Kocam bana çingenelik yapma dedi

zaten diyor bana ne istiyorsan alayım dolapsa. Benim sorunum eşya değil ki. Beni ve eşimi salak yerine koymaları. Ama eşimin bana ve onlara olan bu yaklaşımı beni çıldrıttı
Onu demek istedim zaten salak yerine koyulurken neden size gucu yetiyor. Onlara bisey diyemezken o hareketler mantikli mi? Ya iki tarafada sussun yada cevaplarini dogru tarafa versin

istiyorsan alalım diyor zaten. Benim icin sorun eşya değil ki. Ben beni salak yerine koymaları ve eşimin bana ve onlara olan yaklaşımına kızıyorum
Ablam anla işte..
Esin iki tarafı da tanıyor.
Ne şiş yansın ne kebap diyor..
Hem fiyat farkı var hem iade zaman aşımı var.Yani adam bunların farkında olduğu için alayim diyor.
Zamanında eşim dostum diyerek oteledi,şimdi de altında kaldı..
Sen de yarayı kasiyinca geriliyor ortam..

Aradan seneler geçmiş ve belki o dolap üretimde bile değil. Ben olsam ozaman yaptirirdim o ürünü neden senelerce kötü kullanayim ki. Ayrica eşiniz size alayim demiş zaten keske gitmeseydinz muhattap olmasaydiniz.
Ben hakkım olmayan birinden bir şey istemiyorum ki. Eşimden de istemiyorum. Benim ahlak anlayışıma göre o adamaların benimle dalga gecer gibi konustuklarında eşimin yanımda olması gerekirdi. Bana cingenelik yapıyorsun diyip onlarla aynı kefede görünmesi benm canımı sıkan

Karsidakiler zaten ahlakli insan olsa bastan islerini düzgün yapardi.

sanırım ben tam olarak sorunumu anlatamadım. Bu mevzuda adamlara karşı ne hatam var haksız mıyım demiyorum. Benim sorunum eşimin beni böyle bir kefeye koyup onların yanında olması
çünkü eşiniz adamlarla ters düşmek istemiyor
kavga çıkar dövüşmek zorunda kalırım diye sizi sindirmeye çalışıyor

ve baştan hatalısınız o anda yaptıracaktınız yenisini
iş işten geçmiş artık

Yani haklısınız konunuzda ama aradan 4 sene gecmis belki 3-5 ay yada 1-2 sene olsa tamam. Sizede soylemis zaten ben alirim diye niye gidip baskasiyla muhattap oluyorsunuz ki bosverin gidip alsin akilsiz aklin başını cebi ceksin. Zaman aşımı olmus hakkımı hakettiğim zaman istemiyorsam sonrasinda hakkimizi aramaya kalktigimizda işler karisiyor maalesef. Eşiniz gidip ayni seyleri soyleseydi o adamlara farklı olurdu biz kadinlar bisey dedigimizde farkli oluyor iste terbiyesiz oluyoruz güya

4 yıl önceki verilen sözü es geçiyorum. Ki bence de haklısınız.
Bu konudan ayrı olarak,
Haksız olsanız bile eşinizin sizin yanınızda durması gerekirdi.
Genelde böyle bir karaktere mi sahip eşiniz?
Herhangi bir tartışmada hep size mi yükleniyor çirkin bir üslupla (çingene vs)

Eşiniz biraz pasif galiba. Bu çingenelik değil malınıza zarar vermişler ve zamanında karşılamaları lazımdı bu zararı. Bu adamlar böyle sinerek çocuklarına nasıl haklarını ezdirmemeyi öğretecek acaba merak ediyorum.

Zamanında eş isteği üzerine ya da ne sebeple olursa olsun tamam dediğinizde umudu kesmeniz lazımdı bence
4 yıl sonra aynı ürünün parçasını beklemek ütopik olmuş asıl

Olan olmuş artık
Eşiniz de suçunun farkındadır
Çözüm odaklı olun
Zaten başka yapacak bir şey de yok

bence konu sahibi asla suçlu değil. güvenip bütün eşyaları aynı yerden almış tamam adam bi parçayı getirmekten aciz birde tutmayacagı sözü veriyo. kadın napcak sözüne inanmam yarat getir dese o an belki suçlu olarak görünebilirdi. hem satıcı hem akrabaymış kadın o an ne diyecek? kocası güvenmiş tamam demiş zaten. aradan 4yıl geçipte zamlanması aslaa tüketiciyi alakadar etmez. madem tanıdık satıcı ekstradan sözünü tutup öyle böyle tedarik edecek müşterinin mal peşine koşmasımı gerekiyo nasıl bu durumu normalleştiriyonuz anlamıyom ya. insanın hakkını araması ne ara suç oldu hayırdır. o satıcılarda kesin kocasının huyunu bildiginden kadına yükselmiş. hangi adam kalkıp elin kadınına bide mal sattıgı müşterisine terbiyesiz diyecek. satıcıyı ayrı adamı ayrı paralamak lazım. kadın hakkını arıyo hem çingen hem terbiyesiz oluyo o nasıl iş be

Eşiniz size agir konusmus bu konuda suclu. Ancak yaninizda olmak istememekte haksiz bulmadim. Esyaniz hasarli gelmis ve tamiri saglanmamis. Madem dukkana kadar gidip konusabiliyorsunuz bunu 4 sene once yapmaliydiniz. Adamlar hasarin ustune yatmis, siz arayip sormadiginiz icin salak yapmislar, sizde bu sure icinde yasal hakkinizi kaybetmissiniz. ustunden 4 sene gecmis maliyetler bilmem kac kati artmis, tamir etmeyecekleri bariz belli. Dukkana gitmenizin bir anlami yok ki. Dedigim gibi 4 sene once tepki göstermeliydiniz simdi olay cikarmanin anlami yok.

zaten diyor bana ne istiyorsan alayım dolapsa. Benim sorunum eşya değil ki. Beni ve eşimi salak yerine koymaları. Ama eşimin bana ve onlara olan bu yaklaşımı beni çıldrıttı
İyi de salak yerine konsun konmasın yapabileceği birşey yok ki eşinin..daha üstelese yiyecek dayağı kendisi de görmüştür adamların tavrını o yüzden aldırmaz gözüküyordur

Siz de eşiniz de hatalı.
En başta kabul etmeyecektiniz, aldığınız ürünün sağlam teslim edilmesini talep edecektiniz.

4 yıl geçmiş aradan. Evrak yok bir şey yok.
Neye istinaden değiştirsin ki?

Ben çingeneyim baba tarafından kurban olsun çingenelere o

Ben sizi çok iyi anladım insana en çok koyan da saf yerine konulması zaten. Evlenirken usta ve mobilyacılarla çok sıkıntı yaşadım hiçbirine güvenmiyorum resmen yalan yanlış konuşup dolandırmaya kalkıyorlar insanları. O yüzden yazılı olmadan verilen sözlere inanmamak lazım. Bi üründe sıkıntı varsa daha ödemesini yapmadan çözmelerini istemek gerek yoksa ara ki bulasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…