- 20 Kasım 2021
- 1.236
- 867
- 73
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
Kalan parayı bizzat gördüm bankaya gittik dün. Kaza konusunda ise haklısınız ne diyimTrafik kazası bu, en soğukkanlı insan bile kaza yaptığı gün eşiyle paniğini paylaşır, istediği kadar ekipmanla kullansın o sarsıntı ve darbeyle kolu bacağı acır, eve hiçbir şey olmamış gibi dönmez.
Hadi döndü diyelim aylarca motorun olmadığı anlaşılmaz mı? Bakılmadıysa bence bankadaki kalan altınlarda kontrol edilmeli.
Ya hu baktınız ki motor ortada yok, nerede bu motor demediniz mi, onu soruyorlar.Dedim kendi işini yapıyor işlerim arttı bir kısmında altınlardan kullandım dedi. Motor gitti demedi hiç
Dedim tabikide satacağım galeriye koydum ordan gelip bakacaklar dediYa hu baktınız ki motor ortada yok, nerede bu motor demediniz mi, onu soruyorlar.
Kocam arabayı satsa üçüncü gün sorarım nerede bu diye.
Ne zamandır motorun olmadığının farkındasınız peki?Dedim tabikide satacağım galeriye koydum ordan gelip bakacaklar dedi
3-4 ay oyaladı . Ben sürekli soruyordum tabiki neden satılmadı vs vs sürekli soruyordum , dediki km si yükseldi alan yok. E durum böylr olunca her şeyi zorla itiraf ettirdim işteNe zamandır motorun olmadığının farkındasınız peki?
Yani kaç ay oyaladı sizi?
Vay be, 4 ay boyunca bayağı yüzünüze baka baka yalan söylemiş.3-4 ay oyaladı . Ben sürekli soruyordum tabiki neden satılmadı vs vs sürekli soruyordum , dediki km si yükseldi alan yok. E durum böylr olunca her şeyi zorla itiraf ettirdim işte
Tabi sormam mı onada açıklamaları oldu kısaca kandırdı her türlüVay be, 4 ay boyunca bayağı yüzünüze baka baka yalan söylemiş.
Ama 4 ay boyunca motoru neden kullanmıyorsun diye sormuşsunuzdur elbet. Garajda öylece yatmasının mantığı yok çünkü.
Neyse sözün özü her türlü bir oyun var burada.
biraz kafa karıştırıcı oldu bence ilk yazdığınız sorunlardan sonra verdiğiniz cevapla çok uzaklaştınız geldi tam olarak nereye takıldın kuzum sen? Kaza yapıp sana söylememesi mi ? Üstüne satıp parayı kafasına göre eve vs harcamasına mı ? Senin altınlarınla alınmış bır malın senden habersiz satılıp paranın çarçur edilmesine mi ? Ben ilk yazını okuduğumda açıkası kaza yapmasına üzülmüşsün sana soylememişte ama yine de içinde bir şüphe kalmış nereye harcağını merak etmişsin gibi gelmişti ama cevaplarını okudukça şirazem kaydı. tutarlı şeyler degil. birde 2021 senesinde ev alığımızda o zamanlar 550 bindi ve tapu masrafımız 10bin civarı idi burda da bi karışıklık var gibi verdiğin rakalmalr da uyusmuyor. Kafan karışık sanırım bi sakinleşip düşüncelerini toplayıp tam olarak ne hissettiğini yazarasan iyi olacak gibi geldi banaDedim kendi işini yapıyor işlerim arttı bir kısmında altınlardan kullandım dedi. Motor gitti demedi hiç
En büyük sorun ne biliyormusun beni en çok üzen motoru galeriye koydum onu satınca bankadaki paranın üstne koyup araba alacağız diyip beni kandırması. Babam da bu ev alınırken demişti ki sizin var olan paranıza dokunmayacağım o parayla siz arabanızı alın . Ben aylarca araba baktım. Şindi yine alacağım o para gitti diye alamayacağımızı sanma diyor ama bilmiyorumbiraz kafa karıştırıcı oldu bence ilk yazdığınız sorunlardan sonra verdiğiniz cevapla çok uzaklaştınız geldi tam olarak nereye takıldın kuzum sen? Kaza yapıp sana söylememesi mi ? Üstüne satıp parayı kafasına göre eve vs harcamasına mı ? Senin altınlarınla alınmış bır malın senden habersiz satılıp paranın çarçur edilmesine mi ? Ben ilk yazını okuduğumda açıkası kaza yapmasına üzülmüşsün sana soylememişte ama yine de içinde bir şüphe kalmış nereye harcağını merak etmişsin gibi gelmişti ama cevaplarını okudukça şirazem kaydı. tutarlı şeyler degil. birde 2021 senesinde ev alığımızda o zamanlar 550 bindi ve tapu masrafımız 10bin civarı idi burda da bi karışıklık var gibi verdiğin rakalmalr da uyusmuyor. Kafan karışık sanırım bi sakinleşip düşüncelerini toplayıp tam olarak ne hissettiğini yazarasan iyi olacak gibi geldi bana
Ben kaza kısmına hiç inanmadım. O motorun değeri düştü, kalanı borçlara gitti diye uydurulmuş bir kılıf gibi. Motoru da galeride satılacak diye yalan söylemiş aylarca, konu sahibi araba alacağız diye beklerken.Trafik kazası bu, en soğukkanlı insan bile kaza yaptığı gün eşiyle paniğini paylaşır, istediği kadar ekipmanla kullansın o sarsıntı ve darbeyle kolu bacağı acır, eve hiçbir şey olmamış gibi dönmez.
Hadi döndü diyelim aylarca motorun olmadığı anlaşılmaz mı? Bakılmadıysa bence bankadaki kalan altınlarda kontrol edilmeli.
Konu sahibiEn büyük sorun ne biliyormusun beni en çok üzen motoru galeriye koydum onu satınca bankadaki paranın üstne koyup araba alacağız diyip beni kandırması. Babam da bu ev alınırken demişti ki sizin var olan paranıza dokunmayacağım o parayla siz arabanızı alın . Ben aylarca araba baktım. Şindi yine alacağım o para gitti diye alamayacağımızı sanma diyor ama bilmiyorum
Konu yalanları veya sana sorunları anlatmamasıEn büyük sorun ne biliyormusun beni en çok üzen motoru galeriye koydum onu satınca bankadaki paranın üstne koyup araba alacağız diyip beni kandırması. Babam da bu ev alınırken demişti ki sizin var olan paranıza dokunmayacağım o parayla siz arabanızı alın . Ben aylarca araba baktım. Şindi yine alacağım o para gitti diye alamayacağımızı sanma diyor ama bilmiyorum
Konu sahibi
Motor satildiysa niye ortada para yok?
Kuzum bak bu isin icinde is var, lutfen kendin su yanitlari bul.
1) altinlar ne kadar tutmustu ve su an neredeler, ne kadar kalmis?
2) bu motor kaca alindi, kaca satildi? Parasi nerde?
3) en onemlisi sizin bu kadar birikiminiz kimin hesabinda duruyor? Senin hesabinda mi, ortak hesap mi, esinin hesabi mi? Esinin hesabiysa niye onda duruyor?
4) altinlari hic gormedim dedin ilk mesajinda, bence bikac saat uzaklaş bi dusun, burda cok pis seyler donuyor gibi
5) esinin telefonunu al eline ve gizli sekmelerine bak, internet gecmisine bak. Kumar oynuyor olabil
Konu yalanları veya sana sorunları anlatmaması
Konu yalanları veya sana sorunları anlatmaması
Konu sahibi hiç bunlara takılmıyor. bu soruların cevabı da onemli degil. işe gidip gelmek için motor aldı diyor. Ama motor ortada yokken yahu hem gitmek için aldın hemde kullanmıyorsun demiyor. Suan tek derdi o araba ona neden alınmadı bunun öfkesindeKonu sahibi
3) en onemlisi sizin bu kadar birikiminiz kimin hesabinda duruyor? Senin hesabinda mi, ortak hesap mi, esinin hesabi mi? Esinin hesabiysa niye onda duruyor?
4) altinlari hic gormedim dedin ilk mesajinda, bence bikac saat uzaklaş bi dusun, burda cok pis seyler donuyor gibi
5) esinin telefonunu al eline ve gizli sekmelerine bak, internet gecmisine bak. Kumar oynuyor olabilir.
Bankadaki para sizin altınların kalanı mı? Eğer öyleyse altınlarınızı kullanın. Heves ettim takacağım deyin bi an önce ordan alın.Kalan parayı bizzat gördüm bankaya gittik dün. Kaza konusunda ise haklısınız ne diyim
Motorun parası taşınmamıza gitti dedimya sizi alıntılayıp yazmıştım sanırım tapu masrafından tutun nakliye +eve alınacak şeyler hesapladım 117 bin tutmuş hepsi. Bunu karşılayacak para yoktu o sırada zaten. Sorduğunda da bi kısmı işten bi kısmı da altınlardan dedi. Kısaca motor nasıl gitti orasını bilmiyorum ama parası eve gitti o kesinKonu sahibi
5) esinin telefonunu al eline ve gizli sekmelerine bak, internet gecmisine bak. Kumar oynuyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?