Kocam bana bunu dedi ne diyeceğim ?

biz buralara takılalım öğreceğimiz çok şey var gereksiz ama olsun geyikte iyiymiş valla kaçırmışız tühh

Bende ilk defa duydum şok oldum
bilmediğim kimbilir daha neler var..
konuyu ılk okuduğumda bu ne ya dedim...
o anda yanımda müdürüm vardı tam ona soracaktım..
allahtan sormamışım rezil olacaktım..
nerden bileyim ben sapılığın baska bir boyutu olduğunu

Olabilir,yani ne yapmanız gerektiği konusunda birşey diyemem ama siz bu konudan rahatsız değilsiniz sanırım..
Konuyu okuyunca aklıma geçen gün haberlerde çıkan bir olay geldi.Yabancı bir ülkede bir siyasetçi 20 yıllık evliliğinden sonra ailesine gay olduğunu açıklamış ve ayrılmışlardı.Nerden aklıma geldiyse kaydirigubbakcemile3

ay benim kociş normal dokansa gıdıklanıyorum bide ayaklarımı öpüp yalasa ölürüm sanki ama çiğdemciğimin önerisi hoşmuş koca zaten yoğun çalışıyo yorgun ikizine çalışma biz 3kişi geçinip gideriz derdim yani ikizinemi kocama mı evde kal derdim bilemem ama çok benziyolar yoksa benim kalbim çok temizdir.

cinsellik çok uç bir nokta
herkesin tahrik olduğu yer ayrı:1closedeyes:eşinizinde zaafı ayaklar.bununda adı fetişistlik oluyor.kimine göre iğrenç,hatta ıykkkkafamçokkarıştıdenen bir olay,ama kimine görede ayakları yerden kesen bir zevk:asigim:
madem eşiniz ayaklarınızdan zevk alıcak,ilgiyi oraya çekin..sürekli pedikürlü ve ojeli,kısaca bakımlı ayaklarınız olsun..topuklarınızı ponza taşı ile ovun,pembe pembe yumuşacık topuklarzemuszemus
açık ve topuklu ayakabılar giyerek eşinizi baştan çıkarın

Aaa bırakın adamı elleşmeyin ayol, adam seviyosa öpsün koklasın ne var yaneee... hem ayaklarımız da diğer organlarımız gibi bir organımız, reca ediyorum organlarımız arasında ırkçılık yapmayalım cık cık cık.. heç yakışmıyo aaa...

öncelikle zemuszemus yeni üye oldum herkese selamlar kocam evlendikten 1 ay sonra bana ayak fetişi oldugunu söyledi ne tepki vermeliyim sizce siz olsaydınız ne tepki verirdiniz acaba ? CADIARZU

Ben yeni üye olduğumda nasıl mesaj yazacağımı bile zor öğrenmiştim,
Yeni konu açmak, bu ifadeleri filan kullanmak şurda dursun...

aslında ayaklarımız ellerimize göre temiz organlarmış kızlar ellerde daha çok bakteri varmış yaa ya el fetişi olsaydı daha iğrenç olurdukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…