- Konu Sahibi PammukSeker
-
Evet belki hediye çeki kullanmıştır
Bir arkadaşının çeki vardır, boşa gitmesin demiştir, eşine teklif etmiştir.
Aynen katılıyorum. "şimdi arayıp ağzıma geleni sayacağım" cümlesini okuyunca dedim herhalde çiçekleri gönderdiği hanımlar karıştı.Ben olsam aramam. Adamı kendi elinizleee odun tabir ettiğimiz erkeklere çevirmeye gerek yok
Mont lazımsa ve 350 tl çiçeğe vermişse ben de olsam delirirdim
Adamın bu jestini bir paltoyla kıyas etmiş olmana inanamıyorum.
(Ki ben romantik bir insan değilim)
Adam size değer vermiş yapmış
Hatirlasa suç hatirlamasa suç
Bi dahaki sefere ben hiç bişey istemiyorum çikolata çiçek masraflı onun yerine mont al deyiverin
Monta ihtiyacınız olduğunu bilmiyo muydu acaba
Şaşırdın herhalde. Sen aç telefonu, ağzına geleni say, o çiçek sana bir mont ve bol mutluluk olarak geri döner.
Kasim aralik ocak gecmis. Montum yok diyosun. Bi subat kaldi surda. Sonra bahar geliyo yani. Bu da abes geldi
Amann Allahım yok artık!
Adam size romantıklık yapmış ve siz bu romantıkliğe karşılık palto lazım diyosunuz .s
Ben kocan olsam bır daha sana ne çiçek ne hedıye alırdım.
Montum olmasa da kocamın yaptığı sürprizi düşünüp sıcacık olurdum valla ben olsam.
Kadın milletine yaranılmıyor mu ne
Ayyyyy duuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrr
Sakın arama
Akşam da hiç bir şey deme
Ay acıdım adama ben şimdi, yazık ya.
Hani Kadınlar Venüs'ten, Erkekler Mars'tan diye bir konu var ya.
Ben şimdi kocanın aklından geçeni sayayım:
Tanışma yıldönümüzü unutursam beni parçalar.
Üstelik bu evliykenki ilk yıldönümümüz. Aynı evde olacağız ilk kez.
Evet biliyorum para durumumuz sıkışık ama bu zamanı geri getiremem, eğer ki maddi durumumuzu bahane edip kutlamazsam hayatta bir daha dilinden kurtulamam karımın.
Evet biliyorum monta daha çok ihtiyacı var, ama mont alsam monttan yıldönümü hediyesi mi olur deyip üstümde parçalar montu, eminim karım benden romantik bir şey bekliyordur, o yüzden çiçek almalıyım.
Sonra çiçek sitesine girer ve: Heeeyyyyttt be benim karıma bu yakışır işte...
Konu sahibi lütfen tadını çıkarın.
Kocanızın kalbini kırarsanız onu 350 değil 3500000000 TL'ye bile tamir edemezsiniz.
Lütfen...
Dunyanin sonumudur yani 350 lira yada alinmamis yeni mont.
Bu kadar guzel bi jesti nasil zehir etmmissin kendine.
Cicege 350 tl veren adan size mont hayli hayli alir.
Demekki parasi varki aldi.
Maddi sıkıntı varmış mont bile alamamissin ben olsam ben de sinirlenirdim 350 liraya çiçek almasina. borcun olmamış olsa değil 350 700 liraya alsin o zaman sorun etmezdim.
Mont lazım olduğunu eşin biliyor mu?
Bu kadar romantik ve eşine değer veren bir erkek 3 ayda nasıl karısının mont ihtiyacını karşılamaz acaba...
Eğer söylemediysen, elimiz bollaşsın alırım dediysen de bunun kabahatini eşine yükleme.
Eğer biliyorsa da o hatalı ama yine de böyle bir durum için eşe saydırmak yanlış yani.
hayır cute malesef canlı çiçek ve şu an solmaya başlamış bile. Yemin ederim cansız olsa ağzımı bile açmam hatta sevinirim. Ama solup gidiyor şu an350 tl 'ye bari yapay cicek almış de lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?