Evet sasiriyor o da bakıyor tabi daha korkak ama hislerini net bilemiyorumAslında sormak istediğim eşinizin ona baktığı gibi kızında bakışlarını yakaladınız mı hiç öyle değilse eşinizde sorun bu hislerle nasıl yüzüne bakabiliyor sunuz Allah sabır versin valla
Neden bu hareketler esim duygusallik mi hissediyorSiz daha iyi bilirsiniz eşinizi ama kıskanmış gibi duruyor burdan. Zaten bir tuhaflık olduğunun siz de farkındasınız.
Muhtemelen bir şeyler hissediyordur. Yoksa kimse durduk yere gelini konumundaki kişiye bakmaz ayıptır yahu.Neden bu hareketler esim duygusallik mi hissediyor
Ne dedin diye sormuyomusun hiç ya ne denek etrafında dolanıyor tövbe tövbeSöyle bir sey var bazen cok samimiler bazen sessizler tuhaf bir sessizlik hissediyorum.. Mesela gelin bazen bir ortamda cok sessiz oturuyor benimkide sürekli etrafında dolanıp bir iki birseyler söyleyip gidiyor ona yakın durmaya calisiyor
Kim bu kadar sabreder ki valla helal olsun iyi dayanıyorsunKabul eder mi tabiki inkar etti kim kabul eder ki
Yeni gelin bakışı yani tövbe tövbeeeEvet sasiriyor o da bakıyor tabi daha korkak ama hislerini net bilemiyorum
Kizlar oyle kolay olmuyor bu işler inanin herseyi düşünmek zorundayimKim bu kadar sabreder ki valla helal olsun iyi dayanıyorsun
Ama aralarinda konuşma yok gelin konuşursa konuşuyor eğer surati asiksa benimki etrafindaMuhtemelen bir şeyler hissediyordur. Yoksa kimse durduk yere gelini konumundaki kişiye bakmaz ayıptır yahu.
Konuşmalarına gerek var mı bi şey hissetmesi için.Ama aralarinda konuşma yok gelin konuşursa konuşuyor eğer surati asiksa benimki etrafinda
Keskeciddi olamazsınız heralde
Karşı tarafın durum ve tutumu nasıl peki?? bana sen yukarı çık sen filan diyecek hayırdır derim yani.. bide bu kız neyiniz tam olarak sık görüştüğünüz biri miKizlar yardım edin... Esim gelinimize bakıyor uzun bakislarini yakaladim diye konu açmıştım.. Bir gun bu kiza asagiya in dedik birden o da ev kıyafeti ile indi dizde bir elbiseyle.. Benimki bir afalladi bir merhaba bile diyemedi kiza.. Ordan bir adam kızla konuşurken benimki dik dik bakıyor adama filan.. Sonra sen yukari cik istersen dedi kiza.. Simdi ben buna bir iki gün oncesinde o kizla cok muhatap olma dedim diyemi böyle bozuk attı yoksa bildiğin kiskandimi kızı???
Kiz anlamadı ki daha yeni indim dedi bir de çıkmadı zatenKarşı tarafın durum ve tutumu nasıl peki?? bana sen yukarı çık sen filan diyecek hayırdır derim yani.. bide bu kız neyiniz tam olarak sık görüştüğünüz biri mi
Erkek kardeşimin esiKarşı tarafın durum ve tutumu nasıl peki?? bana sen yukarı çık sen filan diyecek hayırdır derim yani.. bide bu kız neyiniz tam olarak sık görüştüğünüz biri mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?