• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bana zerre kıymet vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanmak güzel değil tabii ama bu da böyle çekilmez. Hiç mi anlamadın önce saygısız olduğunu?

Hanimlar merhaba. Artık kocamın öfkesi dayanılmaz bir hal aldı. Sürekli azarliyor, birşey söylemeye sormaya korkar oldum. Bugün yine saçma sapan bir sebepten azarladi. Sonra benim yuzum asıldı. Akabinde başka saçma birşey için tersleyince bende ters cevap verdim. Hemen öfkelendi yine. Anında senden nefret ediyorum. Bıktım senden. Sustum o an sonra yanına gittim bana artık nasıl davrandığını görüyor musun dedim ama hiicc oralı değil defol diyor bana. Senin için sokaktaki bir köpek kadar değerim dedim. Aynen öyle dedi. Düşünebiliyor musunuz. Şimdi de uyuyor. Artık mümkün değil eskisi gibi olmicaz. Bıktım.
Severek mi evlendiniz bence alın konuşun olmuyorsa bir terapiste gidin baktınız olmuyor en son çare boşanmak

Çalışmıyorum. Ailem her zaman destek tır bana. Yani o açıdan hiç çekinmeden donebilirim babamın evine. Beni düşündüren tek şey oglum. Altı aylık. Çok kararsız kalıyorum ondan dolayı. Bir de boşanma sonrası korkutuyor beni. Bilmiyorum sıkıştım kaldım.
Böyle bir ailede büyüyecegine ayri ayri görüsmesi daha saglikli olur.
Eger babasinin sana böyle davrandigini görüp büyürse ilerde o da ayni babasi gibi olur bizim kizlarimiz ceker.. yapmayin. Bazen ayrilik cocuk icin daha iyidir

Boyle adama kendini ezdirmeye deger mi be canim.Bosan sen bundan bu duzelecek gibi degil.
Kendine yazik ailen destekci imis ne guzel iste baksin basinin caresine .

Yanlız değilsin
Bnde aynı özelliklere sahip biri ile evliyim ama köpek falan demedi
Daha beteri oldu dayak küfür başka hakaret azar vs
Hergün kocamın ölmesi için dua ediyorum bazen iÇimdeki öfke d iniyor ama bazen öyle alev alıyor ki inş bügün geberir diyorum
Ve bn çalışan biriyim ve maaşımin tek krş bile dokunmadım emir komuta hep o da bakalım bu artk ne kadar böyle devam eder

Çalışmıyorum. Ailem her zaman destek tır bana. Yani o açıdan hiç çekinmeden donebilirim babamın evine. Beni düşündüren tek şey oglum. Altı aylık. Çok kararsız kalıyorum ondan dolayı. Bir de boşanma sonrası korkutuyor beni. Bilmiyorum sıkıştım kaldım.
Lütfen oğlunu düşünüyorsan boşa bu adamı. Hiçbir çocuk bu şekilde büyümeyi hak etmiyor. Annene böyle davranılan bir evde yaşamak ister miydin. Çocuğun babası gibi olsun, onu rol model alsın ister miydin. Eğer sana bu şekilde davranıldığını görerek büyürse onun da sana ve sonrasında da karısına davranışı farklı olmayacak. Ki bir kadının oğlu tarafından bu şekilde muamele görmesi ne kadar acıdır kimbilir. Her çocuk sevgi dolu bir evde büyümeyi hak eder. Oğlunu bu ortama mahkum etme. Çalışmıyorsan çalışırsın. Gider merdiven silersin gerekirse . Annesin sen. Buna gücün var inan. Hazır ailen de arkandaymış çekme bu insan musvettesini.

Yanlız değilsin
Hergün kocamın ölmesi için dua ediyorum bazen iÇimdeki öfke d iniyor ama bazen öyle alev alıyor ki inş bügün geberir diyorum
Ve bn çalışan biriyim ve maaşımin tek krş bile dokunmadım emir komuta hep o da bakalım bu artk ne kadar böyle devam eder
Peki senin boşanmama gerekçen ne? Niye kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz. Bu hayati bir kere yaşayacaksınız. Değil yılları, tek bir saniyeyi yeniden yaşama şansımız yok. Hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz.

boşanma kararında neden çocuğun psikolojisi için korkuluyor anlamıyorum. yani boşanıldı diye illa ki o çocuk gidip hırsız katil mi olacak? ya da mutsuzluktan ölecek mi? işte bunlar hep yeşilçam. ama gerçek hayat bambaşka.

sizin aranızda saygı bitmiş. burda söz etmiyorsunuz belki fiziksel şiddet de görüyorsunuz/göreceksiniz. sürekli kavganbın küfrün gırla gittiği bir ortamda o çocuğun ruh sağlığı daha da bozulur. boşanırsanız hiç olmazsa hem siz ilgilenirsiniz hem anneannesi hem dedesi... haftasonları da babasını görür. tabii gönül ister ki annesiyle babasıyla mutlu bir ortamda yaşasın ama bu mümkün gözükmüyor şu anda.

Yanlız değilsin
sanada yuh yani afedersinde devam et böyle

Bebek küçükken boşanmak daha kolay olur. Büyüyünce daha zor babasını sorar durur, boşanmanızı istemediğini dile getirir. Zaten bebek küçük mahkeme velayeti sana verir. Böyle bir adamla ömür geçmez. Gerekirse aileniz destek olur çocuğu pedagog eşliğinde büyütürsünüz. Bu dünyaya bir kere geliyorsunuz ömrünüzü ziyan etmeyin.

Yanlız değilsin
Madem maaşınız var siz neden çekiyorsunuz bu adamı?

Hanimlar merhaba. Artık kocamın öfkesi dayanılmaz bir hal aldı. Sürekli azarliyor, birşey söylemeye sormaya korkar oldum. Bugün yine saçma sapan bir sebepten azarladi. Sonra benim yuzum asıldı. Akabinde başka saçma birşey için tersleyince bende ters cevap verdim. Hemen öfkelendi yine. Anında senden nefret ediyorum. Bıktım senden. Sustum o an sonra yanına gittim bana artık nasıl davrandığını görüyor musun dedim ama hiicc oralı değil defol diyor bana. Senin için sokaktaki bir köpek kadar değerim dedim. Aynen öyle dedi. Düşünebiliyor musunuz. Şimdi de uyuyor. Artık mümkün değil eskisi gibi olmicaz. Bıktım.
Burayı takip ediyorsan burda ama hayatımızın her yerinde bu tarz ilişkiler var nefret etmek çözüm değil konuşarak anlaşılacağına inanamıyorum ters konuştu dur altta kalmıyayım ben de cvp vereyim dedikçe daha kötü bir hal alır şimdi sana burdan boşan diyenler de olacak bence olumsuz şeyleri değil olumlu şeyleri göz önünde bulundur İnan her evde sorunlar var konuşarak aşmaya çalışıyoruz hepsi bu aşamadığımız konular da oluyor ama sana tavsiyem seni kırdığını seni ne kadar üzdüğünü ona belli et konuş tek işe yarar durum bu

Aynen öyle bayanın soyledigi gibi cogumuzun hayatinda böyle ilişkiler var ve bencede zamana birak sende ve zamanla sana ve çocuguna deger vericeni düsunuyorum ama hamlelerini ona göre yap

benim eşim beni terslediği zaman ben susmuyorum .
davranışlarına dikkat et yoksa bende açarım bayramlık agzımı dıyorum.
dikkat etmezse aynısını görür.
sen bunun gibi bi adamı neden çekeceksin kıymet vermeyen kıymet bulamaz.

Totosu kalkmis onun!!
En guzel cvp yok saymaktir bazen...
Hicc umursama o yokmus gibi davran ve sakin uzuldugunu belli etme zevk alir bundan,bisey sormadikcada konusma suratina bile bakma icin yaniyor anliyorum ama zor olsa keyifli gorunmeye calis oglunla gul oyna hic takma..bakalim yok sayilmak nasilmis anlasin (anlayis varsa tabi)

sende aynı muameleyi yap ona

o sana küfür ediyorsa sende et , bende senın için aynı şeyleri düşünüyoum de ,
tepkisi ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X