- 2 Şubat 2018
- 169
- 80
- 48
- 36
- Konu Sahibi Minikellerr
-
Neden cekiyorsunuz bu adami? Ayrilmama sebebiniz nedir?Hanimlar merhaba. Artık kocamın öfkesi dayanılmaz bir hal aldı. Sürekli azarliyor, birşey söylemeye sormaya korkar oldum. Bugün yine saçma sapan bir sebepten azarladi. Sonra benim yuzum asıldı. Akabinde başka saçma birşey için tersleyince bende ters cevap verdim. Hemen öfkelendi yine. Anında senden nefret ediyorum. Bıktım senden. Sustum o an sonra yanına gittim bana artık nasıl davrandığını görüyor musun dedim ama hiicc oralı değil defol diyor bana. Senin için sokaktaki bir köpek kadar değerim dedim. Aynen öyle dedi. Düşünebiliyor musunuz. Şimdi de uyuyor. Artık mümkün değil eskisi gibi olmicaz. Bıktım.
Çocuk olunca on defa düşünmek lazım haklısınız. Sürekli mi böyle acaba yoksa şu ara borç sıkıntınız falan var mı?Çalışmıyorum. Ailem her zaman destek tır bana. Yani o açıdan hiç çekinmeden donebilirim babamın evine. Beni düşündüren tek şey oglum. Altı aylık. Çok kararsız kalıyorum ondan dolayı. Bir de boşanma sonrası korkutuyor beni. Bilmiyorum sıkıştım kaldım.
Peki eşinin tavırları hep mi böyleydi son zamanlardami değişti ? Bazen bende eşimin hataları karsinda ağza alinmicak laflar eder oldum o da umursamaz oldu. Kendini sorguladin mi hiç neden böyle yapıyor diye yoksa sevgisimi tükendi sana karşı ?Hanimlar merhaba. Artık kocamın öfkesi dayanılmaz bir hal aldı. Sürekli azarliyor, birşey söylemeye sormaya korkar oldum. Bugün yine saçma sapan bir sebepten azarladi. Sonra benim yuzum asıldı. Akabinde başka saçma birşey için tersleyince bende ters cevap verdim. Hemen öfkelendi yine. Anında senden nefret ediyorum. Bıktım senden. Sustum o an sonra yanına gittim bana artık nasıl davrandığını görüyor musun dedim ama hiicc oralı değil defol diyor bana. Senin için sokaktaki bir köpek kadar değerim dedim. Aynen öyle dedi. Düşünebiliyor musunuz. Şimdi de uyuyor. Artık mümkün değil eskisi gibi olmicaz. Bıktım.
Anasına böyle davranılmasını hangi çocuk ister kiÇalışmıyorum. Ailem her zaman destek tır bana. Yani o açıdan hiç çekinmeden donebilirim babamın evine. Beni düşündüren tek şey oglum. Altı aylık. Çok kararsız kalıyorum ondan dolayı. Bir de boşanma sonrası korkutuyor beni. Bilmiyorum sıkıştım kaldım.
Çocuk böyle bir ailenin içinde daha huzur oluyor aslında . Daha psikolojisi bozuluyor . Aklı ermeye bailadığında bu huzursuzlulta o da çok huzursuz olacaktır. Buna emin olabilirsinizÇalışmıyorum. Ailem her zaman destek tır bana. Yani o açıdan hiç çekinmeden donebilirim babamın evine. Beni düşündüren tek şey oglum. Altı aylık. Çok kararsız kalıyorum ondan dolayı. Bir de boşanma sonrası korkutuyor beni. Bilmiyorum sıkıştım kaldım.
Sana deger vermeyene sen niye veriyorsun. Sende verme umursama o yokmus gibi davran.Hanimlar merhaba. Artık kocamın öfkesi dayanılmaz bir hal aldı. Sürekli azarliyor, birşey söylemeye sormaya korkar oldum. Bugün yine saçma sapan bir sebepten azarladi. Sonra benim yuzum asıldı. Akabinde başka saçma birşey için tersleyince bende ters cevap verdim. Hemen öfkelendi yine. Anında senden nefret ediyorum. Bıktım senden. Sustum o an sonra yanına gittim bana artık nasıl davrandığını görüyor musun dedim ama hiicc oralı değil defol diyor bana. Senin için sokaktaki bir köpek kadar değerim dedim. Aynen öyle dedi. Düşünebiliyor musunuz. Şimdi de uyuyor. Artık mümkün değil eskisi gibi olmicaz. Bıktım.
bekara boşan demek hakaret yemek mı hoşunuza gııdıyor demek kolay . ama ben baska bırsey söyleyeceğim. bu adam elbette kı bırden bıre böyle olmadı. nereden buraya geldınız ne yasadınız ? nerede koptu ıpler de bu kadar saygısız?Çalışmıyorum. Ailem her zaman destek tır bana. Yani o açıdan hiç çekinmeden donebilirim babamın evine. Beni düşündüren tek şey oglum. Altı aylık. Çok kararsız kalıyorum ondan dolayı. Bir de boşanma sonrası korkutuyor beni. Bilmiyorum sıkıştım kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?