- 23 Eylül 2017
- 7
- 4
- 1
- Konu Sahibi witchhunters
-
Merhaba;
Ben çalışan bir bayanım, çok uzun süreler çalışmak zorunda kalabiliyorum ve haliyle ev işi fazla yapamıyorum,
ayda bir sefer temizlikçi bayan geliyor ama o da yetmiyor haliyle.
EŞİM BANA EV İŞLERİNDE HİÇ YARDIMCI OLMUYOR.
Onu yardımcı olması konusunda nasıl ikna edebilirim
yardım istemez olur muyum ama öyle bencil kiYardım istediniz mi hiç?
İstediniz ve yapmadıysa siz de hiç uğraşmayın alın bir yardımcı o yapsın.
Üzülmeye bile değmez.
sonra neden o kadar okudum ki dicem eğer çalışmaz isem.Kadınların hem evde hem işte çalışmasına karşıyım. Hayat müşterek sizede yazık günah. Yardım etmek zorunda. İmkan varsa çalışmazdım ben.
sonra neden o kadar okudum ki dicem eğer çalışmaz isem.
sonra neden o kadar okudum ki dicem eğer çalışmaz isem.
bravo iyi eğitmişsiniz bu konuda eşinizi.. maalesef benim eşim inanılmaz bir ataerkil aileden geldiğinden asla ve asla elini sürmüyor isterse evi b.. götürsün yine de benden bekliyor bende çalışıyorum yoruluyorum ama dediğimde de bana çalışma otur evinde o zaman diyorÇok yanlış düşünüyorsun ilk iki ay çalıştım evlendikten sonra baktım yapamıyorum ki yardımcı olur benim eşim yine de kendimi yıpratıyoruz işten çıktım şuan etrafımda herkes o kdr okudun niye çalışıyorsun diyor mesleğim var evet ne gerek var yetiniyoruz koca parası yiyorum Gayrettepe mutluyum diyorum
Mesela yerde yicksek televizyon karşısında sofra bezini alır mısın su yüzüne alır mısın ben yemekleri halledilir un diyorum ilk başlarda yorgunum diyordu bende işi ağırdan alıyordum öyle öyle alıştı erkek annelerine sesleniyorum buradan çocuklarınızı paşa gbi yetistirmeyin sonra biz uğraşıyoruz gereksiz yere
Bir misafir geleceği zaman evi temizlemem son güne kdr son gün evi temizleyemedim sen yap bende yemekleri yapacağım diyorum şuan artık dönüp arkama bile bakmam eşim halleder halinin simetrisi ne kdr yapar biz bayanlar neden erkeklerin yapacağı işleri görev bilip yapiyoruz anlamıyorum bırakın pis dağınık kalsın bırakın çamaşırını ortada mı bıraktı atmadı mı sepete yikamayin bir hafta giyinmesin geçen oldu tişörtü atmamış banyoya bende gördüm ama çalıştırdım makineyi akşam sen bunu yikamadin mı ben bunu giyinecektim diyor olması gerektiği yerde olsaydı yıkarım senin peşini toplayacak halim yok bir hafta beklersin dedim konu kapandı mesela ki tekrar söylüyorum bn çalışmıyorum
bravo iyi eğitmişsiniz bu konuda eşinizi.. maalesef benim eşim inanılmaz bir ataerkil aileden geldiğinden asla ve asla elini sürmüyor isterse evi b.. götürsün yine de benden bekliyor bende çalışıyorum yoruluyorum ama dediğimde de bana çalışma otur evinde o zaman diyor
bravo iyi eğitmişsiniz bu konuda eşinizi.. maalesef benim eşim inanılmaz bir ataerkil aileden geldiğinden asla ve asla elini sürmüyor isterse evi b.. götürsün yine de benden bekliyor bende çalışıyorum yoruluyorum ama dediğimde de bana çalışma otur evinde o zaman diyor
Tabi sizinki iş değil çünkü,onunki iş ama.
Resmen küçük görmek bu ya,yaptığınız işe saygısızlık.Asla kaldıramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?