- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.602
- 63
- Konu Sahibi Minikellerr
Boşanmak güzel değil tabii ama bu da böyle çekilmez. Hiç mi anlamadın önce saygısız olduğunu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Severek mi evlendiniz bence alın konuşun olmuyorsa bir terapiste gidin baktınız olmuyor en son çare boşanmakHanimlar merhaba. Artık kocamın öfkesi dayanılmaz bir hal aldı. Sürekli azarliyor, birşey söylemeye sormaya korkar oldum. Bugün yine saçma sapan bir sebepten azarladi. Sonra benim yuzum asıldı. Akabinde başka saçma birşey için tersleyince bende ters cevap verdim. Hemen öfkelendi yine. Anında senden nefret ediyorum. Bıktım senden. Sustum o an sonra yanına gittim bana artık nasıl davrandığını görüyor musun dedim ama hiicc oralı değil defol diyor bana. Senin için sokaktaki bir köpek kadar değerim dedim. Aynen öyle dedi. Düşünebiliyor musunuz. Şimdi de uyuyor. Artık mümkün değil eskisi gibi olmicaz. Bıktım.
Böyle bir ailede büyüyecegine ayri ayri görüsmesi daha saglikli olur.Çalışmıyorum. Ailem her zaman destek tır bana. Yani o açıdan hiç çekinmeden donebilirim babamın evine. Beni düşündüren tek şey oglum. Altı aylık. Çok kararsız kalıyorum ondan dolayı. Bir de boşanma sonrası korkutuyor beni. Bilmiyorum sıkıştım kaldım.
Lütfen oğlunu düşünüyorsan boşa bu adamı. Hiçbir çocuk bu şekilde büyümeyi hak etmiyor. Annene böyle davranılan bir evde yaşamak ister miydin. Çocuğun babası gibi olsun, onu rol model alsın ister miydin. Eğer sana bu şekilde davranıldığını görerek büyürse onun da sana ve sonrasında da karısına davranışı farklı olmayacak. Ki bir kadının oğlu tarafından bu şekilde muamele görmesi ne kadar acıdır kimbilir. Her çocuk sevgi dolu bir evde büyümeyi hak eder. Oğlunu bu ortama mahkum etme. Çalışmıyorsan çalışırsın. Gider merdiven silersin gerekirse . Annesin sen. Buna gücün var inan. Hazır ailen de arkandaymış çekme bu insan musvettesini.Çalışmıyorum. Ailem her zaman destek tır bana. Yani o açıdan hiç çekinmeden donebilirim babamın evine. Beni düşündüren tek şey oglum. Altı aylık. Çok kararsız kalıyorum ondan dolayı. Bir de boşanma sonrası korkutuyor beni. Bilmiyorum sıkıştım kaldım.
Peki senin boşanmama gerekçen ne? Niye kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz. Bu hayati bir kere yaşayacaksınız. Değil yılları, tek bir saniyeyi yeniden yaşama şansımız yok. Hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz.Yanlız değilsin
Bnde aynı özelliklere sahip biri ile evliyim ama köpek falan demedi
Daha beteri oldu dayak küfür başka hakaret azar vs
Hergün kocamın ölmesi için dua ediyorum bazen iÇimdeki öfke d iniyor ama bazen öyle alev alıyor ki inş bügün geberir diyorum
Ve bn çalışan biriyim ve maaşımin tek krş bile dokunmadım emir komuta hep o da bakalım bu artk ne kadar böyle devam eder
sanada yuh yani afedersinde devam et böyleYanlız değilsin
Hergün kocamın ölmesi için dua ediyorum bazen iÇimdeki öfke d iniyor ama bazen öyle alev alıyor ki inş bügün geberir diyorum
Ve bn çalışan biriyim ve maaşımin tek krş bile dokunmadım emir komuta hep o da bakalım bu artk ne kadar böyle devam eder
Madem maaşınız var siz neden çekiyorsunuz bu adamı?Yanlız değilsin
Burayı takip ediyorsan burda ama hayatımızın her yerinde bu tarz ilişkiler var nefret etmek çözüm değil konuşarak anlaşılacağına inanamıyorum ters konuştu dur altta kalmıyayım ben de cvp vereyim dedikçe daha kötü bir hal alır şimdi sana burdan boşan diyenler de olacak bence olumsuz şeyleri değil olumlu şeyleri göz önünde bulundur İnan her evde sorunlar var konuşarak aşmaya çalışıyoruz hepsi bu aşamadığımız konular da oluyor ama sana tavsiyem seni kırdığını seni ne kadar üzdüğünü ona belli et konuş tek işe yarar durum buHanimlar merhaba. Artık kocamın öfkesi dayanılmaz bir hal aldı. Sürekli azarliyor, birşey söylemeye sormaya korkar oldum. Bugün yine saçma sapan bir sebepten azarladi. Sonra benim yuzum asıldı. Akabinde başka saçma birşey için tersleyince bende ters cevap verdim. Hemen öfkelendi yine. Anında senden nefret ediyorum. Bıktım senden. Sustum o an sonra yanına gittim bana artık nasıl davrandığını görüyor musun dedim ama hiicc oralı değil defol diyor bana. Senin için sokaktaki bir köpek kadar değerim dedim. Aynen öyle dedi. Düşünebiliyor musunuz. Şimdi de uyuyor. Artık mümkün değil eskisi gibi olmicaz. Bıktım.
Hanimlar merhaba. Artık kocamın öfkesi dayanılmaz bir hal aldı. Sürekli azarliyor, birşey söylemeye sormaya korkar oldum. Bugün yine saçma sapan bir sebepten azarladi. Sonra benim yuzum asıldı. Akabinde başka saçma birşey için tersleyince bende ters cevap verdim. Hemen öfkelendi yine. Anında senden nefret ediyorum. Bıktım senden. Sustum o an sonra yanına gittim bana artık nasıl davrandığını görüyor musun dedim ama hiicc oralı değil defol diyor bana. Senin için sokaktaki bir köpek kadar değerim dedim. Aynen öyle dedi. Düşünebiliyor musunuz. Şimdi de uyuyor. Artık mümkün değil eskisi gibi olmicaz. Bıktım.
Cnm haklısın çoktan ayrılma m gerekiyor ama her ayrılacam dediğimde on katı dayakMadem maaşınız var siz neden çekiyorsunuz bu adamı?
Yani korkuyorumMadem maaşınız var siz neden çekiyorsunuz bu adamı?
Polise başvurun savcılığa gidin. Hoş ülkede bu açıdan adalet yok siz de haklısınız.Yani korkuyorum