Kocam başka bir kadini mi kiskandi mi?

Yazdıklarına bakılırsa düpedüz kıskanmış.Gelin dediğiniz kardeşinizin karısıydı dimi öyle hatırlıyorum

Birden karşısında gördüyse demek ki tiksindim şuan ya
Peki gelininizin davranışları nasıl eşinize karşı
Gelin cok açık bir kiz değil sadece saci açık ama o an birden asagi inince aceleyle ev kiyafetiyle indi asagi benimki bir merhaba bile diyemedi gülmedi hic

Gelin cok açık bir kiz değil sadece saci açık ama o an birden asagi inince aceleyle ev kiyafetiyle indi asagi benimki bir merhaba bile diyemedi gülmedi hic
Geline gittiğimizde o yemege cocuklara koşturuyor takip edemiyorum tam ama tabiki konusuyorlar benimkimin uzun bakislarina tanık oluyorum gelin konuştuğu zaman sanki dinlemiyor gibi sadece yüzüne daliyor

Aslında sormak istediğim eşinizin ona baktığı gibi kızında bakışlarını yakaladınız mı hiç öyle değilse eşinizde sorun bu hislerle nasıl yüzüne bakabiliyor sunuz Allah sabır versin valla

Yüzü kızarıyor ağzı kulaklarında parçaları birlestiriyorum

Önceki konunuzu bilmiyorum ama eşim uzun uzun baksa kıyameti koparırdım sanırım. Direkt muhattap eşimi alırdım, kızın bir yanlışını görmediysem. Eteğimdeki tüm taşları döker, durumu açıklığa kavuştururdum.. sezmekle olmaz bu işler, netlik kazandırmak lazım.

abim o gibisine konusuyor bir iki kez sıkıştırmaya calistim off

Canım zaten durduk yere kocam geline bakıyor desen aile birbirine girer sorun senin eşindeyse aynı ortamlarda bulunmayın gerekirse hiç gitmeyin kardeşinin evine numarası fln varsa sil eşinin telinden aklı başına gelir belki biraz

Bazen cok samimiler bazen sessizler tuhaf bir sessizlik hissediyorum

Söyle bir sey var bazen cok samimiler bazen sessizler tuhaf bir sessizlik hissediyorum.. Mesela gelin bazen bir ortamda cok sessiz oturuyor benimkide sürekli etrafında dolanıp bir iki birseyler söyleyip gidiyor ona yakın durmaya calisiyor

Bildiğin kıskanmış kızı öyle böyle değil. Bakışlar, süzmeler ne o öyle gözlerini çıkartıverin de görsün.

Bildiğin kıskanmış kızı öyle böyle değil. Bakışlar, süzmeler ne o öyle gözlerini çıkartıverin de görsün.
Ben onunla muhattap olma dedim diye bozuk atma değil dimi bu tavır gibi yani

Ben onunla muhattap olma dedim diye bozuk atma değil dimi bu tavır gibi yani
Siz daha iyi bilirsiniz eşinizi ama kıskanmış gibi duruyor burdan. Zaten bir tuhaflık olduğunun siz de farkındasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…