Kocam & Bebeğimiz

Aa delimi ne saglikli eksiksiz kusursuz diye 2 rekat sukur namazi kilsin.insanlar nelerle sinaniyor
Ha sevme kismina gelince olüp biter emin ol.Az dillenincede baslar kimseye vermem kimse sevmesin vs demeye erkekler salak oluyo ya kadin gibi hisli olmuyorlar patavatsizlik yapmistir

Cok ayıp etmiş... böyle konuşandan kork, senden cok sevecek. Doğunca kızlara düşkünlük baska oluyor babalarda.

İnşallah ya!! Bi ara bende korkumdan "Allahım, ne olur erkek olsun diye" ellerimi açıp dua ediyordum. En sonunda kensi kendime "Lan salak!! Sen ne yapıyon, eli ayağı düzgün olsun, kız-erkek ne fark eder" diye kendimi bi sarstım. Hani hep "Ya kocam çocuğunu sevmezse" diye korkuyorum...

İnşallah, bende öyle ümit ediyorum. Bu duruma üzülmekten çok, sinirleniyorum. İnşallah dediğiniz gibi olur...

Sinir koca. boşver sen onu hamileliğinin tadını çıkar. Allah nasip etmiş evlat vermiş şükredeceğine konuşuyo. biz aylardır uğraşıyoruz nasip olmuyo.

Allah size de nasip etsin inşallah. Rabbim fazla uğraştırmasın. Ama uğraşıp da evlat sahibi olanlar en azından benim herif gibi "Kız olsun" veya "Erkek olsun" tantanasına girmiyor. Biz istedik 3 ay sonra rabbim verdi. Kıymet bilmiyor benim adam o yüzden

hiç şaşırmadın var böyle baba olamayacak adamlar sonrada kızlarını sözde korurlar onu giyme buraya gitme gülme konuşma mümkünse nefes alma

hiç şaşırmadın var böyle baba olamayacak adamlar sonrada kızlarını sözde korurlar onu giyme buraya gitme gülme konuşma mümkünse nefes alma

Öyle baba da olmasın. Benim kızımı kısıtlaya kısıtlaya hayattan bezdirtmeye hakkı yok. Bende babamın kızıydım. Kendim yaşadım, gördüm. Kendi kızıma yaşattırmam...

şükretmeyi öğretin kocanıza. annesi öğretememişde...

Annesi de aynı kafadan ona da öğretmem lazım.. Ama KP baştan beri "Kızımız olsun" diyordu. Çünkü aşırı kız bebek sevdalısı kendisi. Kendi kızını da zaten bi başka sever. ..

Reactions: KV_
Tecrübe etmedim, edeni tanımadım ama umarım düzelir.
Çok çirkin.. Kalmış mı böyle saçma düşünceler.
Başıma gelse diye düşündüm hayal ettim de evlenmeden önce niye anlayamamışım böyle biri olduğunu diye pişman olurdum hissi yaşadım. Ay uyuz oldum.

kız olursa sevemem diyen bi erkeği dünya üzerinde bulup sevmek ve onunla evlenmek... neyse hamilesiniz bişey demiycem.
Nerden bilecen ki, hamile olunca böyle diyebileceğini. Hayret ettiğim, önceleri de "Evladımız olsun, sağlıklı olsun" diyordu. Neden böyle değişti, hiç anlamadım

Senden bile daha çok sever ...bizde kız olduğunu öğrendiğimiz de eşim, doktora iyi bakın kız mi diye sordu ...inanmadi iki dok daha gittik sonra doğdu benden daha çok seviyor banyosunu yaptırır manasını hazırlar yedirir ninni soyler uyutur altını bile değiştirdi benden daha düşkün kıza

Hey Yarabbim biz kız diye yanıp tutuşuyoruz Rabbim vermiş adama bak beğenmiyor birde

belki şaka yapmış takılmıştır.

dogumdan sonra ver kucagına görürüm seviyomu sevmiyomu sizde kızdırın onu sevmiyorsan büyünce de karışmasın istediği gibi takılır benim kızın falan deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…