neyy koklayıp yalamak mı?:1shok:
ne iğrenç şeylere ilgi duyuyor şu erkekler ya
Pedikürü ihmal etmeyin sempatiksalakcinni
bende soktayim bir kadin cikiyor kocam ayak ftesti diyor sonra ikizi var kaynanamda bilmiyor ikisi ilede oluyorum diyor herkese normalmi geliyor bu kisi kimse bir gariplik gormuyormu hatta ikisi ilede ol tadini cikart diyen oluyor demekki tek problemli benim burda sadece bana garip geldigine gore
Geyik yapılıyordu gercek degil anlamadın mı canım sempatiksalakcinni
ayy birisi kardesıyle öpüşür birisi ayak fetişidir
Yakında biri çıkar kocam gay aslında bunca zaman farkedemedim der
Bari kalıtelı konular acın sempatiksalakcinni
evde napcaksa yapsınmı:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay kızlar çatladım gülmekten ...kız yoksa sendede gizli fetişlik olmasın gizli kalp gizli şeker gibi ..
"arkadaşlar içinden çıkamadım bana yardım edebilirsiniz umarım...
1 yıllık evliyim..çok mutluyum kocam çok iyi birisi...geçenlerde bişey öğrendim aslında benim iki tane kocam varmış...kocamın benim bilmediğim bir ikizi varmış...canı sıkıldıkça yerine onu bırakıyormuş...ama Allah sizi inandırsın aynısı bişey anlamadım...şimdi ben ne yapayım?? iki kocalı mutlu mutlu yaşayayımmı, boşanayımmmı, yoksa birini tercih edip uzaklara mı gideyim? bana yardımcı olursanız sevinirim (keşke söylemeseydi ne güzel geçinip gidiyorduk gül gibi"
bende soktayim bir kadin cikiyor kocam ayak ftesti diyor sonra ikizi var kaynanamda bilmiyor ikisi ilede oluyorum diyor herkese normalmi geliyor bu kisi kimse bir gariplik gormuyormu hatta ikisi ilede ol tadini cikart diyen oluyor demekki tek problemli benim burda sadece bana garip geldigine gore
Anaaaa büyük bir geyiği kaçırmışım... benneyaptımki
Hehehe nese geç olsun güç olmasın, buyrunnnnnnnnn Şimcik bu adam seni aldatırsa başka hatunların kokuşmuş ayaklarıyla mı aldatcek :jeyyar: delikafadulden Bu çok ciddi bir aldatma olayı sen en iyisi tedbirini al bırak makyajı kozmetiği direk ayak bakımıda geç bacım. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Ablam o konu açıldı yahu ama ciddiydi hakkını yemim. Kaçırmışınız siz. Adam karısının tangalarını giyip arkadaşlarıyla travesti cd leri seyrediyordu. Boşandı kadın sonra.
öncelikle zemuszemus yeni üye oldum herkese selamlar kocam evlendikten 1 ay sonra bana ayak fetişi oldugunu söyledi ne tepki vermeliyim sizce siz olsaydınız ne tepki verirdiniz acaba ? CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?