Kocam bana çingenelik yapma dedi

Başta kabul etmeyecektiniz. Aradan kaç sene geçmiş. İkinizde hatalısınız bu yüzden. Hakkını aramak çirkefleşmek demekte değildir. Orda yine haksız buldum seni. Yakısmadı bence içeri girip bağırıp çağırmak. Eşin muhattap olmalıydı. Burda da eşin haksız tam bir ezik. Seni yollayacagına kendi konuşup halletmeliydi. Ve adam onu aradıgında seni şikayet ettiğinde umarım yine eziklik yapmamıştır ve seni müdafa etmiştir. Dip not tanıdıkla iş yapılmaz

Bilemiyorum ben olsam en başında tamam demezdim sanırım. Nasıl güvenecegim ki sözüne? Tanıdık deyip geçmekte olmaz,adama birşey olsa kim bilecek bana verdiği sözü de yerine getirecek? Ki bence değiştirmek niyetleri yoktu en basında,adamda demiştir bunlar taşınana kadar kim öle kim kala,unutur giderler diye.
Üste çıkabildiklerine göre bu böyle.
Eşiniz hatalı zaten en başında sen getir bizim parçayı ,ne zaman taşınacağım belli değil,tak ne sen bana borclu ol ne ben alacaklı demeliydi.
Sizin hakkınızı aramanız gayet normal ama böyle olacağı belliymiş. Çingenelik değil bu yani ama eşinizin yaptığı en başından neyse söylemiyorum burayı. Ama enayi yerine koymuşlar diyim siz anlayın. Niye benim sıfır aldığım ürün hasarlı olsun ki kendi hataları yüzünden. Tabi ki telafi etmek zorundalar en başında.
Evime yeni aldıgım dolabımın cam kapağını çatlatmışlardı taşırken,hemen geri gönderdim değiştirip getirsinler diye,eve sokmadım o zaman ,biliyorum alsam ha bugün geldik ha yarın geleceğiz diyerek beni delirtecekler. En başından engelledim bu durumu. Şimdi perde,eşya vs yaptıracaksam asla peşin ödemiyorum,yarısını verip kalanini eşya teslim edilince veririm. Getirmezse parasını alamaz,çingene değilim ,cingenelik yapmıyorum aksine hakkımı savunuyorum.
Sizi anlıyorum,hak veriyorum. Bir hak idda edemezsiniz muhtemelen zira üzerinden çok zaman geçmiş ama şikayet var vb sitelere yazın durumu,firmanin web sitesi varsa google yorumlarına da yazın muhakkak.

Bu yüzden tanıdıkla iş yapmaktan nefret ederim. Erkekler söz konusu tanıdık olunca süt dökmüş kedi gibi tamam abi, olur abi moduna geçiyorlar. Olan olmuş artık, eşiniz paşalar gibi yeni dolap alsın. Yapacak başka bir şey kalmamış. Haklı olmak her zaman sorunu çözmüyor.

Eşiniz kendi basiretsizliğini, hatasını size hakaret ederek örtmeye çalışıyor. Siz haklısınız ama tabii ortada senet olmadan 4 yıl önce verilen sözün hükmü yok,bu ahlakla alakalı.
Eşinize ben çingene değilim ama sen çok basiretsizsiniz deseydiniz.

Aklı selim herkes eşinizin dört yıl önce tamam demesinin hata olduğunu görür, eşiniz de farketmiştir hata yaptığını. Ama olan olmuş, eşiniz ben sana yeni dolap alayım diye hatasını da kabullenmiş. Eee mobilyacının ikna olmayacağı da belli. Niye dükkana gidip kavga ederek işi uzatıyorsunuz ki. Ayrıca yüksek sesle konuştum demişsiniz ben üslubunuzu da bozduğunuzu sanıyorum yanlışsam düzeltin. Ne gerek var kendinizi Şu duruma sokuyorsunuz. Hak aramak tamam ama sonucu olmayacaksa ne işe yarar. Ayrıca eşiniz belki telefonda mobilyacıya karşı sizi savundu sonra gelip size de atarlandı. Eğer böyleyse normal. Ama adama da sizi savunmadıysa ayıp gerçekten. Ayrıca ben bazı kadın arkadaşlarımda da görüyorum ellerini sevgililerini fazlasıyla gergin zor durumlara sokup güven sadakat testi yapıyorlar bir nevi. Bu kadar germenin manası yok alın işte huzurunuz kaçtı ne lüzum var

Haklisin. Bence bu senin eşine özel değil erkeklerin çoğu böyle el iyisi, kişiliksiz, pısırık tipler ya. Arabada bekliyor olması bile sacma. Senin azminin onda biri eşinde olsa zaten zamaninda hallolurdu bu iş. Resmen el birligiyle seni geçiştirmisler. Bence yaz googleda adamaların dükkanın altina yaptıkları ayıbı en azindan baskalari alisveris yaparken iki kere düşünür.

Bence hatalısınız. Esnaf ahlaklı bir esnaf olsaydı zaten onu ne yapar eder değiştirir ya da iade ederdi. Aradan onca zaman geçmiş garantisi vs varsa da bitmiştir muhtemelen max 2 yıl ilgileniyorlar o da köklü firmaysa. Kendinizce haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

Konudan çook bağımsız bir soru sorabilir miyiiim?
Pro üye nasıl olunuyor?

Sırf bu yüzden akraba ile iş yapmam. Giderim yabancısına. Akrabaya iş yaptıracaksam da sizin gibi yaparım. Ya işi hemen hallet ya da al malını git. uğraşamam ben.

Konu sahibi neyin hırcını dolaptan çıkarmaya çalıştın anlamadım hakkın tabi ama bu kadarı abartı bencede. Alt metinde psikolojide hakkının bşka sebepten dolayı çok yenildiğini düşündüm hıncını dolaptan çıkarmaya çalışmışsın

Ya tamam, gidip adamlarla yumruklaşsın demiyorum tabi de. Elin adamı arayıp karısını şikayet ettiğinde de gücü bir tek karısına yeter gibi gelip kükremesi çok kötü ya. Ne bileyim o adam arayıp karısını şikayet ettiğinde ağzının payını verebilir. Sen kimi kime şikayet ediyorsun diyememiş mi yani? Her olayda karşı tarafa ses çıkaramayıp size mi yürüyor hep? Acayip soğutucu davranış şekli ya. Saygı duymayı engeller, karizmayı yok eder.

Sen haklısın. Fiyatın değişmesi seni ilgilendirmiyor, size bozuk mal vermişler, evinize geçince yaparız diye kendileri söz vermişler. O zaman zamanında gelip yapsalardı. Eşin de tanıdık diye uzatmak istememiş ama sen yabancı mısın sana istediğini söylüyor. Hani ayıp olmasın diye kendince susmasını anlarım ama karısına biri terbiyesiz dediğinde de susmasın Bi zahmet.

Böyle bir şey mi varmış? Ben de bu tip şeylere aşırı sinirlenip kavga ediyorum da merak ettim.

Ben de tam sizin gibiyim, bir iş kuralına göre söz verildiği şekilde yapılmazsa sinir oluyorum peşini bırakmak istemiyorum çünkü salak yerine konmuş hakkım yenmiş gibi hissediyorum ve bu durumda agresifleşebiliyorum Erkekler genel olarak daha boşvermiş oluyor benim gözlemlediğim. Mesela bir yerde yemek yiyoruz hesap fazla geldi diyelim niye diyen sorabilen az erkek var. Sanki hesapçı veya yoksulca bir davranış gibi düşünüp kendilerine yakıştıramıyorlar. Tabii ki çingenelik değil bu hakkını aramak. Bana da hiçbir şey söylememek pısırıklık geliyor.
Benimki avukat, bazen bana şey der sen benden daha hırslı daha gözü kara olurmuşsun. Mevzu sadece para pul da değil salak yerine konuluyorsam elimden gelen her şeyi yaparım karşı atak olarak

Böyle bir şey mi varmış? Ben de bu tip şeylere aşırı sinirlenip kavga ediyorum da merak ettim.
Tabiki var bence nedenini araştırın tepki vermek hak aramak normal ama sizinkisi aşırı tepki alt metne bakılması lazım haksızlığa uğramışlık duygusu çok yoğun gibi geldi bana ve ufak detaylarda dışarı çıkmak ister bu duygular bu da aşırı tepkiye neden olur hassas nokta olarak düşünülebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…