Kocam & Bebeğimiz

Kız evlat=hayırlı evlat derler...
Gerçekten çok üzücü bişi. . Bende ikinci çocuğunun da erkek olduğunu öğrenince biraz burkuldum ama hemen geçti. Şimdi ölürüm onun için..

Böyle bir zihniyet devam ediyor mu hâlen?

Öyleyse böyle ben de erkektense kız çocuğu tercih ederim evde anneyi anlayan bir hemcinsi olması açısından. Kızı sevemem ben ne demek?!

Zaten oğlunuz olsaymış babası bu cinsiyetçi yaklaşımı ile ''sen erkeksin!'' diye diye bizim artık adına konu açmaktan bıktığımız erkeklerden yapabilirmiş oğlunuzu.

tabi tabi kesin sevmez
olur bile kizi oldugu icin,babalar kizlarina cok duskun olur hic korkun olmasin.
Bnm eşim kızına ölüp bitiyor ömrüm diye sever kızımı erkekler kız çocuklarına cok düşkün oluyor bnm kp de hep erkek isterdi ama kız torunu olduktan sonra şimdi hergun bizdeÖzlüyormuş bazen diyorum keske daha az sevseydiÜzülmeyin kızı hele bi kucağına alsın budağa yarılamayacak

Kesinlikle degisecektir. Ama nazini ceken bir esse bu lafi bence burnundan fitil fitil getir :) sahsen ben oyle yapardim :) dogdugunda cocugumla sunu yaparim ilerde boyle olur gibi heveslendirici seyler soyler uzerine de neyse sen sevmicekmissin zaten ben yaparim bunlari der deli ederdim :)

İnşallah dediğiniz gibi olur. Kocam'a sinir olmaktan yoruldum...

Ne gerizekalı bi düşünce kusura bakmayın banlanabilirmde ama konunun başında gülümseyerek okuyp sonlarda hala varmı böyle aptal dusunen insanlar dedim yani

Söyleseydin ya ona bu saatten sonra madem sevemezsin onu aldıramam ama senin yaşadığın kafayı aldırabiliriz diye...
Emin ol sonradan bu fikri değişecek ama bu erkek sevdalısı zihniyet bi bitemedi. Sağlıklısını isteyip gelene sevineceğine bunu alenen dillendirmesi hoş olmamış. Sen takılma buna kız annesi olmak en büyük ayrıcalık bizimde kızımız olacak nasipse.

Sevmek ne kelime yahu.... Ölür, biter, bayılır bile... Damat kıskançlığına erken başlamış.... Arkadaşımın eşi bütün erkek çocuklarından nefret ediyor kızı yüzünden

benimde kaynvalidenin erkek olsun takintisi var ilk bebegim kiz ve bu beni uzuyor yani onun oyle konusmasi ben her zaman saglikli olsun insallah diyorum cok sinirlendim bak gene aklima geldi ya

aynen bide kizin adini kendi adi olsun diye tutturdu sonrada bide o kriz vardi ama simdi dedm kizda erkekde olsa ismi hazr dogana kadarda soylemicem kimlikte gorursunuz dedim

Yazık günah gercekten esin cok neyse demiyorum bir şey. Baslarsam saymaya kendimi tutamam. Ama merak etme dogduktan sonra en istemeyenler seviyor.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.
Bu işin erkegi kızı yok. Vatana millete anaya babaya hayırlı evlatlar olsun yeter.
Benimde sözlum kiz çocuklarini daha sevimli buluyor bende erkek cocuklarini ama sağlıklı olsun der insan basta.

bir kızım var bir daha asla bebek düşünmüyorum canımın içi nazlı mı nazlı naif mi naif eşimle ayrılma durumu bile var ALLAH KIZIMA SAĞLIK VERSİN bir daha evlat düşünmüyorum hayata bağlayan tek sebep kıkırdıyor büyüyor maşallah sen de sanki fazla içerlememişin bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…