Kocam bana bunu dedi ne diyeceğim ?

İşaret koyulacak yer de önemli tabii, görünmeyecek bir yer olsa iyi olur kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ya ne bilim dünki olaydan sonra dedim noluyo bunları yapan arkadas baya matrak iki akşamdır keyfimiz yerinde valla hele yorumlarr.... yıkılıyooooo

heheh ıkı kardes sakın gızem fetısıstı olmasın kuzumm mazallahh

kayın valıdenınde hec muhasebe bılgısı yokmus gıren borclu cıkan alacaklı ınsan bı cetelesını tutar kac cocuk cıktı dıyeee hahahah
sulale boyu ensest bunlaarrr

Bayanlar güzel muhabbetinizi bölmek istemem ama Geyik Bölümünde olmadığımızı hatırlatırım.
Konuyu bölmeyelim, ayak fetişizmi, ciddi bir konu, lütfen...

ay çok eğlendim gece gece de ben artık eyvallah der ama yarın devam edeceğim ikiz kocalarıma geyik bölümünden ...bakalım yarın neler olacak???

bekleyin anacıımmm

durun bakalım bugun okuyanları ilk kim fişlicek, kendisine madalya takmak istiyorumkaydirigubbakcemile3

dün akşam ki ancelgarkın, farklı bi versiyonu mu bu yoksam fisfisfis..
ay haftasonu ekşını bazen iyi geliyo..alkisalkisalkis
ama :CüvCüv:hamile olan ve doğurmaya:ecrin_bebek: bikaç günü kalan lütfen topikten çıksın yaaaa..suyu muyu gelir mazallah..:1rolleyes:

Bayanlar güzel muhabbetinizi bölmek istemem ama Geyik Bölümünde olmadığımızı hatırlatırım.

saol prodüktörüm, ciddiyetin farkındayız valla:1closedeyes::1closedeyes: kaydirigubbakcemile3

Erkeklerden herşeyi beklemek lazım.gerçi ayak fetişi ne menem bişeydir anlamadım ama çok iyi bişey olmasa gerek.çok fazla kafayı yormamak lazım.

taam çenebazım fetişlik bitti şimdi çigdemin iki kocasından birini seçmesine yardım ediyoz ..aldık ayarı dagılın kızlar:))))))))
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

modumuzun uyarısı üzerine konuyu ciddiye almaya karar verdim..

ehüm ehüm CADIARZU

Cinsel Sapkınlıklar - Ayak Fetişizmi

Cinsel yasamda ayakların da, öteki bazı organlara oranla daha az olmakla birlikte, önemli bir yeri vardır. Erkeklerde cinsel isteği kamçılayan unsurlardan bir tanesinin de ayaklar olduğu, çeşitli ülkelerde yapılan araştırmalar sonucunda doğrulanmıştır. Bir çok erkekler için, kadının göze en hoş gelen, en gıcıklayıcı üyesi ayaklarıdır. Çoğu erkekler sevdikleri kadının ayaklarını öpmekten özel bir tat almaktadırlar. Günümüzde de kadınların ayaklarını güzelleştirmek için ayrı bir çaba ve özen göstermeleri, erkeklerin bu duygusunu sezdikleri için olabilir. Ancak, bazı erkeklerde, kadın ayağına karşı şehevî bağlılık aşırı,bir dereceye ulaşmakta ve «ayak fetişizmi» adı verilen bir tür sapıklık meydana getirmektedir.

Ayak fetişizminin yanı sıra, ayakkabı fetişizmi de oldukça yaygın sayılabilecek bir sapıklıktır Hattâ bazı hekimler en yaygın fetişizmin bu olduğunu söylerler. Kadın ayakkabılarına karsı aşırı bir bağlılık duyan ve cinsel isteklerini ayakkabılara dokunarak doyuran erkeklerde aynı zamanda işkenceye uğramaktan cinsel bir tat duyma sapıklığı da görülebilir. Bu tip erkekler, kadının ayakkabıları ile kendilerini çiğnemesinden en yüksek cinsel coşkuyu bulurlar.

ahan ayak değilde ayakkabı fetişisti bir koca hiç fena olmazmış..

arada sırada çiğnesem, tepinsem tepesinde liseden kalma harleylerimle heç fena olmazdı aklinialirimsmile

Ciddiyete davetimden sonra kullanıcı sayımız azaldı sanki
Ben dağılın dememiştim, sadece az daha konuya dönelim demiştim yani :)

paylaşımın için teşekkürler.kaydirigubbakcemile5.madem konuyu toparlıyoruz..:jeyyar:
demek ki ayak fetişizmi kötü bişeymiş..:1rolleyes:

Çenebaz gerekli uyarıyı yaptı,geyik yapmak isteyenler lütfen geyik bölümünea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…