Kocam başka bir kadini mi kiskandi mi?

Jke88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
676
160
103
38
Kizlar yardım edin... Esim gelinimize bakıyor uzun bakislarini yakaladim diye konu açmıştım.. Bir gun bu kiza asagiya in dedik birden o da ev kıyafeti ile indi dizde bir elbiseyle.. Benimki bir afalladi bir merhaba bile diyemedi kiza.. Ordan bir adam kızla konuşurken benimki dik dik bakıyor adama filan.. Sonra sen yukari cik istersen dedi kiza.. Simdi ben buna bir iki gün oncesinde o kizla cok muhatap olma dedim diyemi böyle bozuk attı yoksa bildiğin kiskandimi kızı???

Zor tabiki ama cozmeye calisiyorum
İyi de insan hissediyorsa bunu değiştiremez ki.
Varsayalım ki eşinizin bir günahı yok,ama siz kendi duygularınızı değiştiremezsiniz ki. Üstelik bu şekilde hissettiğiniz için eşiniz sizi affetmese yeridir. Yani bana böyle bir ithamla gelinse evi yıkarım.
Acilen boşanmalısınız. Hem kendi hem de eşinizin ruh sağlığı için bence.

Bazı adamlar böyle yeni gelen geline hayranlık duyuyor onunla olmak istediğinden değil beğenmiş ne güzel kız almışlar diye. Ama yanlış yani hatta tuhaf ötesi bir durum

Korkum siz çözmeye çalışırken eşiniz ve gelininiz aile bağlarınızı çözüp kaçmasa bari çünkü gelin hanım da eşinize pek saygı duyuyor yani baska biri olsa sanane der kızar hatta bu kadar hayatına müdahil olunmasına önceki konunuzu da okudum kız da cok normal gelmedi bana

Midem bulandi kirgin ciceklerdeki adam geldi aklima belirdi kocanizi bole anlatinca bi an.

Kiz anında cikmadi anlamadı o an.. 2 sini birleştirince ne sezdiniz

Kiz anında cikmadi anlamadı o an.. 2 sini birleştirince ne sezdiniz
Siz sezmişsiniz sezeceginizi ki açtığınız konulardan belli... Çok güveniyor olsa idiniz aklınıza gelmezdi. Aklın yolu bir , şuan icin çok net birşey olmaya bilir ama önleminizi alın eşinize acik açık söyleyin ... ailecek bir araya gelmemeye çalışın bence siz kendi başınıza gidin eşinizi götürmeyin...

Bana her seyi söyleyin lütfen sizin yorumlariniz onemli
Esinizi daha iyi gozlemleyin ve diger kadina da dikkat edin.belki o da bi yeşil isik yakti esinize bilemeyiz. %70 ihtimal sizin hiseleriniz dogru. Ama on yargili olmamak adina gozlemleyin derim

Esinin bakisini bilmem ama kendince uygun gormedigi kiyafetle disarda olmasina verdigi tepkiye kismanma diyeme o ailenin bir bireyinden bahsediyorsun esin kendince ailemizin ferdi sonucta ailemizin namusu gozuyle bakimda cik istersen yukari demis olabilir (namus kavrami kadina giyimine kusamina ozgu degildir ama erkek bakis acisiyla dusunmeye calisiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…