Kocam bana yalan söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum işte onu danışmak için konu açtim ne yapsam doğru olur?

Motor tamamen pert değil hasarlı olduğu için ucuza verdim dedi elimize geçen parayla da taşınma nakliye evin içindeki eksikler vs bunlwr tamamlandı dedi
Bunu sonradan demiş ama ben yanlış mı anladım? TAşınma vs olunca değil. Ben bilemedim eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Burda avantacı gibiymiş gibi yorumlar da gördüm ama bir insanı tanımadan böyle bir şey diyemem. Zaten tüm altınlarınızla motor alınmamış,hala bir miktar birikim duruyor demek ki. Bence kırgınlığınızı uzun zaman belli edin, yerine koymak için de sıkıştırın hani her ay aldırın bir şeyler. Aklıma ancak bunlar geldi.

Eşimi savunmak değil derdim arkadaşlar.para taşınmaya gitmiş olabilir ben buna inanmamazlık yapmıyorum çünkü o sırada ödeyecek hazır paramız yoktu ki ailesine verdi diyelim biz nasıl ödeyecektik taşınma masraflarını? Benim kızdığım nokta bu değil bana çok sonradan söylemesi bunu

Motora ne olduğu konusunda yalan var bence. Çünkü taşınma tapu ve evin içindeki şeyleri yapcak birikmiş paramız yoktu motorla yapıldı onlar o kesin
Tapuya 50 bin verdik dediniz
Motor hasarida 50 bin (tabiki ayni tutarlar olabilir)

Ancak 50 binlik tapu masrafi icin evin yuzde 4'unu odediyseniz (yuzde 2+2 idi en son baktim hala oyleymis)

Ultra luks bir ev dediniz, yuzde 2'sini odediyseniz 2.5 milyon, yuzde 4'unu odediyseniz 1.250 milyonluk bir ev almis olmaniz gerekiyor, hadi muteahhit tutari dusuk gosterdi desek, rayici 2.5 milyon olan evde lüks olamaz.

Rayicten satis yapilmis olsa dask tutariyla uyumlu olur, oradan anlayabilirsiniz.

Yani 2.5 milyon rayicte cok dusuk, bu dediklerimide bi irdeleyin bence.

Esinden buna benzer bir kazik yemis insanim, bayaği ayakta uyutulmusum uzun zaman sonra farketmistim, o yuzden bu konu beni biraz tetikledi, kandirilmak nedir iyi bilirim, baskada hicbir kadin kandırılsın istemem, hazir cocukta yokken bu isleri siz bi netlestirin.

Evet bir miktarı duruyor bankada. Gözümle gördüm ona eminim. Yorum yazanlar şunu anlamadı benim kızdığım nokta motorun prasını harcamış olması değil bunu çok sonradan söylemesi bana. Yalan söylemesi beni bitirdi giden para değilki. Ailesine vermiştir diyenler var e ailesine verse taşınığımız evin her ihtiyacını nasıl karşılayacaktı

Ev 4 milyon 250 bin. Tapuda da gözümün önünde ödendi 50 bin orda yalan olma ihtimali yok

E şimdi yorumlarınıza bakıyorum, eşinizi savunmaya başlamışsınız hayır o yalan değil bu yalan değil diye. O zaman geriye ne kalıyor, eşin kaza yapıp size bunu söylememiş. Ne yapayım diyorsunuz, biz ne bilelim ne yapacağınızı? Bana kalırsa oturun da kocam neden gelip bana kaza yaptığını anlatamamış diye düşünün.
Madem eşinizin başka yalanı dolanı yok, bu para başka yere gitmedi ortadaki tek mesele kazadan haberiniz olmaması. Ben olsam düşünürüm, bizim aramızda nasıl bir ilişki var da adamcağız karısına kaza yaptığını söyleyemiyor
Maddi durumu olmayan, böyle bir aileden geldiğini bildiğiniz biriyle evlenmişsiniz. Kimse size yardım etmek zorunda değil. Bu yaşa gelmiş insanların daha bir arabası yokmuş, arabalarına göz dikmişsiniz. Daha kendilerinin arabası yokken size mi alsalardı, bu insanlar sizin için mi yaşıyor? Bu nasıl bencillik anlayamadım

Aynen aynen arabalarını bana versinler acayip göz diktim

Ev 4 milyon 250 bin. Tapuda da gözümün önünde ödendi 50 bin orda yalan olma ihtimali
Anladim peki sizin ilk mesajda bahsettiginiz hic takmadiginiz, gormediginiz altinlar nerede su an?

Bu harcadığınız motor+tapu+tasinma masraflarina mi gitti hepsi?

Motor ne kadara alindi mesela (motor piyasasini ve fiyatlarını hic bilmem, ilgi alanimda degil)

Honda diye yazmissiniz galiba markasını simdi internet sitesindeki fiyat listesine baktim, 1 milyon 780 bin liraya kadar cikiyor, ortalam rakamda 500-600 bin civari ama mesela 110 binede var. Cikan masraf tutarından bakinca 50 bin dusuge satsa (ki sanirim yaptirmadan satmis) elinizde yine bi 500 bin gibi bir rakam olmali su anda, bu duruyor mu?

Ben orayi arabalarına goz dikme olarak yorumlamadim uye her ne kadar kocasina toz kondurmasada icten ice bu arabanin parasinda dugun takilarinin oldugundan supheleniyor. (Bencede olabilitesi yuksek)

Aslinda bazi şeylerin farkinda ama kafasini toplayamiyor bence.

50 bin liralık hasar aldı o sırada da onu ödeyecek durumumuz yoktu o yüzden 80 bine verdim onuda taşınma masraflarına evin perdesine vs harcadım diyor. Nasıl inanacağım bilmiyorum
Taşınma masrafları ve evin perdesi o kadar tuttu mu? Siz de biliyorsunuzdur giderlerin ne kadar tuttuğunu.
Bana yalan gibi geldi. Taşınırken harcasa o esnada söylerdi.

Eşim ufak çaplı da olsa kaza yapacak ama benim hiç haberim olmayacak, kaza yaptığı motoru satacak ama yine benim hiç haberim olmayacak.
Aynı evin içinde birbirinden bi’haber ve iletişimsiz bir yaşam, kaza mı yapıldı da satıldı yoksa aileye destek için mi belli olmayan bir motor.

Şimdi sen motoru sattığını yeni öğrendimm diyorsun.Peki eşin evin tapusunu perdesini nakliyesini öderken bu para nereden geliyor hayırdır demedin mi ? Sana rahat ol para var derken nereden geldi nekadar var diye sormadın mi? Sizin şuan kavga cikartasiniz var çünkü kenarda birikmiş yokdu diyorsunuz ozmnlar muhtemelen ailesinden aldı zannettiniz bol keseden harcadınız ailesi araba alıp siz de altınların heba olduğunu ogrenince bunu kaldıramadıniz

Söyleyememiş olması size karşı mahcup hissettiği için olabilir mi? Sanki size ve ailenize karşı kendisini mahcup hissetmiş gibi görünüyor anlattıklarınızdan.
Ben kızamazdım sanırım, sonuçta bile isteye kaza yapmamıştır.

Trafik kazası bu, en soğukkanlı insan bile kaza yaptığı gün eşiyle paniğini paylaşır, istediği kadar ekipmanla kullansın o sarsıntı ve darbeyle kolu bacağı acır, eve hiçbir şey olmamış gibi dönmez.
Hadi döndü diyelim aylarca motorun olmadığı anlaşılmaz mı? Bakılmadıysa bence bankadaki kalan altınlarda kontrol edilmeli.

Bişi dicem... Motoru sattığını sonradan öğreniyorsunuz ya hiç sormadınız mı bizim motor nerde ne oldu ve o kadar masraflar odenirken bu para nerden geldi demediniz mi ?
Dedim kendi işini yapıyor işlerim arttı bir kısmında altınlardan kullandım dedi. Motor gitti demedi hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…