- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bnm eşim kızına ölüp bitiyor ömrüm diye sever kızımı erkekler kız çocuklarına cok düşkün oluyor bnm kp de hep erkek isterdi ama kız torunu olduktan sonra şimdi hergun bizdeÖzlüyormuş bazen diyorum keske daha az sevseydiÜzülmeyin kızı hele bi kucağına alsın budağa yarılamayacaktabi tabi kesin sevmez
olur bile kizi oldugu icin,babalar kizlarina cok duskun olur hic korkun olmasin.
Aynen kafasız... Anlayacağın kafasız da yaşar :|bu çağda bu kafa...kessek kafasız yaşayamaz mı ki
Kesinlikle degisecektir. Ama nazini ceken bir esse bu lafi bence burnundan fitil fitil getir :) sahsen ben oyle yapardim :) dogdugunda cocugumla sunu yaparim ilerde boyle olur gibi heveslendirici seyler soyler uzerine de neyse sen sevmicekmissin zaten ben yaparim bunlari der deli ederdim :)Ya kızlar benim anlamadığım bişey var, ve acayip sinirlerim bozuluyor.
Bugün'e kadar biz bebeğimizin cinsiyetini kesin öğrenememiştik, bugün kesinleşti ve bi KIZIMIZ olacakmış :) :) ben açıkcası çok sevindim. Ha kız olduğu için mi? Tabi kii dee hayır... Sağlıklıymış ve herşey yolundaymış. Kalbinin atışı, elleri, ayakları, hele o burnu yok mu, ısırıver ye... Neyse ben bunları düşündükçe mutlu olurken, eşim'e sevinçli haberi vereceğim, söylememle birlikte "Doktor yanlış görmüştür. Erkek'tir o!!" dedi. Bunu söyleyince acayip sinirim bozuldu. Benim eşim "KIZ-ERKEK" ayrımcılığı yapıyor. "Kız olursa, sevemem" diyor. Zoruma gitti iyice.. Acaba bebeğimiz doğduktan sonra değişir mi? Böyle bi durumu yaşayanlar var mı ?
valla toruna karşı tepkili olanları gördüm. En yakın benim patronum kız torunu olacak diye varya resmen evlatlıktan reddedecekti oğlunu. Aldırın vs falan demişti. Doğdu, biraz dillendi şimdi varya ondan başka gözü hiçbirini görmüyor. Bu bambaşka birşeymiş ben bu zamana kadar boşa yaşamışım diyor. Sizin eşinizin fikri de değişir. Bu zihniyetlere uyuz oluyorum
aynen ve bi yerde okudum bebegin cinsiyetini erkegin spermi belirlermis yani oyle biseylr okumustimErkek tohumu ekeydin o zaman de...
ne demek sevemem ya... yolarım o kocayı
Öyle. Kadınların kromozomu XX, erkeklerin kromozomu XY.aynen ve bi yerde okudum bebegin cinsiyetini erkegin spermi belirlermis yani oyle biseylr okumustim
Ben olsam kızımı görüştürtmem.benimde kaynvalidenin erkek olsun takintisi var ilk bebegim kiz ve bu beni uzuyor yani onun oyle konusmasi ben her zaman saglikli olsun insallah diyorum cok sinirlendim bak gene aklima geldi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?