Kocam & Bebeğimiz

ne desek boş.olunca sever mi diyorsunuz?
bende size ne değişir diyorum.
zihniyeti bu.bu o cümleyi kurmuş olduğu gerçeğini değiştirmezki.
anlam vermek çok zor.
allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.

Benim eşimde istememişti ama şimdi aklı çıkıyor. Asıl babalar kızlarına düşkün olur, doğduktan sonra değişir merak etmeyin

Bizim bebegimizin cinsiyeti de kesin değil ama son kontrolde dr umuz büyük bir ihtimalle kiz dedi. Benim için kiz erkek hiç farketmez ama eşimi bir panik bir stres aldı ki sormayın.

Arabaya bindik 1 saat konuşmadı..sonra basladi ben kızımı kimselere vermem, vay efendim erkek milleti kotu pis sen bilmezsin, erkek arkadas istemem demeye basladi neyse 1 hafta yok ya erkektir kesin demedi dr sonuçta diyerek dolasti ortada..şimdi alıştı kizim falan demeye basladi ama bizim kızın çekeceği var bu arada erkek çocuklara antipati başladı adamda, küçük erkek çocuklarına yan yan kötü bakiyor

Babalar kızlarını çok sever doğduktan sonra gelsin bi daha derse de cinsiyeti erkek belirler benlik ne var de kaçıncı yy dayız hala bu konular var 2 kızım var bi çok insan 3 .yp erkek olsun soyu devam eder diyor şaka gibi

Allahım cahilliğe bak ya
İnsanların çocuğu olmuyor çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyor eşiniz neyin kafasında ?
Ne bu erkek düşkünlüğü oğlu olunca ne olacakmış?
Gerçekten üzüldüm sizin adınıza
Ben hamileyken eşim tam tersi kızım olsun özeniyorum kız çocukları babalarına düşkün olur derdi
Bir şekilde eşinizi tersleyin sizin psikolojinizi bozmasın

Iki oglum bir kizim var.eşime sorsan gene oglan ister ama kizina okadar duskunki kurban olayim kizima der gezer.

Kız olsa sevemem ne demektir ya kendi kanından canından olmuyor mu kız bebek?
Söyleseydiniz de o zaman Y kromozomunu gönderiverseydi.
Saçmalığa bak.

yav he he kesin sevmez.. kızın kocana aşık olucak onun gelmesini kapılarda bekleyecek, sevmemesi mümkün mü ? belki korkuları vardır malum Türkiye de sapık çok, kız çocugunu büyütmek erkek çocuktan daha zor, endişeleri yüzünden mi bu şekilde saçmalıyo yoksa kadın düşmanı mı ? sen daha iyi bilirsin.

Oyle diyecek kocayi dogurana kadar yer bitirirdim herhalde.
En nefret ettigim sey su pis zihniyet!
Malesef kp de kizimdan ziyade eltimin erkek cocugunu daha cok seviyor .
Allahtan uzagizda kızım hissetmiyor ama esim cok üzülüyor .
Cok şükür ki esim cok ama cok seviyor kizimizi...
Bunun devri falanda yok.kızlarını cok seven ve bunu gosteren bir peygamberimiz varken bunun yasindan ,zamanindan soz edemeyiz.

Kız olunca çocuk ondan olmuş olmuyor mu anlamadım ben...

Tuhaf bu erkekler tuhaff!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…