- 20 Kasım 2021
- 1.235
- 865
- 73
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
Motorla dedi işte satılan motorun parasıylaSiz peki o zaman sorduğunuzda birikmiş paramız yok bunları nerden ödedin dediğinizde ne dedi?
Motor tamamen pert değil hasarlı olduğu için ucuza verdim dedi elimize geçen parayla da taşınma nakliye evin içindeki eksikler vs bunlwr tamamlandı dediSiz peki o zaman sorduğunuzda birikmiş paramız yok bunları nerden ödedin dediğinizde ne dedi?
Bilmiyorum işte onu danışmak için konu açtim ne yapsam doğru olur?Bariz yalan söylüyor, orası net. Adam bu kadar masraf altında ezilmiş olabilir, kendini yetersiz hissetmiş olabilir ama tabi ki hiçbir şekilde söylediği yalanı aklamaz bu durum. Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bunu sonradan demiş ama ben yanlış mı anladım? TAşınma vs olunca değil. Ben bilemedim eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Burda avantacı gibiymiş gibi yorumlar da gördüm ama bir insanı tanımadan böyle bir şey diyemem. Zaten tüm altınlarınızla motor alınmamış,hala bir miktar birikim duruyor demek ki. Bence kırgınlığınızı uzun zaman belli edin, yerine koymak için de sıkıştırın hani her ay aldırın bir şeyler. Aklıma ancak bunlar geldi.Motor tamamen pert değil hasarlı olduğu için ucuza verdim dedi elimize geçen parayla da taşınma nakliye evin içindeki eksikler vs bunlwr tamamlandı dedi
Tapuya 50 bin verdik dedinizMotora ne olduğu konusunda yalan var bence. Çünkü taşınma tapu ve evin içindeki şeyleri yapcak birikmiş paramız yoktu motorla yapıldı onlar o kesin
Evet bir miktarı duruyor bankada. Gözümle gördüm ona eminim. Yorum yazanlar şunu anlamadı benim kızdığım nokta motorun prasını harcamış olması değil bunu çok sonradan söylemesi bana. Yalan söylemesi beni bitirdi giden para değilki. Ailesine vermiştir diyenler var e ailesine verse taşınığımız evin her ihtiyacını nasıl karşılayacaktıBunu sonradan demiş ama ben yanlış mı anladım? TAşınma vs olunca değil. Ben bilemedim eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Burda avantacı gibiymiş gibi yorumlar da gördüm ama bir insanı tanımadan böyle bir şey diyemem. Zaten tüm altınlarınızla motor alınmamış,hala bir miktar birikim duruyor demek ki. Bence kırgınlığınızı uzun zaman belli edin, yerine koymak için de sıkıştırın hani her ay aldırın bir şeyler. Aklıma ancak bunlar geldi.
Ev 4 milyon 250 bin. Tapuda da gözümün önünde ödendi 50 bin orda yalan olma ihtimali yokTapuya 50 bin verdik dediniz
Motor hasarida 50 bin (tabiki ayni tutarlar olabilir)
Ancak 50 binlik tapu masrafi icin evin yuzde 4'unu odediyseniz (yuzde 2+2 idi en son baktim hala oyleymis)
Ultra luks bir ev dediniz, yuzde 2'sini odediyseniz 2.5 milyon, yuzde 4'unu odediyseniz 1.250 milyonluk bir ev almis olmaniz gerekiyor, hadi muteahhit tutari dusuk gosterdi desek, rayici 2.5 milyon olan evde lüks olamaz.
Rayicten satis yapilmis olsa dask tutariyla uyumlu olur, oradan anlayabilirsiniz.
Yani 2.5 milyon rayicte cok dusuk, bu dediklerimide bi irdeleyin bence.
Esinden buna benzer bir kazik yemis insanim, bayaği ayakta uyutulmusum uzun zaman sonra farketmistim, o yuzden bu konu beni biraz tetikledi, kandirilmak nedir iyi bilirim, baskada hicbir kadin kandırılsın istemem, hazir cocukta yokken bu isleri siz bi netlestirin.
E şimdi yorumlarınıza bakıyorum, eşinizi savunmaya başlamışsınız hayır o yalan değil bu yalan değil diye. O zaman geriye ne kalıyor, eşin kaza yapıp size bunu söylememiş. Ne yapayım diyorsunuz, biz ne bilelim ne yapacağınızı? Bana kalırsa oturun da kocam neden gelip bana kaza yaptığını anlatamamış diye düşünün.Para bizim taşınmaya tapu masraflarına gitti başka yere gitse biz onları nasıl ödeyecektik paramız yoktu ki birikmiş. Benim kızfığım Nokta yalan söylemesiydi. Sadece tapu da 50 bin gtti mesela nakliyeyi falan saymıyorum
Aynen aynen arabalarını bana versinler acayip göz diktimE şimdi yorumlarınıza bakıyorum, eşinizi savunmaya başlamışsınız hayır o yalan değil bu yalan değil diye. O zaman geriye ne kalıyor, eşin kaza yapıp size bunu söylememiş. Ne yapayım diyorsunuz, biz ne bilelim ne yapacağınızı? Bana kalırsa oturun da kocam neden gelip bana kaza yaptığını anlatamamış diye düşünün.
Madem eşinizin başka yalanı dolanı yok, bu para başka yere gitmedi ortadaki tek mesele kazadan haberiniz olmaması. Ben olsam düşünürüm, bizim aramızda nasıl bir ilişki var da adamcağız karısına kaza yaptığını söyleyemiyor
Maddi durumu olmayan, böyle bir aileden geldiğini bildiğiniz biriyle evlenmişsiniz. Kimse size yardım etmek zorunda değil. Bu yaşa gelmiş insanların daha bir arabası yokmuş, arabalarına göz dikmişsiniz. Daha kendilerinin arabası yokken size mi alsalardı, bu insanlar sizin için mi yaşıyor? Bu nasıl bencillik anlayamadım
Anladim peki sizin ilk mesajda bahsettiginiz hic takmadiginiz, gormediginiz altinlar nerede su an?Ev 4 milyon 250 bin. Tapuda da gözümün önünde ödendi 50 bin orda yalan olma ihtimali
Ben orayi arabalarına goz dikme olarak yorumlamadim uye her ne kadar kocasina toz kondurmasada icten ice bu arabanin parasinda dugun takilarinin oldugundan supheleniyor. (Bencede olabilitesi yuksek)E şimdi yorumlarınıza bakıyorum, eşinizi savunmaya başlamışsınız hayır o yalan değil bu yalan değil diye. O zaman geriye ne kalıyor, eşin kaza yapıp size bunu söylememiş. Ne yapayım diyorsunuz, biz ne bilelim ne yapacağınızı? Bana kalırsa oturun da kocam neden gelip bana kaza yaptığını anlatamamış diye düşünün.
Madem eşinizin başka yalanı dolanı yok, bu para başka yere gitmedi ortadaki tek mesele kazadan haberiniz olmaması. Ben olsam düşünürüm, bizim aramızda nasıl bir ilişki var da adamcağız karısına kaza yaptığını söyleyemiyor
Maddi durumu olmayan, böyle bir aileden geldiğini bildiğiniz biriyle evlenmişsiniz. Kimse size yardım etmek zorunda değil. Bu yaşa gelmiş insanların daha bir arabası yokmuş, arabalarına göz dikmişsiniz. Daha kendilerinin arabası yokken size mi alsalardı, bu insanlar sizin için mi yaşıyor? Bu nasıl bencillik anlayamadım
Taşınma masrafları ve evin perdesi o kadar tuttu mu? Siz de biliyorsunuzdur giderlerin ne kadar tuttuğunu.50 bin liralık hasar aldı o sırada da onu ödeyecek durumumuz yoktu o yüzden 80 bine verdim onuda taşınma masraflarına evin perdesine vs harcadım diyor. Nasıl inanacağım bilmiyorum
Söyleyememiş olması size karşı mahcup hissettiği için olabilir mi? Sanki size ve ailenize karşı kendisini mahcup hissetmiş gibi görünüyor anlattıklarınızdan.Arkadaşlar merhaba uzun olursa şimdiden kusura bakmayın tarafsız yorum istiyorum sizden. Eşimle 5 yıllık bir beraberliğin arkasından evlendik ailelerimiz farklı şehirlerde. Benim şehrime geldi işe girdi o. Benim ailemin maddi durumu onlarınkinden çok daha iyiydi ama bunu göz ardı ederek evlendim sonuçta denk olmaktansa onu sevmem daha değerliydi benim için. Ancak evlenince bu sorunlar çok büyümeye başladı. Benim babam biz kiradan kurtulalım diye lüks bir ev aldı bize. Eşimin ailesi ise tam o sırada araba aldı bize ev alınırken.( daha önce arabaları yoktu hiç de olmamıştı.) bu arada bizde evlendiğimizde düğün takılarını bankaya yatırmıştık ben hiç takmadım yani. Sonra eşim o paranın bir kısmıyla kendine işe gelip gitmelik motor aldı ama bana söz vermişti zamanı gelince satıp geri yerine koyacaktı ve araba alacaktık. Meğersem aylar önce ufak bi kaza yapmış motor 50 binlik hasar almış çok füşük fiyata vermiş bana bunu aylarca söylemedi. Motor duruyor onu satıp üstüne de kalan parayı ekleyip araba alıcam diye beni aylaarca Oyaladı arkadaşlar bende inandım. Dün her şeyi itiraf ettirdim beni üzmemek için söylememiş yerine koymak içim çabalamış ama koyamamış. Kafamdan vurulmuşa döndüm aylarca böyle bi yalanı nasıl devam ettirmiş yüzüme bakarak? İnanın hiç iyi durumda değilim daha önce böyle bir yalanını yakalamamıştım. Nasıl güveneyim bundan sonra?
Trafik kazası bu, en soğukkanlı insan bile kaza yaptığı gün eşiyle paniğini paylaşır, istediği kadar ekipmanla kullansın o sarsıntı ve darbeyle kolu bacağı acır, eve hiçbir şey olmamış gibi dönmez.Ben anlamdım bu nasıl evlilik. Eşiniz kaza yapıyor, motor satıyor sizin haberiniz yok. Bu adam sizden gizli her şeyi yapar yani kusura bakmayın. İnsan niye saklar bunları eşinden? Dediği gibi değil başka türlüyse eğer.
Dedim kendi işini yapıyor işlerim arttı bir kısmında altınlardan kullandım dedi. Motor gitti demedi hiçBişi dicem... Motoru sattığını sonradan öğreniyorsunuz ya hiç sormadınız mı bizim motor nerde ne oldu ve o kadar masraflar odenirken bu para nerden geldi demediniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?