Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330

Hakkınızda hayırlısı olsun...Bazı şeyler zorlamayla olmuyor.Siz elinizden geleni yaptınız,içiniz bu konuda rahat olmalı.Evet sebepsiz,ne olup bittiğini anlamadan,görünürde hiç bir şey olmayan bir evliliği bitirmek zor,ama eşinizde bitmiş demekki.Biraz zaman geçsin,çocuklarınızla yeni bir yol çizin kendinize,olur ki eşinizin aklı başına gelir,sizin dizlerinize kapanır, af dilerse o zaman ne yapacağınıza karar verirsiniz,şu aşamada yapacak pek bir şey yok gibi.Umarım çocuklarını ihmal etmez.

Allah yardımcınız olsun nereye gitti peki eşiniz nerede kalacak ve ailesi ne diyor bu duruma

bence sorun aranızdaki cinselikten kaynaklanıyor onun problemleri varsa doktora da gitmiyorsa kendını ezik görüyor olabilr ve bunun acısını muhtemelen sızden bu sekılde çıkaryordur

Ben disardaydim islerim vardi.Esim esyalarini toplamis.Herseyini ve gidiyor.Sakin ve olumlu olmaya calisiyorum biliyorum kararindan vazgecmeyecek.Ama kavga etmeninde kimseye faydasi yok.Karmakarisigim....
Allah yardımcın olsun canım, sabrını arttırsın, gidecem demiş yapacak bişey yok, sende metanetini korumuşsun, inşallah hakkında hayırlısı olur bundan sonra, Allah kolaylık versin

Adam bariz gay...başka açıklaması yok...eger kendini ezik görmüş olsaydı 7 sene konu sahibini meşgul etmezdi..konumu degisti eline biraz para gecti..gay oldugunu cakozladı..doktora gitti..doktor ayrıl dedi..o da ayrıldı...bu kadar basit...

bomboşum suan hersey ruya gibi ..........

uzunnnnnn uzunnnnnn uyumak ıstıyorum çok ama çok yorgunum.....

Gece uyuyamadim her minicik ses geldi kulagima,garip bir korku oldu.Sabahta kahvalti,temizlik,cocuklarin banyosu derken oglen oldu.Daha cantalarini yapip,yemek ve alisverise gidecegiz.Yarinda mesai basliyor.Uzulmeye dusunmeye vaktimde luksumde yok.Tevekkul edip eyy derdim benim yaradanim var.Bunuda atlaticam sabir diyorum.

Bugun ogleden sonra mesaj atti.Napiyosunuz yazmis.Bende ev isleri dedim okadar.Alisveris banyo yemek vs
Alisverise gidince ben cocuklari parkta oynatayim o yuzden sordum yazmis.Bende biz isimizi hallederiz sagol yazdim okadar.Ne demeli nasil cevap vermeli onu bile bilmiyorum artik

Benimde aklima Gay olabilcegi geldi nedense .. seni aldatiyor olsaydi fark ettirmemeye calisir sana karsi bu denli degismezdi .. bana daha cok sanki senin bir kadin olmandan igreniyor gibi geldi bu yüzdende yatagi ayirdi gibi geldi koku vs hep bahane senin ona yaklasmaman icin uydurulmus gurur yikan bir bahane yani.. belliki gay oldugunu bunca zamandan sonra anladi ve onada karsi ilgi duyan bir erkek var malesef.. zaten telefonunuda sonradan sifrelemesi de cogu seyi acikliyor..

Kasa canım ya Allah yardimcin olsun üstesinden gelirsin inş. Nerdeymis fikrin varmı?

Yanliş yapmişsin. Babalari sonuçta cocuklarinda ihtiyaci var bosansanizda onu bu konuda destekleyin, cogu baba sadece esinden degil sanki cocugundan da bosanmis gibi arayip sormaz bile.
Aci cektiginizi anliyorum, demesi kolay onuda biliyorum, ama bu konuda esinizle vakit gecirmeleri cocuklar icin de kendilerini terkedilmis hissetmemeleri icin onemli.
Ortam hazirlayin, babalariyla her firsatta vakit gecirsinler. Bu konuda da babalarinida destekleyin.

Zaman herseyin ilaci. Merak etmeyin izi kalsada zamanla yaraniz tamamen kapanacak.
Ama Cocuklarinizda iz kalmasina bile musade etmeyin..

Çok üzüldüm hikayeni okuyunca..
Bir erkeğin bir anda böyle değişmesine sebep olacak tek şey BAŞKA KADIN dır bir an önce aklını başına devşirir inşallah biz bayanlar bunu haketmiyoruz!!

kocana para yardımı yapıyorsun ondan üstün oldugun için seni bastırmaya calısıyor.allahım götünü kaldırmıssın canım benım.sen onu el üstünde tutmussun o kendinin bisey sanmıs senin güzel olmanı üstün olmanı kabullenemıyor sen ona fazlasın bunu cok iyi iliyor bu yüzden seni bastırmaya calsıyor.

Bilmiyorum hicbirsey.Tek bildigim hergun birazdaha alisiyorum sanirim.

onunla düzgünce konusmaya anlasmaya çalış sorunun ne oldugunu sor ne yaparsan mutlu olacagini cocuklarn herseyden etkilendigini boyle evliliğin onlar icim cor zor oldugunu anlat canım . ama boyle telefon sifresini vermemeler sana dusman gibi davranmalarlada olmaz olmuyorsa isin de varmis bosan derim ben ama acele etme sabret biraz sen belki duzelir Allah yardimcin olsun

Gunlerdir evde yok.Rahatsiz etmiyor herseye kendim kosturuyorum.Gitmeden evvel okadar cok uzlasmaya konusmaya calistimki olmadi olmuyor.Icindeki gercegi soylemiyor cozemiyor ulasamiyorum ona artik razi geldim kaderime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…