- 15 Şubat 2013
- 25.635
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.380
- 798
- Konu Sahibi fistikkrokan
-
Alsın o zamansorun da o zaten. Eşim diyor ben sana alayım dolap sesini kes yeter dedi. Benim sorunum eşya değil ki. Ben ondan ya da bir baskasından bir şey istemiyorum. Hakkımı istiyorum.
Haklisin. Bence bu senin eşine özel değil erkeklerin çoğu böyle el iyisi, kişiliksiz, pısırık tipler ya. Arabada bekliyor olması bile sacma. Senin azminin onda biri eşinde olsa zaten zamaninda hallolurdu bu iş. Resmen el birligiyle seni geçiştirmisler. Bence yaz googleda adamaların dükkanın altina yaptıkları ayıbı en azindan baskalari alisveris yaparken iki kere düşünür.Ben hakkım olmayan birinden bir şey istemiyorum ki. Eşimden de istemiyorum. Benim ahlak anlayışıma göre o adamaların benimle dalga gecer gibi konustuklarında eşimin yanımda olması gerekirdi. Bana cingenelik yapıyorsun diyip onlarla aynı kefede görünmesi benm canımı sıkan
latife ediyorum ha :) maksat muhabbet olsun ama onlarda insan benzetmesi ne konumda biri olduğunu gösteriyorBen çingeneyim baba tarafından kurban olsun çingenelere o
Konudan çook bağımsız bir soru sorabilir miyiiim?Haklisin. Bence bu senin eşine özel değil erkeklerin çoğu böyle el iyisi, kişiliksiz, pısırık tipler ya. Arabada bekliyor olması bile sacma. Senin azminin onda biri eşinde olsa zaten zamaninda hallolurdu bu iş. Resmen el birligiyle seni geçiştirmisler. Bence yaz googleda adamaların dükkanın altina yaptıkları ayıbı en azindan baskalari alisveris yaparken iki kere düşünür.
Konu sahibi neyin hırcını dolaptan çıkarmaya çalıştın anlamadım hakkın tabi ama bu kadarı abartı bencede. Alt metinde psikolojide hakkının bşka sebepten dolayı çok yenildiğini düşündüm hıncını dolaptan çıkarmaya çalışmışsınDirekt konuya giriyorum. Biz 4 sene önce evlendik ve eşyalarımızın tümünü aynı yerden aldık. Adamlar yatak odamızın sürgülü dolabını kurarken parçaladılar, altı kırıldı. Adamlar dil döktüler kendi evinize geçin söz yenisini getiricez. Simdi tak çıkar uzun iş vs dediler. Ve buna ben şiddetle karşı cıksam da eşim tamam dedi. Cunku tanıdık. Simdi ise biz tasınıyoruz kendi evimize geciyoruz. Ve benim başından beri inanmadığım konuyu eşime açtım de bakalım taşındığımızı, yeni parçayı getirsinler dedim. Eşim ağırdan aldı bir kac kez aradı konustu, eşimin sonraki aramalarında meşgule düşürdüler yani kısaca zora sürdüler. Eşim bana en son bi dolap yüzünden rezil olamam vs diye konuyu kapatmaya çalıştı. Yani sırf tanıdık diye ayıp olmasın diye artık niyeyse beni sindirmeye çalıştı. Ben de alacaklı olduğum için bana çingenelik yapma dedi. Baktım eşim halletmiyor, konuşmuyor ben de eşime beni oraya götür ben konuscam dedim. Sahibi yoktu calısan biri vardı orda. Eşimle kavga ettik ve ben tek gidip gelicem demiştim tek gittim eşim 2,5 yaşındaki oğlumla arabada beni beklediler. Adama sinirli ve evet yüksek sesle derdimi anlatmaya başladım. Adam bana demesin mi 3 yıldır aklın nerdeydi abla?? Bunu duyunca daha da cıldırdım güvendik hata ettik o zaman dedim. Sahibi yoktu,konusmak istiyorum dedim. Teli bana verince adama dediklerimi ona tekrar ettim. Bana dediği şey 'Terbiyesiz seni, git nereye şikayet ediyorsan et' sonra teli kapattı ben de ordan sonra koptum. Eşim 5 dk sonra geldi, demek eşimi aramış. Ben en son dedim ki ya bana parçamı verin ya da onun ederinde bir sey ya da parasını dedim. Son lafı söyleyip eşimi beklemeden cıktım arabaya bindim. Oglum arabada tekti. Geldi bagırmaya başladı. Beni rezil ettin bir dolap icin, sen bir şeye takınca bırakmıyorsun bir dolap yüzünden adam beni aradı seni suçladı dedi. Ben sinirden aglamaya başladım. Neden mi? Eşim bile benim yanımda değilse, benim parayla aldığım şeyin yani hakkım olan şeyi ben istiyorum diye bana çingene yakıştırması yapıyorsa elin adamı ne düşünürdü benle ilgii acaba. cok bagırdım cok agladım ve dünden beri sustum o da ben de konusmuyoruz.Benim ne hatam var burda söyler misiniz
Sen haklısın. Fiyatın değişmesi seni ilgilendirmiyor, size bozuk mal vermişler, evinize geçince yaparız diye kendileri söz vermişler. O zaman zamanında gelip yapsalardı. Eşin de tanıdık diye uzatmak istememiş ama sen yabancı mısın sana istediğini söylüyor. Hani ayıp olmasın diye kendince susmasını anlarım ama karısına biri terbiyesiz dediğinde de susmasın Bi zahmet.Ben hakkım olmayan birinden bir şey istemiyorum ki. Eşimden de istemiyorum. Benim ahlak anlayışıma göre o adamaların benimle dalga gecer gibi konustuklarında eşimin yanımda olması gerekirdi. Bana cingenelik yapıyorsun diyip onlarla aynı kefede görünmesi benm canımı sıkan
Böyle bir şey mi varmış? Ben de bu tip şeylere aşırı sinirlenip kavga ediyorum da merak ettim.Konu sahibi neyin hırcını dolaptan çıkarmaya çalıştın anlamadım hakkın tabi ama bu kadarı abartı bencede. Alt metinde psikolojide hakkının bşka sebepten dolayı çok yenildiğini düşündüm hıncını dolaptan çıkarmaya çalışmışsın
Tabiki var bence nedenini araştırın tepki vermek hak aramak normal ama sizinkisi aşırı tepki alt metne bakılması lazım haksızlığa uğramışlık duygusu çok yoğun gibi geldi bana ve ufak detaylarda dışarı çıkmak ister bu duygular bu da aşırı tepkiye neden olur hassas nokta olarak düşünülebilirBöyle bir şey mi varmış? Ben de bu tip şeylere aşırı sinirlenip kavga ediyorum da merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?