Kocam & Bebeğimiz

Aynenn

eşinizi kötüledim ama ben de ultrasonda 'erkek' diyince, 'ayy bir daha bakın, belki kızdır' demiştim. Sonra çok üzüldüm tabii böyle dediğim için ama..

O bi anlık tepki, hani öyle olsa "Tamam" denir. Ama dünden beri "Erkek'tir o", "Doktor görememiştir", "Başka bi doktora daha gidelim", böyle böyle diye diye iyice kafa bozuyor...

Bu da güzel fikir :)

Allah akil versin benim teyzemin eside böyleydi.Teyzem dr gtmisti bebek kizmis.Kocasi kiz olsa camdan atarim diyordu.5 oğlu var bide dusunun.bir kizi olucak .Teyzem dogum yapti erkek dogdu.Ama cinsel organi yari kiz yari erkek gibi oldu bebegin.Kac yil tedavi ameliyat vs derken duzeldi.Allah islah etsin boyle insanlari.

Zihniyet değilde benim eşimde oğlan istemişti. Yalan yok bende kız diye deliriyordum. Doktor %90 kız demişti. Eşim hala %10 ihtimal var demişti. Şimdi ölüyor kızlarımıza... heleki ilk kızımızda hiç hatırlamam kızım ağlasın babası uyusun. İkincide hiç cinsiyeti önemsemedi zaten. Sağlıklı olsun meleklerimiz en önemlisi... kafaya takıp üzülmeyin göreceksiniz babası prensesi baştacı yapacak.

Amin canım, amin

Ayy, inşallah ya, inşallah...

Oğlu olan kız istiyor, kızı olan oğlan fakat daha ilk bebekte böyle birsey dusunmek çok saçma. Ben de bu konuya Sinir oldugum icim hep kendi tarafimdan yazdim ama eşim erkek isteseydi ve kızım olsaydi eşimin ağzindan burnundan getirirdim sanirim.
Bir insan neden erkek veya kız diye tutturur anlayamiyorum. Hepsi birbirinden guzel hepsi birbirinden tatli. Evlat başka ya kiz erkek ne farkeder hepsinin kokusu cennet kokusudur.
Belki ikincide cinsiyet farkli olsa degisik olur diye dusunulur ama bu sevmemek anlaminda olamaz asla. Hele ilk bebekte nasil kiz yada erkek istenir ki o bebeğin gelisi bile mucizeyken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…