Zor tabiki ama cozmeye calisiyorumİyi de bu hisleriniz varken evli kalmak zor olmuyor mu?
İyi de insan hissediyorsa bunu değiştiremez ki.Zor tabiki ama cozmeye calisiyorum
Bazı adamlar böyle yeni gelen geline hayranlık duyuyor onunla olmak istediğinden değil beğenmiş ne güzel kız almışlar diye. Ama yanlış yani hatta tuhaf ötesi bir durumKizlar yardım edin... Esim gelinimize bakıyor uzun bakislarini yakaladim diye konu açmıştım.. Bir gun bu kiza asagiya in dedik birden o da ev kıyafeti ile indi dizde bir elbiseyle.. Benimki bir afalladi bir merhaba bile diyemedi kiza.. Ordan bir adam kızla konuşurken benimki dik dik bakıyor adama filan.. Sonra sen yukari cik istersen dedi kiza.. Simdi ben buna bir iki gün oncesinde o kizla cok muhatap olma dedim diyemi böyle bozuk attı yoksa bildiğin kiskandimi kızı???
Burada kıskançlik var miBazı adamlar böyle yeni gelen geline hayranlık duyuyor onunla olmak istediğinden değil beğenmiş ne güzel kız almışlar diye. Ama yanlış yani hatta tuhaf ötesi bir durum
O filmi seyretmedim.. Ne sezdiniz yazdiklarimdanMidem bulandi kirgin ciceklerdeki adam geldi aklima belirdi kocanizi bole anlatinca bi an.
Kiz anında cikmadi anlamadı o an.. 2 sini birleştirince ne sezdinizKorkum siz çözmeye çalışırken eşiniz ve gelininiz aile bağlarınızı çözüp kaçmasa bari çünkü gelin hanım da eşinize pek saygı duyuyor yani baska biri olsa sanane der kızar hatta bu kadar hayatına müdahil olunmasına önceki konunuzu da okudum kız da cok normal gelmedi bana
Sizi uzmek daha da aklinizi karistirmak istemem ama kadinlar genelde sezerler hissederler.umarim yanlis hissediyorsunuzdurO filmi seyretmedim.. Ne sezdiniz yazdiklarimdan
Ayni kisiHic bir sey anlamadim. Kiz kim gelin kim?
Bana her seyi söyleyin lütfen sizin yorumlariniz onemliSizi uzmek daha da aklinizi karistirmak istemem ama kadinlar genelde sezerler hissederler.umarim yanlis hissediyorsunuzdur
Ayni kisi
Siz sezmişsiniz sezeceginizi ki açtığınız konulardan belli... Çok güveniyor olsa idiniz aklınıza gelmezdi. Aklın yolu bir , şuan icin çok net birşey olmaya bilir ama önleminizi alın eşinize acik açık söyleyin ... ailecek bir araya gelmemeye çalışın bence siz kendi başınıza gidin eşinizi götürmeyin...Kiz anında cikmadi anlamadı o an.. 2 sini birleştirince ne sezdiniz
Esinizi daha iyi gozlemleyin ve diger kadina da dikkat edin.belki o da bi yeşil isik yakti esinize bilemeyiz. %70 ihtimal sizin hiseleriniz dogru. Ama on yargili olmamak adina gozlemleyin derimBana her seyi söyleyin lütfen sizin yorumlariniz onemli
Kıskanmakta haklısın ne diye kendinden başkasına bakılmasını istesin ki bir kadınBurada kıskançlik var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?