Kocam bana yalan söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendileri gibi görmemiş sanıyolar beni bi arabaya göz dikecek kadar

Perdeyi beraber aldık tek aldığını nerden çıkardınız yaa valla ben olayı tam anlatamıyorum sanırım

Perdeyi beraber aldık tek aldığını nerden çıkardınız yaa valla ben olayı tam anlatamıyorum sanırım
Konunuzda birşeyler oturmuyor çünkü. Yani perdeyi birlikte alıyorsunuz bilmiyor musunuz kaç para tuttu, hesabınızda ödeyecek kadar para var mı takside mi böldürdünüz? E motor satıldı perdeyi ödedim diyor adam, motor satılmasa bı perde nasıl ödenecekti diye sormadınız mı? Motor parasının perdeye ve tasınmaya gittiğini söylemesi, sizin de buna inanmanız çok saçma geliyor.

Örneğin şu an bizim bi kendi evimiz var bir de bankaya kredisini ödediğimiz başka bir evimiz var. Kocam dese ki “evi sattım”
“Parasını ne yaptın” derim
Dese ki işte yeni eve gitti. Niye gitsin diye sorarım? Ne diye gidil evin borcunu kapatıyorsun ki onunla diye. Yani siz de bi sorun perde ne alaka diye

Hanımefendi benim inanmadığım nokta bu değilki? Sizde ev taşımışsındır biliyosunuz tapu masrafından tutun nakliyesinden tutun az önce hesapladım 117 bin harcamışız totelde. Motoru kaç lira sanıyosunuz öyle ahım şahım araba gibi pahalı değilki. Ben anlatamadım derdimi bunu bana sonradan söylemesine takıldım üzüldüm

Bi perde dediğiniz 3 odaya perde yapıldı fonlu vs size göre ucuz olabilir ama inanın değil 20 bine yakın tuttu. Ven çalışmıyorum sadece onun maaşı ile kirada oturuyorduk

Konu sahibi bunlara takılmıyor biz yorumcular takıldık kafa yorduk. Konu altınlarının geri iade edilmesi ve arabasını alması. Arka planda yazdığı yalanlar sorunlar hiç önemli değil. Biraz önce havale gelmiş. Sorun çözülmüş yani başlık boş kaldı kocasının yalanları değil.

Takılmakta haklısınız. Ben de diyorum ki, farzedin o motor hiç satılmasa bu taşınma masrafını ödeyecek kadar paranız yok muydu? Çünkü ben de burdaki çoğu arkadaş gibi inanmadım bu “kaza yaptı değeri düştü”yalanına. Kaldı ki siz ısrar etmeseniz adam daha da size yalan söylemeye, galeride demeye devam edecekmiş.
Biz diyoruz ki bu adam bi haltlar karıştırıyor. O yüzden böyle saçma sapan kem küm ediyor

Az kaldi forumca kocasindan ozur dileyecegiz.

Valla o altınların üzerine bir bardak soğuk su. Ben konu sahibi biraz gözünü açsın da ileride gitmesi muhtemel olan altını ve parayı kurtarsın diye dil döktüm.

Sorun çözülmedi halen ben yalan söylemesini hazmedemiyorum

Çarpışma olmamış sağa kırıp duvara çarpma gibi bişey olmuş tamamen pert olmamış ama 50 bin liralık hasar almış motor öyle oluncada ucuza vermiş
Sadece duvara çarpma ile bir motor 50 bin hasar almaz. Araba bile duvara çarpsa ki 200le çarpmıyosa orası ayrı arabanın bile o kadar masrafı olmaz. Kocan seni yemiş kandırmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…