Kocam bana hediye aldı ama ben sinirden ağlamak üzereyim!

Hayırrr sakın öyle bir şey demeyin eşinize. O heves yapıp almış kursağında bırakmayın zaman geçer ona uygun dille söylersiniz. Her şeyin bir yolu yordamı olur. Evlilikte böyle şeyler konuşulur elbet ama şuan siz eşinizi yıpratırsınız. Kendinizi de yıpratırsınız. Biraz zaman geçsin sinirle bir şey demeyin eşiniz sizi mutlu etmek için yapmış belli ki. Zaman gelir böyle pahalı şeyler almayalım diye karar alırsınız. Hallolur. Şimdi eşine kızsan köpürsen hem bir şey değişmeyecek hem de eşiniz yanlış anlayacak.

Iliskiler bu noktada dugumleniyor iste arkadasim yillar sonra adam cicek almaya korkuyor

tam bir nankörlük yaptığınız dediğiniz kadar bu kadar takıntılı iseniz para meselesine dikkat ederseniz tutumlu demiyorum şimdi sorasında neden tutumlu olmuş olsaydınız bu denli masraf altında olurken o dışarıdaki yemeğinde yiyemezdiniz ve yemek için evi daha cazip olduğunu söylerdiniz eşinize evde hangi yemeği seviyorsa sana onu yaparım evde olalım daha rahat ederiz burada ağzıma geleni arayıp söyleyeceğim modun da olan bir eş demek ki çok yüz göz olmuş bu tür kavgalarda ne saçma bir yakınma mı desem yoksa kendince önemsenmezliğini altını mı çiziyorsun bu yorum her türlü yorumlanır.

Canım eşin sen onun için çok değerli olduğun için bu kadar parayı gözden çıkarmış seni mutlu etmek için gidip barda pavyonda yiyip içmemiş. Burda böyle konular açan çok. Değerini bil..!

Yada eşine "aşkımm çok teşekkür ederim bunca şeye gerek yoktu küçük bi şey almanda yeterliydi" desen anlar zaten adamı kırma bunca şeyi yaptığına pişman etme derim ben.

PammukSeker canim konundaki tum yorumlarinu okudum

Biz de 7 yili devirecegiz birkac gun sonra, ben de esime hep pahali hediyeler alirdim o hep beni uyardi istemiyorum pahali olmasini diye diye

Ben de bi hediye alacaksam hep indirimle aliyorum artik pahali da almiyorum esime hediyeyi verdikten sonra valla pahali almadim valla şöyle indirim yakaladim böyle pazarlik yaptim diye yeminler ediyorum :)

Ben esimi dinliyorum seninki seni dinlemiyor ne desem bilemedim sen de onun bu huyuna alis onu boyle kabullen seni mutlu etmek istiyor kotu amaci yok boyle dusun mutlu ederken mutlu da oluyordur hevesleniyordur uzulme bence onu oldugu gibi kabullen

yapsa hata yapmasa hata, belki dedi olsun benim karıma değer paraysa para çalışır öderim dedi, ne demek ağzıma geleni arayıp sayacağım, ayıp ya

Ortada arayıp ağzına geleni sayacağın bir durum yok , en fazla üzerinden biraz zaman geçince ...

Borçlar bitine kadar harcamalarımıza dikkat edelim tarzında bir konuşma açar , konuyu geçen günkü çiçek içime oturdu mesela , bu sıkışıklıkta gerek yoktu gibi bir bağlamaya getirirsin .

Yani düşüncen de haklısın ama evliliklerde ağza geleni sayacak onca şey yaşanırken , bu eşine haksızlık olur bence .

Sakin sakinnnnnnnnn !!!
tamam biraz dusunmeden hareket etmis ama bazen erkekler oyle olabiliyor adamin hevesini kirmayin sakin, sonsuza kadar pisman olursunuz cunku. Kalbi kirilir ve birdaha eskisi gibi olmaz, sadece bildiginizi belli etmeden bu aralar dikkat edelim harcamalarimiza cok zahmet etmissin falan diyin.

28 sayfadır konu sahibi hic yazmamış mi

Arayıp ağzına geleni saydıysan eğer bu sana yaptığı son sürpriz olur.
Nankör olursun.

%50 50 hoşluk ve hosnutsuzluk durumu var.
Orta yolu bulup konuşmak lazim.
Ağzına geleni saydırmak benim gözümde de nankörlük olur.
Keske diye konuş. Keşkenin bir anlamı yok evet ama daha nazik olur.

Adamın bundan sonra ki hayatınızda supriz yapma ve romantiklik hissiyatini öldürmeyin.

Canim yasadiginiz surece borc bitmez borc sifirda olsa sen yine laf edersin olmus artik uzatma

Eşinde alacaksam en iyisi olsun kafasındaymış hayatının her özel gününde bunu yaşayacaksın kardeş :)) düşünmeden para harcayan modelinden bi tanede bende var çünkü :)) çaresi rahat olmak akışına bırakmak bi bildiği vardır demek :)

Ben esin olsam bir daha hediye almazdım

Bundan 10 sene sonra çektiğin sıkıntıları hatırlamazsın ama kocanın bu jestini asla unutmazsın bence abartıyosun bu sıkıntıların arasında seni mutlu etmek dişind tırnağından arttırıp.. Bu zor durumda böyle bi fedakarlık yapan adama bağırıp çağırmak nankörlükten başka bişey değil

Konu Sahibi ne dedin merak ediyoruz..lütfen Kocani Kırmamıs ol..
Benzer bir durumu bende yaşadım, evliligimizin ilk yıl dönümünde eşime ihtiyacı var diye ayakkabı alayım dedim..indirim var felan bir alana bir bedava muhabbeti 2 tane almış bulundum..akşam pasta güzel bir sofra derken eşime hediyesini verdim..ay eşim bir sinirlendi ağzıma mictii resmen..bide güzel kavga ettik vay efendim borçlarımiz varmış ikitane ayakkabının ne gereği varmış. .güzelim hazırlıklar pasta hepsi hiç oldu...şimdi noldu peki eşime don bile almıyorum bidaha tovbeeee

Yapma sakin kirma kalbini adamcagizin para yerine konur kirik kalbi ödeyemezsin sevin seni cok seviyo bu adam

bır Zaman geliyor evlilik o jestlerin yasanmıslıgıyla özleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…