatiksalakcinni

Çok saçma bir konu olduğundan yine herkes buraya üşüşmüş
Dün akşam mıydı neydi, DEĞERLİ üyelerimizden biri cinsellik sıfır başlıklı bir konu açmıştı ona da herkes hücum etmiştikaydirigubbakcemile3
Ne kadar meraklıyız dandik konularaaklinialirimsmile

Geyik yapılıyordu gercek degil anlamadın mı canım sempatiksalakcinni

Anaaaa büyük bir geyiği kaçırmışım... benneyaptımki

Hehehe nese geç olsun güç olmasın, buyrunnnnnnnnn Şimcik bu adam seni aldatırsa başka hatunların kokuşmuş ayaklarıyla mı aldatcek :jeyyar: delikafadulden Bu çok ciddi bir aldatma olayı sen en iyisi tedbirini al bırak makyajı kozmetiği direk ayak bakımıda geç bacım. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ayy birisi kardesıyle öpüşür birisi ayak fetişidir

Yakında biri çıkar kocam gay aslında bunca zaman farkedemedim der

Bari kalıtelı konular acın sempatiksalakcinni

Ablam o konu açıldı yahu ama ciddiydi hakkını yemim. Kaçırmışınız siz. Adam karısının tangalarını giyip arkadaşlarıyla travesti cd leri seyrediyordu. Boşandı kadın sonra.

evde napcaksa yapsınmı:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay kızlar çatladım gülmekten ...kız yoksa sendede gizli fetişlik olmasın gizli kalp gizli şeker gibi ..

Kocaya tehdir. Sana bu gece ayak yok. Git yat bakem delikafaduldendelikafadulden

anammmm güzelmiş ya. Vallahi bu kadar saçmasını duymamıştım.

Yooo biz hepimiz yatıyoruz hatta o ikizlerle. Neden garip gelsin kaydirigubbakcemile3
En saçma konuyu bulma yarışması yaptık ya canım,uydurma bu.

Hani birinin göğsü falan açılsa kocamızın karşısında bozuluruz ya. Eve gelen arkadaşlara çorap vermek gerekecek bu durumda. Arkadaşım sen şunu giy de bi sakatlık çıkmasın. sempatiksalakcinni

Konu sahibi bence artık ayak bakımı yöntemlerini araştırıyor. Dur bacım fazla araştırma ben sana babannemden bir tarif verreyim hemen. Şimcik bir kuru soğanı yar güzeeeelcene rendele, ardından sarımsakları eziip üzerine bir de yumurta kırdın mıydı mikemmel ayak bakımı iksirin hazır demektiiir delikafadulden Kocan eve gelmeden 20 dk önce sür durula missss gibi patilerinle hazırsın demektir. :lepi: delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ay kızlar mideme kramp girdi gülmekten ya dünkü konuyu tamamen kaçırdım,bununda sonunu yakaladım.sabahleyin ne olcak onu merak ediyorum.kadının durumu ne acaba.sandalet olayına koptum.

dünkü konu ney yaa :uhm: Ne kadar çok şey kaçırmışım :dilcikar: Birileri beni haberdar etsinn şakkıdı

Ablam o konu açıldı yahu ama ciddiydi hakkını yemim. Kaçırmışınız siz. Adam karısının tangalarını giyip arkadaşlarıyla travesti cd leri seyrediyordu. Boşandı kadın sonra.

Vahh anacım vaahhh kocalarımızın kıymetini bilelim neler görüyoruz aboooo
Ciddimisiniz :1shok:

öncelikle zemuszemus yeni üye oldum herkese selamlar kocam evlendikten 1 ay sonra bana ayak fetişi oldugunu söyledi ne tepki vermeliyim sizce siz olsaydınız ne tepki verirdiniz acaba ? CADIARZU

Ehhhh basa gelen cekilir demisler-tatlicadiarzu-:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…