Kocam bana senin iq seviyen kaç dedi

Alya elif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
702
783
33
39
Aynen bunu söyledi
Zoruma gitti
Genel meselelerden bahsediyorduk haberlere bakarken
Alakasiz bir mevzuya döndü is
En sonunda senin iq seviyen kaç
Nasıl üni.okudun sen dedi ve gitti yattı
Çok sinirim bozuldu

Muhabet arasinda alakazsiz bir sey mi dediniz acaba oda oyle sordu.Çunku durduk yere soylemez heralde oyle degil mi?

Dediği hoş değil de ben mevzuyu merak ettim gerçekten.
Bu aralar bu ıq olayına zaten takığım. Bildiğm bir tip var ne anlatsa ıq su yüksek olan bu konuyu anlar diye başlıyor cümleye.

Insanların ıq konusunda idrak edemediği bir durum var. Bir cok konuda iki tarafın düşüncesi aynı olmayabilir. Ama farklı duşünenin ıq su düşüktür denemez ki. Iq su yuksek2insanlar zaten normal insanlardan farklı düşünüp farklı sorgular olayları. Beyinede söyle bunu

Oyle kalakaldım
Sana göre oyle diyebildm gözlerim doldu
Sonrada kalktı gitti yatti zaten

Ağzının payını verseydiniz bir daha oyle kalkıp gidemezdi. Bu konunun yaptığın yorumla ve Üniversite okumanin i iq seviyesi ile hiç bir ilgisi yok canim bak mesela sen bile universite mezunusun düşün yani demenizi tercih ederdim onun abuk yorumlarina üzülmek yerine

Oyle kalakaldım
Sana göre oyle diyebildm gözlerim doldu
Sonrada kalktı gitti yatti zaten
Canim sakin seyi yapma bak. Ya ben o kadar uzulurken beni birakip yatmaya gittin. Asil odaktan sasarsin. Cogu boyle pasalarin. Uzulme biraz kendine guven adam gibi ozur dilesin oyle affet. Bir sarilmaya tav olma. Her lafi ettirmeyin kendinize bugun bunu diyen yarin agirini der.

Onun iq'su kaçmış.. buradan eksilerde görünüyor.. dik dur, kırıldım üzüldüm uyuyamadım deme, "benimle böyle konuşamazsın, bana hakaret etmeye hakkın yok senin de" de, saygı biterse evlilikte gerisi çorap söküğü gibi gelir, saygısızlık yapmış telafi etsin..

Back
X