Kocam bana çingenelik yapma dedi

Eşiniz ve sizin hatanız, en başında demiri tavında dövmemek.

4 yıl önce evlenmiş ve tüm eşyalarınızı aynı yerden almışsınız. Size 4 yıl önce ne söylenirse söylensin , o anda zararın tazminini ve yeni ürün kurulumu istemeliydiniz.

4 sene geçmiş..
Sözle iş yurumez.
Şikayet edemezsin,paranı da vermezler.
Haklısın ama ilk etapta kabul etmeyecektin.
Burada moblecilerden değil eşinden isteyeceksin yenisini..
Çünkü bu durumun tek sorumlusu Esin..
Ayrıca karısina terbiyesiz diyen bir adamin safini turuyorsa eşin ; o evliliği De bir gözden geçir bence.

sorun da o zaten. Eşim diyor ben sana alayım dolap sesini kes yeter dedi. Benim sorunum eşya değil ki. Ben ondan ya da bir baskasından bir şey istemiyorum. Hakkımı istiyorum.

işte o kadar haklısınız ki

Siz aynı durumda olduğunuzu düşünün 4 senede herşeyin değeri bu kadar uçmuş 4 sene önce bir verilen sözle nasıl bir ticaret yapardınız. Eşinizin kabahatı
Benim burda hatam var mı diye düşüncem mobilyacılara karşı değil yalnız. Ben eşimle tartıştıgım için ve beni haklı görmediği icin cıldırıyorum

sorun da o zaten. Eşim diyor ben sana alayım dolap sesini kes yeter dedi. Benim sorunum eşya değil ki. Ben ondan ya da bir baskasından bir şey istemiyorum. Hakkımı istiyorum.
Hakkını zamanında talep edeceksin.
Kırıldığı anda istemediğin için suan 10 TL lik ürün 100 TL oldu..
Neden sana 100 birimlik ürün versinler ?
Mantıklı düşünmüyorsun.
Sinirle değil mantığınla hareket et.
Esin, degisimi engellediği için sorumlusu o..
İçine sinmiyorsa o alacak,yoksa susacaksin bacım.
Devam edersen eşinle adamlari kavga ettireceksin.Benden söylemesi.

sanırım ben tam olarak sorunumu anlatamadım. Bu mevzuda adamlara karşı ne hatam var haksız mıyım demiyorum. Benim sorunum eşimin beni böyle bir kefeye koyup onların yanında olması

benim de işte içimi yiye yiye bitiren mesele bu. Ben adaamlara karsı haklı haksızım mevzusu yapmıyorum. Eşimin bana olan bu yaklaşımında benim hatam var mı diye soruyorum

Akrabaya tanidiga ve ozellikle bunlar magaza sahipleriyse guvenmemeyi forumda iyice ogrendik saniyordum..
Esinizin derdi ne eger degistirmiyor oda tepkisini koyamiyorsa yenisini alsin gucu anca hakarete yetmesin.

sanırım ben tam olarak sorunumu anlatamadım. Bu mevzuda adamlara karşı ne hatam var haksız mıyım demiyorum. Benim sorunum eşimin beni böyle bir kefeye koyup onların yanında olması
Tamam,bende diyorum ki ; eşini zamanında degisime ikna edemediğin için 10 TL' ye aldığın yatak 100 TL oldu.
Esin hesap kitap biliyor.
Aldığınız faturayı bile götürse aradaki fiyat farkı 4 sene içerisinde uçurum olmuştur.
Özetle onların yaninda olma durumu size anlattığım mantık çerçevesinde ilerliyor.
4 senelik bir zaman aşımında değişim olmayacağını zaten biliyor esiniz.
O yuzden sizi engellemeye çalışıyor.
Yani sizin diretmenize gerek yok.
İstiyorsanız alsın bir tane..

Akrabaya tanidiga ve ozellikle bunlar magaza sahipleriyse guvenmemeyi forumda iyice ogrendik saniyordum..
Esinizin derdi ne eger degistirmiyor oda tepkisini koyamiyorsa yenisini alsin gucu anca hakarete yetmesin.
zaten diyor bana ne istiyorsan alayım dolapsa. Benim sorunum eşya değil ki. Beni ve eşimi salak yerine koymaları. Ama eşimin bana ve onlara olan bu yaklaşımı beni çıldrıttı

istiyorsan alalım diyor zaten. Benim icin sorun eşya değil ki. Ben beni salak yerine koymaları ve eşimin bana ve onlara olan yaklaşımına kızıyorum

benim de işte içimi yiye yiye bitiren mesele bu. Ben adaamlara karsı haklı haksızım mevzusu yapmıyorum. Eşimin bana olan bu yaklaşımında benim hatam var mı diye soruyorum

Hataniz yok. Esiniz ilk basta hata etmis. Kendi hatasini "beni rezil ettin" diye sizin üsütünüze atamaz

Lafla peynir gemisi yürümez ki. Kaç sene geçmiş üzerinden. Onu o anda halletmek gerekirdi . Siz haklısınız ama iş işten geçince hakkınızı aradığınız için haksız duruma düşmüşsünuz

Aradan seneler geçmiş ve belki o dolap üretimde bile değil. Ben olsam ozaman yaptirirdim o ürünü neden senelerce kötü kullanayim ki. Ayrica eşiniz size alayim demiş zaten keske gitmeseydinz muhattap olmasaydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…