Cok ayıp etmiş... böyle konuşandan kork, senden cok sevecek. Doğunca kızlara düşkünlük baska oluyor babalarda.
ne demek o ya.
hangi çağdan kalma eşin?
ya bişey de demek istemiyorum karnın burnundaymış.
evladının sağlıklı olmasından başka bişey istememeli bir anne baba.
erkek evlat özlemi duyar filan hadi neyse de kızı sevemem de nedir ya?
kızını görünce hisleri değişecektir muhtemelen:))
hani eşin böyle iyice geri kafalı bir tip değilse
Sinir koca. boşver sen onu hamileliğinin tadını çıkar. Allah nasip etmiş evlat vermiş şükredeceğine konuşuyo. biz aylardır uğraşıyoruz nasip olmuyo.
İnşallah. AMİN..Kendi kanından olan kızını sevmeyeceğini söyleyen bir kocam olsaydı, el kızı olan beni sevip sevmediğini sorgulardım sanırım.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Erkek tohumu ekeydin o zaman de...
ne demek sevemem ya... yolarım o kocayı
çok kişi biliyorum eşleri hamileyken oğlum olsun oğlum olsun deyip de kızların doğumundan sonra iyiki kızım olmuş diyeni
hiç şaşırmadın var böyle baba olamayacak adamlar sonrada kızlarını sözde korurlar onu giyme buraya gitme gülme konuşma mümkünse nefes alma
AynennnNankorluk boyle birsey.Hic bebegi olamayanlar var.saglikli olduguna sukredecegine
Amin inşallah. SağolAllah tez zamanda akıl fikir versin kocana başka bir şey diyemem
şükretmeyi öğretin kocanıza. annesi öğretememişde...
Ağır olacak ama o adamın nesini sevip evlendin? Ne demek kız olursa sevemem?
O zaman erkek yapabıleymıs
Nerden bilecen ki, hamile olunca böyle diyebileceğini. Hayret ettiğim, önceleri de "Evladımız olsun, sağlıklı olsun" diyordu. Neden böyle değişti, hiç anlamadımkız olursa sevemem diyen bi erkeği dünya üzerinde bulup sevmek ve onunla evlenmek... neyse hamilesiniz bişey demiycem.
Hey Yarabbim biz kız diye yanıp tutuşuyoruz Rabbim vermiş adama bak beğenmiyor birdeYa kızlar benim anlamadığım bişey var, ve acayip sinirlerim bozuluyor.
Bugün'e kadar biz bebeğimizin cinsiyetini kesin öğrenememiştik, bugün kesinleşti ve bi KIZIMIZ olacakmış :) :) ben açıkcası çok sevindim. Ha kız olduğu için mi? Tabi kii dee hayır... Sağlıklıymış ve herşey yolundaymış. Kalbinin atışı, elleri, ayakları, hele o burnu yok mu, ısırıver ye... Neyse ben bunları düşündükçe mutlu olurken, eşim'e sevinçli haberi vereceğim, söylememle birlikte "Doktor yanlış görmüştür. Erkek'tir o!!" dedi. Bunu söyleyince acayip sinirim bozuldu. Benim eşim "KIZ-ERKEK" ayrımcılığı yapıyor. "Kız olursa, sevemem" diyor. Zoruma gitti iyice.. Acaba bebeğimiz doğduktan sonra değişir mi? Böyle bi durumu yaşayanlar var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?