Kocam bana bunu dedi ne diyeceğim ?

o konu dün gece silindi kızlar..hergün bi feyk hikaye çıkıyor..bişey kaçırmış sayılmaz, kaçıranlar..

of ya burda yıkılmıs ortalık ben de aksam saf gıbı ekonomı fınans bolumunde takılıyordum kafamçokkarıştı

ne bıleyım burda ekşın oldugunu oldurdunuz benı gulmekten ya :roflol:

chess bacım sen kacırmıyon genelde ya da ank ablam kı nolur eksın olunca bana da bı haber etsenız acıl alarm deyi sempatiksalakcinni ben de gelsem bı kosede canlı canlı gulsem de sonradan tek basına gulmek garıp olaar

he bu arada ben de bılmıyordum ayak fetısı tam olarak ne dıye googlede yazdım
abooov manyak seyler cıktı nasıl kapayacagımı sasırdım sayfayı :mymeka:
evdekıler dıyecek kızım dellendımı acep arattıgı seylere bak dıye :roflol: :roflol:

şekerim naptın sen ailenin yanında böyle şeyler aratılır mı, yarın evlendirirler seni vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bi şans tanıyım bari napcaz dağıt anasını satıım

Vatandaş derdim var a gelip açık açık canım dalga geçmek istiyor diyor.
Deniliyor ki ya ciddi yorum yazın ya da yazmayın.
Şimdi ben oturup

Hmmmfisfisfis durum önemli gibi görünüyor. Bir psikoloğa gitmeye ikna edebilirsiniz.CADIARZU

vs. yazsam daha da komik olmaz mı?delikafadulden

Eeee çorapsız bi bayan görse ne olacak her zaman işgillenceksin o zaman beni aldatıyor mu diye?kafamçokkarıştı

ay ama ben de kaçırmışım. insan bi haber verir. :umursamaz: gerçi bu dün akşamki kadar olmamış ama diyecek iki çift lafım var....

AKILSIZ BAŞIN DERDİNİ AYAKLAR ÇEKERMİŞ... lülülülülülü

şekerim naptın sen ailenin yanında böyle şeyler aratılır mı, yarın evlendirirler seni vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

daha bır yıl vardı ama oyle mı dıyorsun
dur o zaman bı daha aratayım :roflol::roflol::roflol:

abi ayak fetişistleri yatarken ayak görmek için
eskiden kalabalık ailelerde olduğu gibi ayaklı başuçlu yatılırdı
öylemi yatarlarki acep
niyeyse gözümün önünde öyle bir görüntü oluştu

bendemi fetişistim neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…