- 12 Haziran 2019
- 19.596
- 120.659
- 598
- 37
Yazmayın böyle şeyler ya denemeye kalkar şimdiSen tekme atınca kaldırıp bi tane vurmadıysa o adamı boşamazsın sen. Bi de boynuna ip bağla gezdir bari. Ya da bir daha ki sefere yatağa kelepçele ve o çocuğu yap. En garantisi bu
Bir de cocuk icin o bele kuvvet gelmesi gerekirkenbeline tekme atmak nedir allah seni yaagözümde canlandırmaya çalıştım da yaa ahahahah neler neler göreecez daha
dun kılıfı cıkarmadı dıye belıne tekme attım
Bencede yapmasın sizden bebek bebeğe de yazık bu yaptıklarının normal olduğunu mu düşünüyorsun başkasın 'dan yaparım sana kakalarim ne demek türk erkeğine hele bideArtık mıllletten utanıyorum ınsan ıcıne cıkmaktan 2 yıl olcak ben istiyorum esım ıstemıyo cok üzülüyorum cok kırgınım baskasından cocuk yapıp sana kakalıcam dıyom bana mısın demıyo dusunun artık ne haldeyım neymıs bagırmısım ona yız kere dıyom konusurken dokunma bana dıye kızdıgımı bıldıgı seylerı tekrarlayınca ayar oluyorum ayrıca ne yapsa batar oldu vuruyom bıldıgınız dun kılıfı cıkarmadı dıye belıne tekme attım
Kumandanin kilifi geldi aklimaKılıf ne?
Prezervatif mi?
Ya ben çok yabancı kaldım, anlamadım
Bir anlattııııınnn
Ayni seyi yazacaktim bu konu niye hala ilk sayfada yahuYa hu kadin sizi trolluyor siz hala 15 sayfa cevap yazmissiniz. Bu ne saflik
sonuc ne olmus tutmus mu eger tuttuysa surdan atlayayim ben hemenKullanılmış prezervatiften meniyi çekip içine şırıngalayan üye geldi aklıma ansjdjskdldl
Valla gidiş yoluna odaklanmışım sonuç aklımda kalmamışsonuc ne olmus tutmus mu eger tuttuysa surdan atlayayim ben hemen
asilamanizi evde kendi kendinize yapabilirsiniz kampanyasi gibi yaValla gidiş yoluna odaklanmışım sonuç aklımda kalmamış
gözlerimden yaslar geldi , nefes alamadan güldümÖyle teknik bilmeden tekme atarak çocuk yapılmaz. Bir uçan tekme atıp ardından kartal vuruşu ve aparkat yapamıyorsanız olmaz bu iş. Uçan tekme atabilseniz neyse.
keske bunu demeseydin ya , ben unutmam bunu hep aklima gelir artikHerşeye bir kılıf uydurulmuş işte
Kırk yıl düşünsem prezervatife kılıf deneceği aklıma gelmezdi. Şapka falan diyenler oluyordu ama bu çok tuhaf geldi.
Acaba tdk mı çıkardı bunu?
Şimdi yastığa kılıf geçirirken hep bu konu gelir aklıma..
Bu şartlarda eşinizin bebek istememesi kadar normal olan başka bişey yokArtık mıllletten utanıyorum ınsan ıcıne cıkmaktan 2 yıl olcak ben istiyorum esım ıstemıyo cok üzülüyorum cok kırgınım baskasından cocuk yapıp sana kakalıcam dıyom bana mısın demıyo dusunun artık ne haldeyım neymıs bagırmısım ona yız kere dıyom konusurken dokunma bana dıye kızdıgımı bıldıgı seylerı tekrarlayınca ayar oluyorum ayrıca ne yapsa batar oldu vuruyom bıldıgınız dun kılıfı cıkarmadı dıye belıne tekme attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?