tlfon sifreli nedenSabah ise aksam eve.Mesaiye kalinca bakiyorum arada orda.Tatillerde evde.Varsada evli bir kadindir oda.Baska turlu olamaz.Tlfnu sifreli artik ama sosyal hesabi hep acik bakiyorum arada.
Arkadasinizin iliskisi yoluna girdimi cok sevindim iyi bir ornek olmasina
Nerden nasil bulacagim hep dolandirici olmuslar
Çocugun biri beş yaşndaymış anaokuluna ver onu digerinede 800 yüzlüge degil daha uygun bi kreşe verSuanda sadece ufak bir ev alabilirim okadar.Nafakada devlet iki cocuga 750 ancak verir.Bana vermez calisiyorum diye.Elime gecen 1700 lira.Kres cocuk basi 800 lira .nasil olacak faturasi kresi yemesi ihtiyaci.
En uygunu zaten 800 olan.digerleri 1200-1300 lira ankaradaÇocugun biri beş yaşndaymış anaokuluna ver onu digerinede 800 yüzlüge degil daha uygun bi kreşe ver
Buraya konu açan sensin insanlarda açtıgın konu üzerinden yorum yapıyolar ki aklın yolu bir yorumların %98 i aldatıldıgn ve boşanman yönünde yoksa kim tanıyoki burda senin yuvanı yıkmanıda emin ol kimse istemez bence sen kendi içinde çöz bu durumu sürekli eşini savunmaya geçiyosun neden bitircem vs.anlam veremedim açıkcasıBakin belki sacma geliyor ama belki bunalimda belki cozemedigi bir derdi var.Neden emin olmadan 6 yil iyi gecmis bir evliligi 6 ay icin yikayim.Tabiki hersey netlesir cozum bulunmazsa ayrilirim.Ama ilk sorunda pes etmek dogrumu
Buraya konu açan sensin insanlarda açtıgın konu üzerinden yorum yapıyolar ki aklın yolu bir yorumların %98 i aldatıldıgn ve boşanman yönünde yoksa kim tanıyoki burda senin yuvanı yıkmanıda emin ol kimse istemez bence sen kendi içinde çöz bu durumu sürekli eşini savunmaya geçiyosun neden bitircem vs.anlam veremedim açıkcası
Katılıyorum. Nasılsın bacım?ben hala başka kadın olabilir diyorum
ne gıbı bır cınsel problemı barBende onun bunalimda oldugunu disunuyorum.Ozelliklede ozel mevzuda.Ama dediginiz gibi bileti bana kesti.Hayir yuvamiz dagilacak sonradan pismalik neye yararki.Bu arada mahkeme olmasin hicbirzaman istemem ama ispati mumkun.
Yani bir erkekmi tovbeAldatan erkek karısını idare eder,nefretini gizlemeyen ve ani şekilde değişen bir koca için benim aklıma başka birşey geliyor ama burda böyle şeyleri kouşmak yasak..Onlarca örneği var sadece benim çevremde..Yakın arkadaşımın başına geldi,etki kalkınca herşey normale döndü..Eşine tercih ettiği,melek gibi gördüğü yaratığa bu sefer aynı nefretle tiksintiyle bakıyor.Asıl şeytan oymuş meğer adamın gözündeki perde kalktı adeta..
ne gıbı bır cınsel problemı bar
Ozelden yazarsaniz sevinirimAldatan erkek karısını idare eder,nefretini gizlemeyen ve ani şekilde değişen bir koca için benim aklıma başka birşey geliyor ama burda böyle şeyleri kouşmak yasak..Onlarca örneği var sadece benim çevremde..Yakın arkadaşımın başına geldi,etki kalkınca herşey normale döndü..Eşine tercih ettiği,melek gibi gördüğü yaratığa bu sefer aynı nefretle tiksintiyle bakıyor.Asıl şeytan oymuş meğer adamın gözündeki perde kalktı adeta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?