Kocam bana bunu dedi ne diyeceğim ?

çenebazım ayar vermeye geldi dilimize sahip çıkalım fetişlik felan sümme haşa çenem yok öyle bişey

4 sene nereden çıktı ilişkiye girdik ama öyle bir teşebbüste bulunmadı ters tepki verebilecegimi düşünmüş olabilir 1 adan biraz fazla oldu evleneli

aramızda bir çok fetiş oldugunu düşünüyorum

El ayak kol bacak cene kulak burun bogaz vsvs turlerınde fetişlikler olabilir..

cicek7987 kullanıcısından alıntı
internet yavaş atladıgım sorular olmustur belki neyse kızlar yarın girerim

bak yarın gelmezsen ölümü görsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

valla bi kadından ayak fetişi çıksın kendimi atarım şurdansempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy iyiki degilim eşimin ayakları palet gibi kamyon tekeri kadar 7 de başlasam gece bir gibi iki parmagı anca biter ...ıykkkk midem kalktı nan bu nebiçim konu böle ya...(güldüm güldüm konu bana gelince nebiçim oldu)

valla bi kadından ayak fetişi çıksın kendimi atarım şurdansempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

delikafadulden

chesssss ... harbi ya erkeklerin ayakları ne çirkin oluyor öyle.. babam , abim falan yaz gününde otururken karşılıklı, moral depolıyorum ben .. hihoyyyt

ya canım, fetiş olmak kolay değişmiş demi, ağır işçi:roflol:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…