Kocam bana hediye aldı ama ben sinirden ağlamak üzereyim!

Benm bole karim olsa naparim bilmem,tamm davranis yanlis ama niyeti iyi,artist misin sen ,agzina geleni falan sayacakmis,esin sana yapsa aynisini sen ne yaparsin,arasa saydirsa
Rahatlik mi batiyor anlayamadim.
Maddi sikintin varsa gir calis bi ise adama ne saldiriyorsun

Ayip bilemedim,agzina geleni sayman icin ciddi konu lazim ,onemli bir problemin olunca ne yapacaksin ,adamin canini mi alacaksin

ya sakın ne güzellikle ne kavgayla bu konuda bi laf etmeyin adamcağıza
demek ki size ne kadar değer veriyor ki parayı önemsemiyor sadece siz mutlu olun istiyor
siz de haklısınız yüksek bir meblağ ama adamın hevesini kursağında bırakmayın nolur
bu arada uzaktan konuşması olay durumda değilim, aksine sizden çok daha zor durumdayız, borçlarımızın bitmesine daha yıllar var

adam dusunmus almıs, maddı sıkıntı ıcınde gereksız masraf olmus o konuda haklısınız ama guzel anları para ıcın mahvetmeye degmez, hayatım hedıyen ıcın tesekkur ederım ama bır dahakıne en azından borclarımız bıtene kadar bu kadar masraflı ıslere kalkısmazsan sevınırım deyın cok ıcınıze dert olduysa, sımdı adamı bır cıcek ıcın hırpalarsanız kı nıyet tamamen ıyı bır daha bır dal bıle goremezsınız ve esınızı kırdıgınızla kalırsınız...

Konu sahibi seni anlıyorum daha acil şeyler var niye çiçeğe çikolataya bu para diyorsun ama bak eşin içinse öncelik senmişsin sakın adama sakın gidip saldırma bırak mutlu olduğunu bilsin oda mutlu olsun. Kendince hesap kitap yapmıştır eşin

Benim esimde pahali hediyeler almayi seviyo maddi sıkıntimiz yok sukur ama bende bazen ona o parayi vercgine su eksigimi alirdim diye geciriyorum aklimdan
Kokusunu hic sevemedigim bir parfum almisti ondan ima ettim bu kokuya bu para diye sonra uzuldum.

Olmus bitmis cicek geri iade edilemeyecegine gore bir kac gun sonra konusabilirsin sakince
Borclarimiz bitene kadar hediye almayalim birbirimize
Evimizde yemek yiyelim diye sakince konusulup cozulebilir

Para varken yok olmasi kotu oluyo anliyorum sizi

Ben olsam aramam. Adamı kendi elinizleee odun tabir ettiğimiz erkeklere çevirmeye gerek yok
Aynen katılıyorum. "şimdi arayıp ağzıma geleni sayacağım" cümlesini okuyunca dedim herhalde çiçekleri gönderdiği hanımlar karıştı.

Evet biraz abartı bir fiyat olabilirde adam sizi düşünmüş sürpriz yapmış şükredin

çiçeksepeti gibi yerlerin gruponda %50 çekleri falan satan yerler var.
avea ttnet turkcel vodafone indirim yapan yerler var..
maddi durumdan dolayı tepkiniz bu.
ama lütfen içinizde saklayın bunu..

Lüzumsuz bi masraf olmuş ama bunu daha sonra uygun dille anlat. 350 liraya pekala bir altın kolye de alınabilirdi en azından kalıcı olurdu çiçeğe verilen paraya ben de acıyorum. Ama sert çıkışma bence

Bizde ilk günler baya borç içindeyken iphone6 almıştım eşime Delirmişti adam. Ama o kadar içimden gelmişti ki, telefonlara bakarken o kadar merakla kurcalıyordu ki dayanamayıp almıştım. Hala keşke almasaydın diyor
Seni mutlu etmek için yapmıştır, parayı önemsememiştir, kazanırım demiştir.

Mont lazımsa ve 350 tl çiçeğe vermişse ben de olsam delirirdim

Adamın bu jestini bir paltoyla kıyas etmiş olmana inanamıyorum.
(Ki ben romantik bir insan değilim)

Adam size değer vermiş yapmış
Hatirlasa suç hatirlamasa suç

Bi dahaki sefere ben hiç bişey istemiyorum çikolata çiçek masraflı onun yerine mont al deyiverin

Monta ihtiyacınız olduğunu bilmiyo muydu acaba

Şaşırdın herhalde. Sen aç telefonu, ağzına geleni say, o çiçek sana bir mont ve bol mutluluk olarak geri döner.

Kasim aralik ocak gecmis. Montum yok diyosun. Bi subat kaldi surda. Sonra bahar geliyo yani. Bu da abes geldi

Amann Allahım yok artık!
Adam size romantıklık yapmış ve siz bu romantıkliğe karşılık palto lazım diyosunuz .s
Ben kocan olsam bır daha sana ne çiçek ne hedıye alırdım.

Montum olmasa da kocamın yaptığı sürprizi düşünüp sıcacık olurdum valla ben olsam.

Kadın milletine yaranılmıyor mu ne

Dunyanin sonumudur yani 350 lira yada alinmamis yeni mont.
Bu kadar guzel bi jesti nasil zehir etmmissin kendine.

Cicege 350 tl veren adan size mont hayli hayli alir.
Demekki parasi varki aldi.

Maddi sıkıntı varmış mont bile alamamissin ben olsam ben de sinirlenirdim 350 liraya çiçek almasina. borcun olmamış olsa değil 350 700 liraya alsin o zaman sorun etmezdim.

Kızlar herkes şu mont olayına taktığı için açıklama yapmak zorunda kaldım. Hayır montsuz değilim. Ve eşime de asla mont ihtiyacım olduğunu söylemedim. Ama cebimde param olsa eski montum yerine yenisini alırdım anlamında söyledim. Eşime de asla benim monta ihtiyacım var demedim. Çünkü para sıkıntısı çekerken ondan bunu istemek haksızlık olurdu. Onu asla maddi açıdan sıkıntıya sokacak bir şey istemedim istemem. Ayrıca bir arkadaş işe gir çalış o zaman demiş. Onun için uğraşıyorum zaten ben de. Hem bir yandan iş arayıp bir yandan 91 kpss puanıyla atanamamış olmamın sıkıntısını çekiyorum. Ki zaten konu bu değil. Bu mont konusu gerçekten çok abartıldığı için açıklama yapma gereği duydum. Aklıma yazarken o an gelen herhangi bir ihtiyacımdı mont halbuki. Onunda ayakkabıya ihtiyacı var atıyorum ya da en önemlisi borcumuz var. O parayla çiçek yerine bu ihtiyaclar karşılansaydı ya da borcumuz ödenseydi diyorum.İşte o zaman asıl hediye olurdu.

350 tl 'ye bari yapay cicek almış de lütfen
hayır cute malesef canlı çiçek ve şu an solmaya başlamış bile. Yemin ederim cansız olsa ağzımı bile açmam hatta sevinirim. Ama solup gidiyor şu an

Sakin.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Kendini doldurup doldurup gaza gelme sonra boyle daha baştan sorunlar buyur buyur asilamaz hale gelir, eger kontrolsuz davranirsan...

Uff benim esim de boyle ama ben azarlaya azarlaya torpuledim.
O kadar maddi sıkıntımız yok sukur ama birikim yapmak istiyoruz. Abidik gubidik hediyelere acayip para savuruyordu esim.
Artik onceden tembihliyorum, su fiyati gecmesin diye.
Cidden hic kullanmayacagim seylere 200-300 verince cinnet geciresim geliyor. Hediyeyi gordukce de sinirlenmeye devam ediyorum

Pammuk konuyla ilgili değil de, seni kpss topiginden hatırlıyorum, meslektasimdin sanırım. O puanla atanamadin mı hala?

yaaa bırak ne güzel almış tadını çıkar bi anı olarak kalsın ...vermiş 350 ne olmuş 350 seni zenginde etmez fakirde kocanı kırmaya değer mi.... üstelik güzel bi jest yapmış.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…