Kocam bana çingenelik yapma dedi

Şu hayatta tanıdık yer denilerek alınan
, iyi insan yaaa diye iş yapılan kimselerden asla hayır görmedim. Dostla alışveriş yapılmaz asla. Yerinizde olsam yeni dolap aldırırdım. Eşinizin ağzı yansın

Zamaninda buralar hep dutluktu :p bir kismina yorum yapmalari karsiliginda hediye edilmekle birlikte bir kismina parayla verildi para da öğrencilere destek amacli toplandı.
Şuan fark ettim 2009 girişiliymişsiniz 🙈 ben yeni yetmeyim

Direkt konuya giriyorum. Biz 4 sene önce evlendik ve eşyalarımızın tümünü aynı yerden aldık. Adamlar yatak odamızın sürgülü dolabını kurarken parçaladılar, altı kırıldı. Adamlar dil döktüler kendi evinize geçin söz yenisini getiricez. Simdi tak çıkar uzun iş vs dediler. Ve buna ben şiddetle karşı cıksam da eşim tamam dedi. Cunku tanıdık. Simdi ise biz tasınıyoruz kendi evimize geciyoruz. Ve benim başından beri inanmadığım konuyu eşime açtım de bakalım taşındığımızı, yeni parçayı getirsinler dedim. Eşim ağırdan aldı bir kac kez aradı konustu, eşimin sonraki aramalarında meşgule düşürdüler yani kısaca zora sürdüler. Eşim bana en son bi dolap yüzünden rezil olamam vs diye konuyu kapatmaya çalıştı. Yani sırf tanıdık diye ayıp olmasın diye artık niyeyse beni sindirmeye çalıştı. Ben de alacaklı olduğum için bana çingenelik yapma dedi. Baktım eşim halletmiyor, konuşmuyor ben de eşime beni oraya götür ben konuscam dedim. Sahibi yoktu calısan biri vardı orda. Eşimle kavga ettik ve ben tek gidip gelicem demiştim tek gittim eşim 2,5 yaşındaki oğlumla arabada beni beklediler. Adama sinirli ve evet yüksek sesle derdimi anlatmaya başladım. Adam bana demesin mi 3 yıldır aklın nerdeydi abla?? Bunu duyunca daha da cıldırdım güvendik hata ettik o zaman dedim. Sahibi yoktu,konusmak istiyorum dedim. Teli bana verince adama dediklerimi ona tekrar ettim. Bana dediği şey 'Terbiyesiz seni, git nereye şikayet ediyorsan et' sonra teli kapattı ben de ordan sonra koptum. Eşim 5 dk sonra geldi, demek eşimi aramış. Ben en son dedim ki ya bana parçamı verin ya da onun ederinde bir sey ya da parasını dedim. Son lafı söyleyip eşimi beklemeden cıktım arabaya bindim. Oglum arabada tekti. Geldi bagırmaya başladı. Beni rezil ettin bir dolap icin, sen bir şeye takınca bırakmıyorsun bir dolap yüzünden adam beni aradı seni suçladı dedi. Ben sinirden aglamaya başladım. Neden mi? Eşim bile benim yanımda değilse, benim parayla aldığım şeyin yani hakkım olan şeyi ben istiyorum diye bana çingene yakıştırması yapıyorsa elin adamı ne düşünürdü benle ilgii acaba. cok bagırdım cok agladım ve dünden beri sustum o da ben de konusmuyoruz.Benim ne hatam var burda söyler misiniz
Hakikatten 3 yil akliniz neredeydi. Bir musterim 3 yil sonra iade getirse kabul etmem.

Ahah okuldan bahseder gibi :))) akilli telefon yoktu samsung omnia vardi bende o zaman orda elimde kalemle kit kanaat girmeye çalışırdım hey gidi :p
Ben de o zamanlar 17 yaşımdaydım. Tüm olacaklardan habersiz masum masum ahh gençlik ah 🙈

Tanıdık veya yabancı kim olursa olsun o anda yenisini istemek en en en doğal hakkınız, seve seve değiştireceklerdi. Lafla peynir gemisi yürümez o işin yalan olacağı belliymiş

Tamamen eşinin sorumsuzluğu.
Madem malı bu kadar kıymetli değil o zaman yenisi alsın. Malı zarar görünce peşine düşmediğine göre çok parası var heralde. Şimdi yenisini alsın o zaman sana bacım.

Direkt konuya giriyorum. Biz 4 sene önce evlendik ve eşyalarımızın tümünü aynı yerden aldık. Adamlar yatak odamızın sürgülü dolabını kurarken parçaladılar, altı kırıldı. Adamlar dil döktüler kendi evinize geçin söz yenisini getiricez. Simdi tak çıkar uzun iş vs dediler. Ve buna ben şiddetle karşı cıksam da eşim tamam dedi. Cunku tanıdık. Simdi ise biz tasınıyoruz kendi evimize geciyoruz. Ve benim başından beri inanmadığım konuyu eşime açtım de bakalım taşındığımızı, yeni parçayı getirsinler dedim. Eşim ağırdan aldı bir kac kez aradı konustu, eşimin sonraki aramalarında meşgule düşürdüler yani kısaca zora sürdüler. Eşim bana en son bi dolap yüzünden rezil olamam vs diye konuyu kapatmaya çalıştı. Yani sırf tanıdık diye ayıp olmasın diye artık niyeyse beni sindirmeye çalıştı. Ben de alacaklı olduğum için bana çingenelik yapma dedi. Baktım eşim halletmiyor, konuşmuyor ben de eşime beni oraya götür ben konuscam dedim. Sahibi yoktu calısan biri vardı orda. Eşimle kavga ettik ve ben tek gidip gelicem demiştim tek gittim eşim 2,5 yaşındaki oğlumla arabada beni beklediler. Adama sinirli ve evet yüksek sesle derdimi anlatmaya başladım. Adam bana demesin mi 3 yıldır aklın nerdeydi abla?? Bunu duyunca daha da cıldırdım güvendik hata ettik o zaman dedim. Sahibi yoktu,konusmak istiyorum dedim. Teli bana verince adama dediklerimi ona tekrar ettim. Bana dediği şey 'Terbiyesiz seni, git nereye şikayet ediyorsan et' sonra teli kapattı ben de ordan sonra koptum. Eşim 5 dk sonra geldi, demek eşimi aramış. Ben en son dedim ki ya bana parçamı verin ya da onun ederinde bir sey ya da parasını dedim. Son lafı söyleyip eşimi beklemeden cıktım arabaya bindim. Oglum arabada tekti. Geldi bagırmaya başladı. Beni rezil ettin bir dolap icin, sen bir şeye takınca bırakmıyorsun bir dolap yüzünden adam beni aradı seni suçladı dedi. Ben sinirden aglamaya başladım. Neden mi? Eşim bile benim yanımda değilse, benim parayla aldığım şeyin yani hakkım olan şeyi ben istiyorum diye bana çingene yakıştırması yapıyorsa elin adamı ne düşünürdü benle ilgii acaba. cok bagırdım cok agladım ve dünden beri sustum o da ben de konusmuyoruz.Benim ne hatam var burda söyler misiniz
Bence haklisin tamamen uyaniklik yapmislar enayi yerine koyulmaktn hic hoslanmam bnde olsam cingeneligin kralini yapardm esim desede umrsamazdim hakkim olani alirim kimse bni salak yerine koyamaz esin tanidik diye uyanior ama tanıdık kaziklamaya utanmior

Bence şiniz hakli. Soylekib3 yil olmus cidden vereceklerine inanmak ibile hata. Ilkbkirilinca diretseydiniz degisim olsaydi. Cocuk kandirir gibi tasinirsaniz bilmem ne. Esiniz anlamis vermeyeceklerini

Kesinlikle eşine karşı çok haklısın. Seninle empati kurunca ben de çıldırırdım. Velevki mobilyacılar karşısında haksızdın, eşin yine de arkanda olmalıydı. Ben, yeni eve geçince değiştiririz dediklerinde en geç 3 ay falan olmalı demistim ama siz 4 sene sonra gitmişsiniz. Bunca zaman kırık dolap kullanmissiniz. Haksizliga uğramışsınız.

Benim burda hatam var mı diye düşüncem mobilyacılara karşı değil yalnız. Ben eşimle tartıştıgım için ve beni haklı görmediği icin cıldırıyorum
Iyide esiniz anlamis adamlarin yan cizdigini size demis ama siz tutturmussunuz. Esinizin arabada olup sizin gidip elllyuzgöz olmaniz da yersiz. Kendinizi bu duruma dusurmenize gerek yok. Es

Yani haksızlık yapılmış evet ama ben olsam eşim "konuşma, boşver" dediğinde asl gidip konuşmam mesela.
Eşinizi arabada bırakıp gidip kavga etmek filan, eşinizi beceriksiz ve karısının arkasına saklanmış duruma düşürmüşsünüz.
Eşinizde haksızlığın farkındadır zaten, Ben olsam uzatmazdım konuyu.

Çünkü bazı erkekler haksızlığa uğradıklarını kabul etmek yerine gücünün yettiğince bu şekilde davranıyorlar.
Bu davranışı ile adamların yaptığı haksızlık birleşince sizi öfkelendirmiş.
Çoğumuz o sebatı gösteremiyoruz ama madem haksızlık yaptıklarını düşünmüyorsun o zaman burası değişmeli diyerek sorumluluğunu hatırlatmalıyız. Diğer sefer böyle saçma bir şeyi kabul etmez.
Adamların o dönem değiştirmek istememesi bile çok afedersiniz ama ne mal olduklarını göstermiş.
İşini iyi yapan esnaf "bu eve gelen giden olur bizim malımız güzel görünsün, müşterimiz iyisini kullanıp diğer alışverişini de bizden yapsın"diye bile düşünüp parçayı o anda değiştirirdi.

Zor olmuyor mu bu kadar takıntili bi sekilde yasamak ya.Esiniz yeni aliriz gerekirse demek istemis zaten niye uzatiyosunuz ki.çok yorarsiniz insani Allah eşinize sabir versin

İyi de akıl var mantık var 3 yıl çok uzun bir zaman.

Eşin pasif. Benim ilk kocamda böyleydi. Herşeyi sineye çekerdi. Bana da deli gözüyle bakardı. Bir de onla kavga ederdim.
Madem senin çingenelik yapmanı istemiyor, alsın yeni dolap. Sende kendini heder etme.

Hakkınızı aramakla doğru olanı yaptınız. Gönüllerince insanları kaldıramayacaklarını anlasınlar

4 sene önce verilen sözler yalan olmuş,eşiniz pasif zaten değiştirilmeyeceğini biliyormuş.Hakli olsanızda bunu ifade etme biçiminiz aşırı olmuş,hırsınız ve kızgınlığınız aslında eşinizin tavrına.Kendinizi yiyip bitirmeyin alsın eşiniz uzatmayın ( sizi savunma konusunda hep pasifse ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin)
ben de bunu demeye çalışıyordum

Bence şiniz hakli. Soylekib3 yil olmus cidden vereceklerine inanmak ibile hata. Ilkbkirilinca diretseydiniz degisim olsaydi. Cocuk kandirir gibi tasinirsaniz bilmem ne. Esiniz anlamis vermeyeceklerini
inanın ben gerçekten saf olmalıyım ki buna o an inandım.

Back
X