Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Bu benim sınavım demişsiniz. Sınavlar geçmek içindir. Sonsuz bir sınav yoktur. Kararlar, tercihler vardır. Siz kötü bir adamla alıştığınız düzende konfor alanında kalmayı kendiniz tercih ediyorsunuz. Benim çevremde boşanan çocuklu insanlar hiç de sizinn dediğiniz gibi değiller. Boşanınca yalnız kalmaktan korkuyorum boşananlar bulamamış diyorsunuz ya hani e siz evlisiniz ama durumunuz onlardan beter. Adam varken yok. Onların en azından hayatında bir yok hiç mi zorunuza gitmyor yok olmak

Sizin yorumunuzla baktım konu sahibinin tüm mesajlarına..Ben hala anlamadım o paraları ne yapmış bu adam? Kumarda mı yemiş ki
"sen üç milyar yedi yüz elli milyon milyar parayı ne yaptın" denilecek adam

Demiş o zaman ama ayni zamanda diger kadinla da gezmeler tozmalardaymiș,
Adam ayni zamanda profosyonel yalanci da oldugu için, muhtemelen paralari o kadinla yedi.
Adamin hayati yalan

Kör gözü açılınca ilk bastonunu parçalamış

Malesef ip kopmuş ve açık açık ayrılacağını da söylemiş. Bundan sonra sen bilirsin deyip ayrılmak en iyisi, sizden ayrılınca herşeyi anlayacaktır ama iş işten geçmiş olacaktır, kendinizi ezdirmeyin salın gitsin.

Demek pipi oynamasa da hovardalıktan vaz geçmiyor erkek milleti

Ben burda kendini sevmeyen bir insan profili görüyorum. Ailesi çocukken değer vermemiş, görmezden gelmiş, ihmal edilmiş, fikri sorulmamış...

Kendine ailesinin gözünden bakan, bakmaya devam eden...

Ben ne severim, gerçekten hayattan beklediğim bu mu ? Gibi soruları kendine sormamiş bir insan...
Evet hepimiz bu yaraları taşıyoruz maalesef hatta çoğumuz hayatimizin bir bölümünü bunun farkında bile olmadan, ailemizin gözlükleriyle geçiriyoruz.

Ama karar mercii biziz bu hayatın, hayat bize sunulmuş bir hediye.

Ben size boşanin boşanmayın demeye çalışmıyorum. Sadece kendinize değer verin. Hayattan sizin beklentiniz ne?

Başkaları için yaşanmış bir hayat, insanın en büyük kaybıdır. Kendinize gelin bir an önce. Özellikle cinsellikte yarım bırakılan bir insanın mutlu olması mümkün olabilir mi?

Bir yakın akrabam(erkek) bu sebepten defalarca boşandı. En cahil diyebilecegimiz bir kız bile bunu böyle bir evliliği kabul etmedi. Bütün maddi imkanları vardı. 1.5 yıl sonunda gitti.. böyle evlilkk olmaz evcilik olur. Yetişkin bir insan bunu ya düzeltene kadar mucade eder ya çeker gider

sizi değersiz hissettiren insanları hayatınızda tutmaya devam ederseniz yine günün sonunda ençok üzülen siz olursunuz.kendinize neden bunu yapasınız ki? ekonomik durumunuz kötü değilse cesaretli olun derim. başka biri olma ihtimali kuvvetli görünüyor.

2016 dan 2022 ye... Neler olmus, koprunun altindan ne sular akmiş ama sizin hayata bakişiniz gram degismemiş...Ben zannederdim ki insanlar yas aldikca farkindaliklari artar, hayattan ne bekledikleri ne istedikleri netlesir ona gore yaşarlar, ama herkeste oyle olmuyomus demek ki...

Boşanmayı konfor alanınızdan çıkmak olarak algılayıp korkuyorsunuz belli ki ama inanın bu anlattığınız evlilik (ev arkadaşlığı) sizin için kendinize kestiğiniz ceza olarak kalmış oysa ki dışarıda hayat iyisi ve kötüsüyle yaşamanız ve yaşadığınızı hissetmeniz için sizi bekliyor.
Aşk sevgili konusuna gelince; karşınıza kalbinizi attıracak biri çıkarsa tabi ki sevgiliniz de hatta eşiniz de olur . Sevgili mi yapacağım diyerek Kendinizi kendi şablonlarınızın içine hapsetmeyin.He olmadı mı yalnız devam edersiniz hayata; yalnız ama gururlu..
Bir kez geldiğiniz şu hayatta kendinize biçtiğiniz rol ; bu vasat evliliğin ruhsuz arzusuz taraflarından biri olmamalı.

Isyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
Yuzugu de cikardi diyorsunuz ve nedenini sorguluyorsunuz

Kocanizin cinselligi ile ilgili onceden problemi olabilir. Ancak su an onu farkli fantezilerle kandiran, muhtemelen de yeni isyerinden bir kadinla sizi aldatiyor. Ki muhtemelen o kadin da evli.

Bir erkegi 180 derece degistiren tek sey, parasi ve beyni seyinde oldugu icin farkli heyecanlara kapilmis olmasi.

Orta yas bunalimi yasayan tipik Türk erkegi.

Edit: ay konu 2016 da acilmis!

Başka kadın değil de başka adam olma ihtimali geldi benim aklıma. Belki de baştan beri kadınlara ilgisi yoktu ama sakladı ya da kendisi de yeni fark etti. Bunun psikolojik baskısını da sizden çıkarıyor.

Cocuklarim bahanem olamaz. Buyuduler sukur. Bosansam ne olacak. Benim sevgi iliski anlaminda bir beklentimde kalmadiki. Acikcasi inancimda yok. Bekar yada bosanmis arkadaslarimin hepsi yanliz ve insan kalmamis diyip duruyorlar. Bosansamda evlenme fikrimde asla yok. Ben 12 yil once bitirmeliydim daha ilk isteksizligini anladigimda. Ama buda benim sınavım belliki. Bilemiyorum. 12 yil icerisinde sancili cok sancili bir 6 ay gecirdik bu bir gercek.Hatta inan 44 sayfayi bastan okudum agladim. Ama şimdi bitirmek ne kadar doğru
Okadar dogru yazmissinizki.Dusununce deger gormek bir yana hep fazlaliktim hayatlarinda ailemin.Okadar net belli ederlerdiki bunu hic inanmadim sevilecegime.Yasim 43 oldu gorseniz korkunc özguvenli harika biriyim ,yani cevrem öyle diyor.Gekin görün ki içimde hala korkak sevilmeyen biyerlere sığınıp göze batmamaya çalışan o küçücük kız var. Kurtulamadım ondan Sabah beri sorguluyorum 6 yıl olmus bu olay olali.Tamam hicbir sorun yasanmadi babalik harika,evde her iste elini atar yaoar,kısıtlamaz beni bunaltmaz,heryere herseye uyumludur.Ama biz eşmiyiz HAYIR. HAYIR HAYIR. Insan hata yapar,dusman oldugun yarin dostunda olabilir,insanlar neler yasiyor.Bir kerelik bunalimi,yanlis davranislari vs oldu. Bunlari gectim ben. Ben ne istiyorum artik bunuda bilmiyorum.Okadar yokolmuşum ki hayatin icinde.Gercekten bilmiyorum zaman zaman bu boşluk mahvediyor beni sonra geciyor.Sonra yine geliyor vs vs.

Okadar korkak yetismisizki pismanliktan korkuyoruz hep.Isten ayrilmaya korkariz,bosanmaya korkariz,hayati degistirmeye korkariz.Ve evet kötü bile olsa insan deneyimledigine alisik oluyor ve iyi bile olacak olsa hersey,korkudan o alani terketmiyor. Şuan eşim kahvalti hazirliyor sevdigim menemen yapiyor.Sen biraz keyifsizsin uzan biraz bennhazir eder çagiririm dedi. Simdi bu davranis insani kötüde hissettiriyor ki hep böyle davraniyor 12 yildir.O 6 aylik denge bozma sureci disinda.Hastalansam basimda,usenmez herseyimi ayagima getirir.Ne desem tamam der. Vs vs ama cinsel hayatimiz yok. Bilmiyorum artik bende istemiyorum galiba.Kafam corba kazani

Asla bunu yapmam asla. Cunku buna hakkim yok bu benim secimim.

Bu hayatı kabullendiğinize inanamıyorum.

Madem yıllar sonra konuyu hortlattınız keşke beni haketmeyen o adamdan boşandım, kendi ayaklarımın üzerinde duran güçlü bir kadınım, çocuklarıma da örnek bir insanım diyebilseydiniz de biz de alkışlasaydık, takdir etseydik, örnek alsaydık..

Boşanmış insanlara bakış açınızdan dolayı mı boşanmıyorsunuz? Gururunuzla yalnız kalmak bence daha iyidir, yeğdir...

Psikolog fatih reşit Civelekoğlu nün videoları var. Instagram da YouTube. Adam yetişkin olmadan boşanmayı hoş görmüyor. Diyor "doğduğumuz evin kaderinden" çıkmak lazım önce. "Evlilik Kader mutluluk tercihtir" diye bir kitabı var. Mutlaka okuyun mutlaka . Her an boşa geçen zaman bu şekilde

Son düzenleme:
Merhaba cinsel olarak problemi neydi acaba? Böylesine severken birden değişmesinin bir nedeni olmalı yılların birikmisligi desem zamanında ayrilirdi bunda başka birsey olduğunu düşünüyorum sizi böyle istemeyen adamla hakaret eden bir adamla siz isteseniz de devam etmez siz yipranirsiniz çünkü sürekli devam edecektir bu sözlerine o yüzden insanların duyguları hissettikleri değişebilir sevgisini kaybetmiş de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…