Ya bunda ne varki yüzünü görene kadar böyle şeyler düşünebilir . Bazı anneler bile böyle düşünüyor. Sonra kucağına alınca değişiyor
İnan kimse boyle demiyor ben de oglum da kizim da olsun isterdim ama hicbi zaman ikincisi de erkek diye uzulmedim ogluma arkadas geliyor diye dusundum.
Millet hemen duyar duymaz basliyo artik ucuncuyu kesin yapcaksin. Kız olmadan olmaz kız evlat öz evlat. Oğlan evlenir gider seni unutur. Kız olsa öyle olmazdi. Neler neler duyuyorum...
Ama yine de takmamaya calisiyorum Rabbim bana bunu nasip etmis. Erkek yada kız hic farketmez. Yeter ki hayirli saglikli olsun insallah.
Evet, bunu bende duymuştumeşinizin davranışı ilkel ve çirkin orası ayrı mevzu ama kız babası olmadan, baba olduğunu hissetmezmişsin..
eşinizi kötüledim ama ben de ultrasonda 'erkek' diyince, 'ayy bir daha bakın, belki kızdır' demiştim. Sonra çok üzüldüm tabii böyle dediğim için ama..
höst adama bakya millet çocuğum olsa diye 40 takla atar bişey derdim ama neyse.eşinizin önceden fikrini bilip yaptıysanız bebeğinizi yazık olmuş ama böyle bir bilginiz yokken yaptıysanız bişey diyemicem.eşinizin cahilliği.
İnşallah, allah pişman ettirir nasıl olsaAkli melekeleri yerinde bir insansa eğer onu kucağına aldığı anda bu dediklerine pişman olur..
Daha iyi anacı olsun işte hıhh..
şaka bir yana hiç merak etme erkekler erkek bebeği neden ister kendi gibi düşünen giyiniş tarzı herşeyiyle kendisine daha uyumlu.. kız çocuğundan korkuyorlar nasıl davranacam büyüyünce elin oğluna nasıl vericem düşüncesi bile onları mahvediyor :))
Ben hamile kaldığımda yaşadığım duyguyu anlatamam.. evlat konusunda zirve yapmıştım sonra doğumum oldu vay be dedim hamileyken hiç bişey hissetmemişim.. şimdi 3 ay geçti ve düşünüyorum ki ben ilk Doğum yaptığım haftalar bebeğimi sevdiğimi zannetmişim ama şimdi bana bir gülüşü var dünyayı ateşe veririm gerekirse öyle derin mi derin duygular besliyorum ona karşı.. belki konuşunca yürüyünce omunla anlaşınca hep artacak ve geriye bakınca hep az sevmişim şimdikinden diyeceğim..
uzun oldu ama sevgi yaşadıkça çoğalan katlanan bişey eşine bakma sen o öyle deyince sen de de ki iyi işte anacı olsun :)
doktor daha soylemedi bu randevumda sorarmAyarlarda "Doğum Tarihi" kısmına, doktorunuzun size vermiş olduğu tahmini doğum tarihini girerseniz, çıkacaktır...
Allah akil versin benim teyzemin eside böyleydi.Teyzem dr gtmisti bebek kizmis.Kocasi kiz olsa camdan atarim diyordu.5 oğlu var bide dusunun.bir kizi olucak .Teyzem dogum yapti erkek dogdu.Ama cinsel organi yari kiz yari erkek gibi oldu bebegin.Kac yil tedavi ameliyat vs derken duzeldi.Allah islah etsin boyle insanlari.Ya kızlar benim anlamadığım bişey var, ve acayip sinirlerim bozuluyor.
Bugün'e kadar biz bebeğimizin cinsiyetini kesin öğrenememiştik, bugün kesinleşti ve bi KIZIMIZ olacakmış :) :) ben açıkcası çok sevindim. Ha kız olduğu için mi? Tabi kii dee hayır... Sağlıklıymış ve herşey yolundaymış. Kalbinin atışı, elleri, ayakları, hele o burnu yok mu, ısırıver ye... Neyse ben bunları düşündükçe mutlu olurken, eşim'e sevinçli haberi vereceğim, söylememle birlikte "Doktor yanlış görmüştür. Erkek'tir o!!" dedi. Bunu söyleyince acayip sinirim bozuldu. Benim eşim "KIZ-ERKEK" ayrımcılığı yapıyor. "Kız olursa, sevemem" diyor. Zoruma gitti iyice.. Acaba bebeğimiz doğduktan sonra değişir mi? Böyle bi durumu yaşayanlar var mı ?
İnşallah, inşallahSacmalamis.
Emin ol ozmanda iyiki kiz der.
İnşallah, inşallahSacmalamis.
Emin ol ozmanda iyiki kiz der.
Kendiniz de Google'a "Tahmini Doğum Tarihi hesaplatma" sitelerinden öğrenebilirsiniz?? Son adet tarihinizi girdiğiniz zaman size sonuç çıkacaktır.doktor daha soylemedi bu randevumda sorarm
Allah akil versin benim teyzemin eside böyleydi.Teyzem dr gtmisti bebek kizmis.Kocasi kiz olsa camdan atarim diyordu.5 oğlu var bide dusunun.bir kizi olucak .Teyzem dogum yapti erkek dogdu.Ama cinsel organi yari kiz yari erkek gibi oldu bebegin.Kac yil tedavi ameliyat vs derken duzeldi.Allah islah etsin boyle insanlari.
Doğunca hisleri değişir de kafa değişmez...
Ayy, inşallah ya, inşallah...Zihniyet değilde benim eşimde oğlan istemişti. Yalan yok bende kız diye deliriyordum. Doktor %90 kız demişti. Eşim hala %10 ihtimal var demişti. Şimdi ölüyor kızlarımıza... heleki ilk kızımızda hiç hatırlamam kızım ağlasın babası uyusun. İkincide hiç cinsiyeti önemsemedi zaten. Sağlıklı olsun meleklerimiz en önemlisi... kafaya takıp üzülmeyin göreceksiniz babası prensesi baştacı yapacak.
hiç böyle düşünmeyin ben şimdi diyorum miniğim büyüyünce 3. bebiş olsun diye bana kızlarım yeter istemiyorum,diyor. Sizin eşinizde değişir.Aynen, hep "erkek olsun" diyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?