Kocam bana bunu dedi ne diyeceğim ?

pek hoşuma gitmedi yani ben hiç böyle şeyler hayal etmemiştim evliliğimde nie böyle oldu ki bir şans vereyim dedim

denedin ve hoşuna gitmediyse yapacak tek şey var. bütün gün ayaklarına poşet tak, kocan eve gelene kadar çıkarma sakın. hatta şu pofuduk terlikler var ya üstüne ondan da giy. kocan gelince poşeti moşeti çıkar ayacıklarından ohhhhhhh ayaklarının mis gibi kokusuylan helecanlandır kocanı. :teytey::teytey:

nolacak yav ayak bakımına dikkat edersin sen de. arada da vur kırbacı domine et sempatiksalakcinni
sen sağ ben selamet işte ne güzelkaydirigubbakcemile5

öncelikle zemuszemus yeni üye oldum herkese selamlar kocam evlendikten 1 ay sonra bana ayak fetişi oldugunu söyledi ne tepki vermeliyim sizce siz olsaydınız ne tepki verirdiniz acaba ? CADIARZU

ne var ki bunda olabilir :kedi: sonuçta birbirinizi cinsel yönden tanıma aşamasındasınız ve sende ona nelerden hoşlandığını söyleyeceksin o da.

:teytey::teytey:sempatiksalakcinnihihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool:

:lepi: :lepi: sempatiksalakcinniccsempatiksalakcinni :jeyyar: :jeyyar:

Nie teptiğinizi sorduğunda da ben de kafa fetişiyim dersiniz delikafadulden delikafadulden

kafa göz girilir artık :roflol: :roflol: sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…