Kocam bana hediye aldı ama ben sinirden ağlamak üzereyim!

Sakin kizma. Evet yapmamasi grrekirdi.
Ama sirf sen sevin diye yapmis.
Uygun bi dille soyleyebilirsin, bi daha yapmaz. Eger su an kizarsan hayatinda bi daha cicek goremezsin.

Canım sende kendine sıkıntı bulamamışsin adam başka kadınla yememişya zaten işten çıkmışsin sana güzel bi jest yapmış bence kafaya takma problemde yapma arajman değil ot bile bulamazsın ilerde söyleyim

Valla eşine bravo, bence keşke sende ona birşeyler yapsaymışsın.
Hayatın tadını çıkar canım, hiçbirşey olmaz, olsun varsın, borçlar 1 sene fazla ödensin, o anki yaşadığın zevke değer, o duygular hiçbir borçla harçla ödenemez.

İçinden gelmiş yapmış. Bence abartıyorsun. Para harcamamaya kendini odakladığın için. Daha sonra da burada eşim hediye almıyor falan deyip konular açarsın bdv bir çok konu var bununla ilgili.

Sevinmelisin bnce ne güzel dusunmus çiçek almis.şimdi bisey dersen adama hem kalbini kirarsin hmde hayatın boyunca jest goremezsende kocandan

Çiçeği sana değil kvyr alsa haklısın. İlk yıl diye özenmiş, sonrali yıllar zaten bir şey almaz. Bencd hiç kalbini kırma kocanın.

Zor bir durum ama sana bu zorlukta bile değer vermiş. Sen de böyle düşünüp hoş gör bu hatasını

Yılda bir kere olmuş , düşünülmüş ama tabi durumunuz musaitken alsa iyiymiş. Nazikce sitem et. Bence tavrını da koy. Ama Adamın burnundan getirme. Gelecek sene yine beklersin. :)

haklısın bence gerçekçi olun kızlar ihtiyaç olan bi bütçe varsa 350 liraya cicek alinmaz gayet net

Bence bu konuyu hic acma, esin gereksiz harcamalar yapan biri degil okuduğum kadariyla, o gun ozenip seni mutlu etmek istemiş. Erkekler bu tarz seylere cok alinabiliyor, benim esim de bazen cok para veriyor bir seylere ben hicbi sey soylemiyorum. Savurgan biri degil sonucta, bazen boyle seyler olabilir, kalbini kirmayin adamin,

Yok artık yaa adam çiçek aldı diye fırça yiyenini ilk defa duydum.. Fiyatı evet çok ama sonuçta sizi demek ki çok seviyor , ne güzel şeyler yapmış , bence öyle birşey yapmayın birdaha süprizin s duyamayabilirisniz..İnsanı kırar yani herkes yapsın, diye aylar öncesinden hayal kurarken, sizin yaptığınız ayıp olur içinden gelmiş yapmış pişman etmeyin tadını çıkarın :)

Kimisi bilemez kimisi bulamaz diye buna diyorlar.
Belki biriktirdi, belki heveslendi.
Sonuç olarak siz mutlu olun diye bir şeyler yapmış.
5tl lik yaptığında sinirlenmeyecekseniz, 350 tllik yaptığında da kızmaya hakkınız yok.
Kocanızı erkekler forumunda sizden yakınmaya davet ediyorum...

şaka gibi. evet maddi olarak düşüncesizlik etmişolabilir ama para para ihtiyaç ihtiyaç geçim geçim diye kendisine yapılan kutlamayı bile sorun haline getiren kadın iticiliği. pes.

Benim esimde Hediye konusunda çok saçma şeylere cok para verirdi üstelik nasıl bir zevksizlik anlatamam birsey diyemezdim cok begenfim fln derdim baktimki olmuyor aşkım ssen bana sakin hediye alma sadece cicek al dedim kurtuldum artik doğum günü yıl dönümü gibi özel günlerde sadece çiçek aliyor

Kimi bayan da eşim beni sevip saymaz doğum günümü bile hatırlamaz diye burada konu açar siz ise bir çiçek için kocanıza saydırırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…