Kocam başka bir kadini mi kiskandi mi?

Evet sasiriyor o da bakıyor tabi daha korkak ama hislerini net bilemiyorum

Ne dedin diye sormuyomusun hiç ya ne denek etrafında dolanıyor tövbe tövbe

Ben neden ısrarla sizce hoşlanıyor mu sizce aşık mi sizce bisey mi hissediyor diye sormaniza bir mana veremedim açıkçası sizin amacınız ne tam olarak anlayamadim herkese istisnasız sormuşsunuz sizce sizce sizce diye diye ? Durumun farkındasınız artik sizce siz ne yapmalısınız nasil bir yol izlemelisiniz ?

Bence seziyorsanız doğrudur benim görümcem ve biz ayrı şehirlerdeyiz eşine ben abi derim gidince bazen bayramlarda aynı evin içinde kaldığımız oluyor ama hep görümcemle oturur kendi görümcem odada olmazsa bazen onun da bebeği var tek kalıyoruz hemen abim dışarı çıkıyor eşinin yanın gidiyor ben taktir ediyorum ne kadar aile de olsak ayda yılda bir görüşüyoruz bence eşiniz uzun uzun bakıyorsa bir hoşlantı olmuş olabilir uzaklaşmasında fayda var

bence eşinizin kıskandığı filan yok bir şey olacağı da yok. korumacı bir tavır takınmış olabilir kardeşinin eşi olduğu için bence siz biraz abartmışsınız. günah almayın, etiketlemekte aceleci olmayın. siz de eşinizle ilgilenin, farklı şeyler yapıp dikkatini kazanın. aile kolay kurulmuyor, hemen sanki yatakta basmış gibi burada size boşan yazanları da kınıyorum. size ne kolay boşanmak ya

bunlar çok çirkin düşünceler
kocanızı en iyi siz tanırsınız biz yazılanlara göre ne yorum yapsak boş aslında

önemli olan sizin yorumunuz
kocasını tanıyan biri olarak siz ne düşünüyorsunuz ?
olabilir mi böyle bişi ?

Karşı tarafın durum ve tutumu nasıl peki?? bana sen yukarı çık sen filan diyecek hayırdır derim yani.. bide bu kız neyiniz tam olarak sık görüştüğünüz biri mi

Bazı arkadaslarin dedigi gibi artık ailemizden ona gore erkek yañidir bir seydir dikkat etmesi gerekir diye yukari cik demis olabilir . Boylr dusunmek istiyorum ya da inandirmak istiyorum. Bence aceleci olmayin daha cok yeni . Siz esinizle kendinize odaklanin yuvanizi canlandirin her anlamda .. esinizin hosuna gidcek seyler yapin bu sirada hic bu gelin mevzusunu acmayin gormezlikten gelin ki esinizin nasil davrandigini gorun bir gozlemleyin . Bu bakmalar dalmalar artiyorda ustune yeni seyler ekleniyorsa o zaman dusunun her seyi . He yok sizde bi canlanma kocaya duskunlukten esiniz size daha cok baglanmaya baslarsa ki insallah oyle olur, o zaman da bu ritimde devam edin derim ben . Once yakıp yıkmadan elden geleni yapmak lazim . bitse de dogruymushissettiklerim ben elimden geleni yaptim olmadi derdiniz

Yani bana çok saçma geldi bu durum benimdw 3 tane görümcem var ama hiçbirinin eşinin numarası bende yok bwnim numaram da onlarda. Böyle bi şey olmasını ne ben isterim ne de bwnim eşim ister. Ayrıca gelini hemwn suclamayın bence önce bir izleyin ikisini de cünkükimse yanlıs anlamaya swbebyet verecek bakışları bile bile atmaz. Ayrıca kocanıza böyle bir şey sormayınveya bununla ilgili bir şey söylemeyin eğer aklında yoksa bile siz sokarsınız. Ha eğer sokmayla da yapacak biriyse şwrwfsizin tekidir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…