Kocam bana yalan söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalan parayı bizzat gördüm bankaya gittik dün. Kaza konusunda ise haklısınız ne diyim

3-4 ay oyaladı . Ben sürekli soruyordum tabiki neden satılmadı vs vs sürekli soruyordum , dediki km si yükseldi alan yok. E durum böylr olunca her şeyi zorla itiraf ettirdim işte
Vay be, 4 ay boyunca bayağı yüzünüze baka baka yalan söylemiş.
Ama 4 ay boyunca motoru neden kullanmıyorsun diye sormuşsunuzdur elbet. Garajda öylece yatmasının mantığı yok çünkü.
Neyse sözün özü her türlü bir oyun var burada.

Tabi sormam mı onada açıklamaları oldu kısaca kandırdı her türlü

Dedim kendi işini yapıyor işlerim arttı bir kısmında altınlardan kullandım dedi. Motor gitti demedi hiç
biraz kafa karıştırıcı oldu bence ilk yazdığınız sorunlardan sonra verdiğiniz cevapla çok uzaklaştınız geldi tam olarak nereye takıldın kuzum sen? Kaza yapıp sana söylememesi mi ? Üstüne satıp parayı kafasına göre eve vs harcamasına mı ? Senin altınlarınla alınmış bır malın senden habersiz satılıp paranın çarçur edilmesine mi ? Ben ilk yazını okuduğumda açıkası kaza yapmasına üzülmüşsün sana soylememişte ama yine de içinde bir şüphe kalmış nereye harcağını merak etmişsin gibi gelmişti ama cevaplarını okudukça şirazem kaydı. tutarlı şeyler degil. birde 2021 senesinde ev alığımızda o zamanlar 550 bindi ve tapu masrafımız 10bin civarı idi burda da bi karışıklık var gibi verdiğin rakalmalr da uyusmuyor. Kafan karışık sanırım bi sakinleşip düşüncelerini toplayıp tam olarak ne hissettiğini yazarasan iyi olacak gibi geldi bana

En büyük sorun ne biliyormusun beni en çok üzen motoru galeriye koydum onu satınca bankadaki paranın üstne koyup araba alacağız diyip beni kandırması. Babam da bu ev alınırken demişti ki sizin var olan paranıza dokunmayacağım o parayla siz arabanızı alın . Ben aylarca araba baktım. Şindi yine alacağım o para gitti diye alamayacağımızı sanma diyor ama bilmiyorum

Ben kaza kısmına hiç inanmadım. O motorun değeri düştü, kalanı borçlara gitti diye uydurulmuş bir kılıf gibi. Motoru da galeride satılacak diye yalan söylemiş aylarca, konu sahibi araba alacağız diye beklerken.

Konu sahibi

Motor satildiysa niye ortada para yok?

Kuzum bak bu isin icinde is var, lutfen kendin su yanitlari bul.

1) altinlar ne kadar tutmustu ve su an neredeler, ne kadar kalmis?
2) bu motor kaca alindi, kaca satildi? Parasi nerde?

3) en onemlisi sizin bu kadar birikiminiz kimin hesabinda duruyor? Senin hesabinda mi, ortak hesap mi, esinin hesabi mi? Esinin hesabiysa niye onda duruyor?

4) altinlari hic gormedim dedin ilk mesajinda, bence bikac saat uzaklaş bi dusun, burda cok pis seyler donuyor gibi

5) esinin telefonunu al eline ve gizli sekmelerine bak, internet gecmisine bak. Kumar oynuyor olabilir.

Ben kazaya inanmadım. Ufak bir kazada 50 bin masraf çıkmaz, araba mı bu?
50 binlik masraf çıkacak kaza yaptıysa anlardınız arabanın altında vs kalması lazım veya hiç birşey olmasa kolu bacağı kırık olurdu.
Yani öyle bir kaza yok.
Perdeye de inanmadım. Hangi erkek gidip eşi olmadan perde alır? Niye alsın?

Sorun bu adam parayı ne yaptı? İddia vs olabilir mi

Konu yalanları veya sana sorunları anlatmaması

Konu sahibi hiç bunlara takılmıyor. bu soruların cevabı da onemli degil. işe gidip gelmek için motor aldı diyor. Ama motor ortada yokken yahu hem gitmek için aldın hemde kullanmıyorsun demiyor. Suan tek derdi o araba ona neden alınmadı bunun öfkesinde

Ailenizin maddi durumu iyi ve gönüllerinden kopmuşlar size ev almışlar. Eşinizin ailesinin o kadar iyi değil ve insanlar ilk defa bir şekilde araba sahibi olmuşlar ama bu bile gözünüze batmış neden o para size gelmemiş gibi davranıyorsunuz. Açıkcası bunu evliliğinizde de yansıttığınızı düşünüyorum bu yüzden eşiniz durumu kurtarmaya çalışmış gerçeği gizlemiş. Kazadır olur yani. Siz nasıl sakınıyorsanız adam halletmeye çalışmış size söylemeden.

Motorun parası taşınmamıza gitti dedimya sizi alıntılayıp yazmıştım sanırım tapu masrafından tutun nakliye +eve alınacak şeyler hesapladım 117 bin tutmuş hepsi. Bunu karşılayacak para yoktu o sırada zaten. Sorduğunda da bi kısmı işten bi kısmı da altınlardan dedi. Kısaca motor nasıl gitti orasını bilmiyorum ama parası eve gitti o kesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…