Kocam bana hediye aldı ama ben sinirden ağlamak üzereyim!

Sakın öyle bişey yapma para nerelere gitmiyorki ,ne güzel sana süpriz yapan bi adam var karşında

Kimisi bulur kiymet bilmez kimisi gormez bekler durur paraniz oldugu zamanlarda beklersin cicek adam da yaptigindan dolayi bidaha almaz varsin adam mutlu ettigini sansn seni
iyide neden boyle yaa? ula neden yutan hep kadin olsun? guzel bir jest ama sacma bir zamanlama...ben olsam bende kizardim gercekten ama konu sahibesi sen kizmamaya bak

Yarin oburgum atanirsin yada eliniz bollasir kapatirsiniz borcunuzu ama yeni evlilik donemi birdaha gelmez bak bizde araba borcumuz var diye erken kapatalim diye tatile dahi gtmedik sonucmu smdi bebek var ve guzel bir tatil yapamadik. Ha araba borcumuzu kapattikmi evet ama pismaniz ne gerek vardi okadar sıkmaya
Esin senin en guzeline layik oldugunu düşündüğü icin pahalı birsey almis belliki ben olsam arada böyle kacamaklara takilmazdm.

Maddi sıkıntı varmış mont bile alamamissin ben olsam ben de sinirlenirdim 350 liraya çiçek almasina. borcun olmamış olsa değil 350 700 liraya alsin o zaman sorun etmezdim.

Haybeye 350 Tl havaya gitmiş, yazık cidden bende çok sinirlenırdım sırf bu yuzden çicek böcek sevmem diye ilişkinin başında keser atarım , acırım bu paraya ya millet aç aç , çicege kaç tl vermiş pess yani.

biz kadınlara yaranılmaz ben bunu anladım

İnanamıyorum size. Güzel bir kutlama ancak bu kadar rezil edilir. Neyse ki atar yapmamışsınız. Bu hayatta para amaç değil araçtır. Bunun farkına varmanız ilişkinizin kalitesini arttıracaktır.

Mont lazım olduğunu eşin biliyor mu?
Bu kadar romantik ve eşine değer veren bir erkek 3 ayda nasıl karısının mont ihtiyacını karşılamaz acaba...
Eğer söylemediysen, elimiz bollaşsın alırım dediysen de bunun kabahatini eşine yükleme.
Eğer biliyorsa da o hatalı ama yine de böyle bir durum için eşe saydırmak yanlış yani.

kalbini kırmak olmaz tabii ki çok ayıp etmiş olursun..
hatta evliliğinin ilerki dönemlerinde eşim hediye almıyor sürpriz yapmıyor diye buraya konu bile açabilirsin..
pasta, yemek çok güzel ama çiçekte biraz abartmış eğer gerçekten 350 tl ise..
belki indirim falan yaptırdı pazarlık yaptı yarı fiyata aldı.. hemen yargısız infaz yapma..
gerçekten 350 tl verdiyse kibarca bir daha ki sefere o kadar masrafa gerek olmadığını söylersin..
hem iyi yönünden bakmaya çalış adam cimri değil yokluk zamanında bile karısını mutlu etmek için uğraşan biri..
böyle bak..
tıpkısının aynısı bende de var birtane ben alıştım artık..:)
hediye almak için nelere para verdiğini anlatsam haline şükredersin...:))))

Daha çok yeni evlisiniz , zamanla sorumluluk bilinci , ev idaresi vs. oturacak . Şimdi sıkıntıda da olsanız eşiniz özenmiş ve size mutlu olacağınızı düşündüğü jestler yapmış . Kötü söz söyleyip hevesini kırmayın bence . Şu anda sizi mutlu ettiğini düşündüğü için çok mutludur .

Belki akşam çok mutlu olduğunuzu vs. söyleyip ama bu sıkıntıda bunca masraf yapmana da üzüldüm , biz beraber olalım , keyifli , huzurlu olalım yeter diyebilirsiniz .
Bunun sonunda da artık sürpriz , hediye gibi jestleri unutmak zorunda da kalabilirsiniz . Tercih sizin .

Almış artık. Şikayet edersen bundan sonra çiçeğin çöpünü bile görmezsin ben sana diyim.

Şöyle diyebilirsin. Çiçeğin solduğunda üzülüp, tatlım çiçekler bak soluyor, bunlarda çok güzel ama keşke bende kalacak somut bir hatıra olsaydı. Mesela ufak bir kolye, minik bir çift küpe. Hem ömür boyu saklardım hemde severdim. Böylelikle vereceği para hiç değilse değerli bir şeye giderdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…