Kocam benden bebek ıstemıyo bosancaz

Böyle seviyesizce konuşan bir kadından kimse çocuk istemez zaten, başkasından çocuk yapıp sana kakalarım nasıl bir cümledir?

Hepsi bir yana yazdıklarınızı paylaşmadan önce bir okuyun, nokta virgül koyun , insan okuyor sonuçta

Öyle mş yapuyon kız bacıım. Seklinde konusulmalı herhalde sizinle. Sinirimi nouypr siin gibi derdini bile ifde eddmeyen insanlar. Her türlü sosyal mecrada saatler geciriyorsunuz,iş kendinii eğitmeye geldi mi,yok. O çocuğu da ileride eğitimsiz bir anne eğiticek. Al sana gelecek kuşağın eğiticisi. Daha cümle kuramıyor. Söyleyen olsun da belkı utanıt bir ıkı kıtap karıstırmayı denersiniz.

Aranızdaki saygı gitmiş maalesef nasıl düzelir bilmiyorum o köprü yıkılınca bir daha kurulması ya çok zor ya imkansız biraz kendini torpulemeye calissan bir müddet çocuk fikrinden vazgeç lütfen dua et eşine çok iyi saygılı davran o senin bu halini görünce kendi çocuk yapmak isteyecektir ...çocuk evliliği güzel yapmaz ..çocuk çok nimet dolu bir şeydir ama kulfetide vardır...boşanmak çok zor hemde çok zor boşanınca çevre baskısını kaldirabileceginizi düşünmüyorum bellide olmaz bu yüzden lutfe. Evliliğini kurtarmaya bak

Bende bunu merak ediyorum ne kılıfı?

Bende bunu merak ediyorum ne kılıfı?

Herşeye bir kılıf uydurulmuş işte

Kırk yıl düşünsem prezervatife kılıf deneceği aklıma gelmezdi. Şapka falan diyenler oluyordu ama bu çok tuhaf geldi.
Acaba tdk mı çıkardı bunu?
Şimdi yastığa kılıf geçirirken hep bu konu gelir aklıma..

şakamısın. evli kalması mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…