Kocam bana hediye aldı ama ben sinirden ağlamak üzereyim!

Sakın ağzına geleni sayma sen kaybedersin. Her şeyi söylemenin doğru yolu var. Akşam evde önce ne kadar para ödediğini sor söylemeyecektir. Bildiğini ve maddi olarak böyle bir lüksünüz olmadığını anlat. Eşin pek dikkat edecek biri değil sanırım. O eksiği alamamanın ne demek olduğunu iyi bilirim.
Yine de dua et 4 ay sonra bitecekmiş borcunuz. Ya bizim gibi ev kredisi ödeseydiniz? O yüzden gaza gelip fazla celallenme.

Ben tanışma günü, sevgililer günü gibi şeyleri kutlatmıyorum en başından beri. Hediye masrafından değil de gereksiz geliyor bana.
 
Sakın adamın kalbini kırıp budama canım..
Bence sevin.. belki abartılı bir hediye olmuş ama içinden gelmiş heves etmiş..yazık edip zehiretme canım.. para nedir ki gelir gider.. ama kalp kırıklığı daha mühim.. ve bi dahada böyle bir süpriz yapmaz.. hevesi kırılır.. ne mutlu bencekiş seni seven eşin var..Önemli olanda bu değilmi??
 
açık söyleyeyim ben de çok sinirlenirdim, ki eşim tipik aslan burcu olduğu için ne yaptıysam bu tarz davranışlarından vazgeçiremedim.
ama sizin ilk yaşayışınız bunu, sakın kızmayın, araya biraz zaman girsin sonra laf arasında pahalı hediyelere jestlere gerek olmadığını, bir gülle de mutlu olacağınızıa, eliniz rahatlayınca daha rahat harcama yapacağınızıa falan söyleyin. kırılmamış olur böylece.
 
Kasim aralik ocak gecmis. Montum yok diyosun. Bi subat kaldi surda. Sonra bahar geliyo yani. Bu da abes geldi
 
yapma bisey deme sakin esine. cok guzel bi supriz hazirlamis kirma kalbini. aldiysa aldi napcanki seni dusunmus supriz yapmak istemis. burda ozel gunumuzu unuttu diye kaç kisi kiriliyo sen biliyomusun
 
Özel günleri önemsemiş sizede değer vermiş ayda yılda bir olan özel bir gün için cimrilik etmeyin bence eşinizede konuyu açmayın almış gitmiş yapacak bir şey yok
 
Amann Allahım yok artık!
Adam size romantıklık yapmış ve siz bu romantıkliğe karşılık palto lazım diyosunuz .s
Ben kocan olsam bır daha sana ne çiçek ne hedıye alırdım.
 
Olmuş bitmiş şey çok güzel düşünüp almış tamam sizde haklısınız onca borcun içerisinde almasaymış ama artık olan olmuş boşu boşuna geri gelmeyecek para için kalbini kırmayın eşinizin.
 
Bundan sonra ki senelerin toplam cicek fiyatina say, zira ilerleyen senelerde cicek filan goremezsin zaten.
Evet gereksiz olmus, 350 ciddi bir rakam cicek icin, ama fiyati o olmayadabilir, ha olsa bile agir konusmayi haketmiyor.
Durumunuzla ilgili karsiniza alin konusun guzellikle.
 
kendimi yerinize koyuyorum
YENİ evli OLMASAM delirirdim
ama evlenince ilk yaptığınız kutlamanın özel olmasını istemiş yapmayın abartmayın lütfen

kalbini kırmayın durduk yere küstürmeyin

ama laf arasın da aşkım çok zahmet vermişsin çok çok sevindim düşünmene özel olması için çabalamana ama borcumuz varken birdaha böyle yapma de öp geç ama lütfen kızmayın tartışmayın adamı yaptığına pişman etmeyin


(buarada çiçeğe para verilmesene gerçekten sinir olurum almam da aldırmamda kimseye)
 
Ayyyyy duuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrr
Sakın arama

Akşam da hiç bir şey deme

Ay acıdım adama ben şimdi, yazık ya.
Hani Kadınlar Venüs'ten, Erkekler Mars'tan diye bir konu var ya.

Ben şimdi kocanın aklından geçeni sayayım:

Tanışma yıldönümüzü unutursam beni parçalar.
Üstelik bu evliykenki ilk yıldönümümüz. Aynı evde olacağız ilk kez.
Evet biliyorum para durumumuz sıkışık ama bu zamanı geri getiremem, eğer ki maddi durumumuzu bahane edip kutlamazsam hayatta bir daha dilinden kurtulamam karımın.

Evet biliyorum monta daha çok ihtiyacı var, ama mont alsam monttan yıldönümü hediyesi mi olur deyip üstümde parçalar montu, eminim karım benden romantik bir şey bekliyordur, o yüzden çiçek almalıyım.

Sonra çiçek sitesine girer ve: Heeeyyyyttt be benim karıma bu yakışır işte...


Konu sahibi lütfen tadını çıkarın.
Kocanızın kalbini kırarsanız onu 350 değil 3500000000 TL'ye bile tamir edemezsiniz.

Lütfen...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…