- 20 Kasım 2021
- 1.236
- 867
- 73
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
Evet kalan para onla araba alacağım işteBankadaki para sizin altınların kalanı mı? Eğer öyleyse altınlarınızı kullanın. Heves ettim takacağım deyin bi an önce ordan alın.
Totelde 117 bin tl tutmuş hesapladım tapu masrafından tutun evin perdesine kadarTaşınma masrafları ve evin perdesi o kadar tuttu mu? Siz de biliyorsunuzdur giderlerin ne kadar tuttuğunu.
Bana yalan gibi geldi. Taşınırken harcasa o esnada söylerdi.
Fark etmez olurmuyum siz iyimisinğz tabiki farkettim galeride dedi bana satılacak orda gelen bakan oluyor dediSiz aylarca motorun olmadigini nasil fark etmediniz, ben onu anlamadim.
Eşinizin o parayı da içlemeyeceğine nasıl emin oluyorsunuz? Sonuçta anladığım kadarıyla bankadan gidip kendi çekebiliyorEvet kalan para onla araba alacağım işte
Bugün kendi hesabıma aktarttı o parayıEşinizin o parayı da içlemeyeceğine nasıl emin oluyorsunuz? Sonuçta anladığım kadarıyla bankadan gidip kendi çekebiliyor
Kendileri gibi görmemiş sanıyolar beni bi arabaya göz dikecek kadarBen orayi arabalarına goz dikme olarak yorumlamadim uye her ne kadar kocasina toz kondurmasada icten ice bu arabanin parasinda dugun takilarinin oldugundan supheleniyor. (Bencede olabilitesi yuksek)
Aslinda bazi şeylerin farkinda ama kafasini toplayamiyor bence.
Perdeyi beraber aldık tek aldığını nerden çıkardınız yaaBen kazaya inanmadım. Ufak bir kazada 50 bin masraf çıkmaz, araba mı bu?
50 binlik masraf çıkacak kaza yaptıysa anlardınız arabanın altında vs kalması lazım veya hiç birşey olmasa kolu bacağı kırık olurdu.
Yani öyle bir kaza yok.
Perdeye de inanmadım. Hangi erkek gidip eşi olmadan perde alır? Niye alsın?
Sorun bu adam parayı ne yaptı? İddia vs olabilir mi
Aaa çok iyi biraz önce mi yaptı havaleyi. Arabanızı alın gule güle binin sizi kandırmış olmasına da takılmayın sorun çözüldü sanırım.Bugün kendi hesabıma aktarttı o parayı
Aaa çok iyi biraz önce mi yaptı havaleyi. Arabanızı alın gule güle binin sizi kandırmış olmasına da takılmayın sorun çözüldü sanırım.
kalan miktar tam arabaya yetmiyor işte üstünü bi şekil tamamlayıp alacağım inşallah bi 100 bin daha lazımAaa çok iyi biraz önce mi yaptı havaleyi. Arabanızı alın gule güle binin sizi kandırmış olmasına da takılmayın sorun çözüldü sanırım.
Konunuzda birşeyler oturmuyor çünkü. Yani perdeyi birlikte alıyorsunuz bilmiyor musunuz kaç para tuttu, hesabınızda ödeyecek kadar para var mı takside mi böldürdünüz? E motor satıldı perdeyi ödedim diyor adam, motor satılmasa bı perde nasıl ödenecekti diye sormadınız mı? Motor parasının perdeye ve tasınmaya gittiğini söylemesi, sizin de buna inanmanız çok saçma geliyor.Perdeyi beraber aldık tek aldığını nerden çıkardınız yaavalla ben olayı tam anlatamıyorum sanırım
Hanımefendi benim inanmadığım nokta bu değilki? Sizde ev taşımışsındır biliyosunuz tapu masrafından tutun nakliyesinden tutun az önce hesapladım 117 bin harcamışız totelde. Motoru kaç lira sanıyosunuz öyle ahım şahım araba gibi pahalı değilki. Ben anlatamadım derdimi bunu bana sonradan söylemesine takıldım üzüldümKonunuzda birşeyler oturmuyor çünkü. Yani perdeyi birlikte alıyorsunuz bilmiyor musunuz kaç para tuttu, hesabınızda ödeyecek kadar para var mı takside mi böldürdünüz? E motor satıldı perdeyi ödedim diyor adam, motor satılmasa bı perde nasıl ödenecekti diye sormadınız mı? Motor parasının perdeye ve tasınmaya gittiğini söylemesi, sizin de buna inanmanız çok saçma geliyor.
Örneğin şu an bizim bi kendi evimiz var bir de bankaya kredisini ödediğimiz başka bir evimiz var. Kocam dese ki “evi sattım”
“Parasını ne yaptın” derim
Dese ki işte yeni eve gitti. Niye gitsin diye sorarım? Ne diye gidil evin borcunu kapatıyorsun ki onunla diye. Yani siz de bi sorun perde ne alaka diye
Bi perde dediğiniz 3 odaya perde yapıldı fonlu vs size göre ucuz olabilir ama inanın değil 20 bine yakın tuttu. Ven çalışmıyorum sadece onun maaşı ile kirada oturuyordukKonunuzda birşeyler oturmuyor çünkü. Yani perdeyi birlikte alıyorsunuz bilmiyor musunuz kaç para tuttu, hesabınızda ödeyecek kadar para var mı takside mi böldürdünüz? E motor satıldı perdeyi ödedim diyor adam, motor satılmasa bı perde nasıl ödenecekti diye sormadınız mı? Motor parasının perdeye ve tasınmaya gittiğini söylemesi, sizin de buna inanmanız çok saçma geliyor.
Örneğin şu an bizim bi kendi evimiz var bir de bankaya kredisini ödediğimiz başka bir evimiz var. Kocam dese ki “evi sattım”
Dese ki işte yeni eve gitti. Niye gitsin diye sorarım? Ne diye gidil evin borcunu kapatıyorsun ki onunla diye. Yani siz de bi sorun perde ne alaka diye
Konu sahibi bunlara takılmıyor biz yorumcular takıldık kafa yorduk. Konu altınlarının geri iade edilmesi ve arabasını alması. Arka planda yazdığı yalanlar sorunlar hiç önemli değil. Biraz önce havale gelmiş. Sorun çözülmüş yani başlık boş kaldı kocasının yalanları değil.Konunuzda birşeyler oturmuyor çünkü. Yani perdeyi birlikte alıyorsunuz bilmiyor musunuz kaç para tuttu, hesabınızda ödeyecek kadar para var mı takside mi böldürdünüz? E motor satıldı perdeyi ödedim diyor adam, motor satılmasa bı perde nasıl ödenecekti diye sormadınız mı? Motor parasının perdeye ve tasınmaya gittiğini söylemesi, sizin de buna inanmanız çok saçma geliyor.
Takılmakta haklısınız. Ben de diyorum ki, farzedin o motor hiç satılmasa bu taşınma masrafını ödeyecek kadar paranız yok muydu? Çünkü ben de burdaki çoğu arkadaş gibi inanmadım bu “kaza yaptı değeri düştü”yalanına. Kaldı ki siz ısrar etmeseniz adam daha da size yalan söylemeye, galeride demeye devam edecekmiş.Hanımefendi benim inanmadığım nokta bu değilki? Sizde ev taşımışsındır biliyosunuz tapu masrafından tutun nakliyesinden tutun az önce hesapladım 117 bin harcamışız totelde. Motoru kaç lira sanıyosunuz öyle ahım şahım araba gibi pahalı değilki. Ben anlatamadım derdimi bunu bana sonradan söylemesine takıldım üzüldüm
Az kaldi forumca kocasindan ozur dileyecegiz.Konu sahibi bunlara takılmıyor biz yorumcular takıldık kafa yorduk. Konu altınlarının geri iade edilmesi ve arabasını alması. Arka planda yazdığı yalanlar sorunlar hiç önemli değil. Biraz önce havale gelmiş. Sorun çözülmüş yani başlık boş kaldı kocasının yalanları değil.
Valla o altınların üzerine bir bardak soğuk su. Ben konu sahibi biraz gözünü açsın da ileride gitmesi muhtemel olan altını ve parayı kurtarsın diye dil döktüm.Konu sahibi bunlara takılmıyor biz yorumcular takıldık kafa yorduk. Konu altınlarının geri iade edilmesi ve arabasını alması. Arka planda yazdığı yalanlar sorunlar hiç önemli değil. Biraz önce havale gelmiş. Sorun çözülmüş yani başlık boş kaldı kocasının yalanları değil.
Sorun çözülmedi halen ben yalan söylemesini hazmedemiyorumKonu sahibi bunlara takılmıyor biz yorumcular takıldık kafa yorduk. Konu altınlarının geri iade edilmesi ve arabasını alması. Arka planda yazdığı yalanlar sorunlar hiç önemli değil. Biraz önce havale gelmiş. Sorun çözülmüş yani başlık boş kaldı kocasının yalanları değil.
O para bende zaten şuan diyorum ya hesabıma aldımValla o altınların üzerine bir bardak soğuk su. Ben konu sahibi biraz gözünü açsın da ileride gitmesi muhtemel olan altını ve parayı kurtarsın diye dil döktüm.
Sadece duvara çarpma ile bir motor 50 bin hasar almaz. Araba bile duvara çarpsa ki 200le çarpmıyosa orası ayrı arabanın bile o kadar masrafı olmaz. Kocan seni yemiş kandırmışÇarpışma olmamış sağa kırıp duvara çarpma gibi bişey olmuş tamamen pert olmamış ama 50 bin liralık hasar almış motor öyle oluncada ucuza vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?