Kocam bana bunu dedi ne diyeceğim ?

ee ben anlamadım ne sorun var ki...
adam napıcak ki en fazla öper sever ayakları :)
benim sevgilim fetişist falan değil ama ayaklarımı hep öper, ayakkabılarımı, çoraplarımı giydirir, üşümesinler diye avcunda tutar vs. kötü bişey değil ki.
sorunu anlayamadım ben.

valla en fazla napılcağını onlar bilir herhalde:roflol:

ama korkma senin sevgilin onlardan değil sanırımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bence bu konu +18 e taşınsın kötüye gidiyokaydirigubbakcemile3

gerçekten hepiniz ciddi misiniz? inanamıyorum bu kadar cahil olabildiğine insanların. ayak fetişliği kötü bir şey değildir. kara kara düşünmene de gerek yok. tabi ayakların kötüyse onu bilemem...
yapacağın şey bundan sonra daha sık pediküre gitmek ve ojesiz gezmemek, ayaklarına çok iyi bakmak olacaktır. ha ayrıca güzel ve seksi ayakkabılara da bundan sonra daha önem vermelisin.
eşindeki ayak fetişliği kötü bir şey değil canım benim.

valla insanların cahil olduğunu hiç sanmıyorum...ayak fetişistliği o kadar da masum bir olay değil...köle -sahip ilişkisi içinde kendini aşağılatmaktan ,dövülmekten hoşlanan kendine köle ,karşısındaki kadına sahip denilen bir ilişki...bir ara bekarken bana da öyle biri denk gelmişti..ayak fetişistliğinin sadece güzel ve bakımlı ayaklara ilgi duymak olduğunu sanıyordum..araştırdım,öyle değilmiş...adam geleyim evinizin işlerini yapayım,bana tasma takın,köpek maması tabağında mamamı verin,arkadaşlarınızın önünde beni aşağılayın,hakaret edin,sivri topuklu çizmelerle üzerimde zıplayın demişti...
o kişi ile bir daha hiç görüşmedim....

Sapıklığın neresi normal oldu ?

gerçekten hepiniz ciddi misiniz? inanamıyorum bu kadar cahil olabildiğine insanların. ayak fetişliği kötü bir şey değildir.

hee cahiliz bizsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni aydınlat bizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana da bu bi hastalık hiçde normal bişey değil, sexin merkezine hastası olduğu şey neyse onu koymak ve o olmadan asla tahrik olmamak
erkan tan la başkentten programına bi psikiyatrist çıkmıştı, o anlatmıştı. egzoz borusu fetişi olan varmış ya, adamı tek tahrik eden şey egzoz borusu dumanı tüterken
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni şaka yapmıyorum ha:hulya:

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Aboooo evlerden ırak. kiş kiş kiş -tatlicadiarzu-

:1shok::1shok:forumdaki en çok hoşuma giden ifade:))):1shok::1shok:

:roflol:

o senin anlattığın adamın psikolojik sorunları varmış canım. bunun ayak fetişliğiyle bi ilgisi yok. o anlattığın mazoşizim ve sadizm. örneğin mazoşist ya da sadist bir insan büyük göğüsleri sevdiğini söyledi diyelim. bui, büyük göğüs sevmenin cinsel saplantı olduğu veya iğrenç veya çok dehşet bir olay olduğu anlamına mı gelir?
saçmalıyosunuz bence.

cessss kesin mersedes yada bwm egzosu tüterken zevk alıyordur haspamm sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…