Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
"Arkadaşim hemen boşanılmaz adamcağızın kötü bir huyuda yokmuş! İki kötü söz söyleyip hakaret etti diye yuvada yıkılmaz sabret gönlü olunca döner" anladığım kadarıyla istediğiniz yorum bu tarz bir şey... Ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun İnşAllah daha çok üzülmezsiniz...

muhtemelen dusundugun ortada bosanmak icin yeterli sebep olmamasi ...
Ama ne bileyim evlisin ve surekli bu adamla ayni evdesin herseyine kosturuyosun iki tatli soz yerine asagilaniyosun.. Kendi kararin ama boyle yasamak senin icinde zor olsa gerek olc tart karar ver derim

Anlattiklariniza bakarak baska bir kadin degilde baska bir adam olabilir mi diye dusundum yani esinizin cinsel tercihi farkli olabilir mi acaba
Bir diger ihtimalde sizi sevmiyor olmasi sevmiyorsa dunyayida onenune serseniz neye yarar
Bence her ihtimale gore en guzeli daha da kotu olmadan ayrilmaniz eminim zor ama zaten sizde yillardir baska bir yol bulamamissiniz

cinsel problemlerni kafaya takıp pssikolojik hale getirmiş. kenine kondurmak istemedği için de acısını sizden çıkarıyo. bi evlilik terapistine gitmenizi tavsiye ederim
Ikna edebilirim umarim haklisiniz belki terapiste acilir

Bu ne yaa sen problemlerinize ragmen onu birakmamissin ama onun yaptigina bak. Seni nefret eden adami hemen miktir edip kapiya koyuyorsun.
O kim ki seni asagiliyor?
Birden ac bosanma davasini. Sorana da hic utanmadan 'cinsel problemleri var memnun degilim' de. Seni kokuyorsun diye asagilayani sen daha beter asagila.
Cocuk yokken sen istemisken ayrilmamis senden neden? Baskasini bulur iyi bir evlilik yapar da mutlu olursun diye.
Simdi 2 cocugu senin basima atip kendi hayatini mi kuracakmis uyanik?

Fiziksel olarak aldatmadigindan eminsiniz belki de platonik bir ask yasiyordur. Ama yok o da olmaz platonikler romantik olur esin pek öyle gibi de gorunmuyor anlatiklarina göre

Cinsel sorununa bagli olabilir tercihi de...eger ki eşinizin sorunu fiziksel ise bence aldatıldıgınız kişi kesinlikle erkek...eşiniz de pasif taraf...aldatıldıgınıza da eminim çünkü hic kimse durup dururken telefonunu şifreli yapmaz...dedektif tutun ve izletin...

Bir anda bu kadar değişmesi ciddi ilginç bir durum. Ortam değişiklikleri insanları değiştirir ama senin eşin fazla bir değişiklik yaşamış. Ama başka biri olabilir. Ya da ben biraz inanırım muska büyü bilmem ne işlerine. Bu ani değişim de böyle birşey de olabilir. Tabi bilemem ama.

Sizin onca çabanıza rağmen eşiniz hiç ılımlı yaklaşmamış. Bu adam sizce 6 yıllık evliliği umursuyor mu ki siz umursuyosunuz? Ayrıca bildiğim kadarıyla 5 yaşındaki çocuklar anaokuluna gidebiliyor. Devletin bir anaokuluna verirsiniz. Diğer çocuğunuzun kreş masrafını da babası ödeyecek tıpış tıpış. Hem 2 çocuğa 750 tl nafaka bana az geldi iyice araştırdınız mı? Tek bir çocuğun kreş masrafı bile en az 800 tl dediğinize göre. Birikmiş paranız da olduğuna göre açıkçası çok fazla zorluk çekeceğinizi zannetmiyorum. Ama bencede sizin boşanmak gibi bir düşünceniz yok.

Kesinlikle başka biri var bukadar çabuk para pul servet değiştiremez Allah sabır versin boşanın bence artık ne yapsanız boş..

Evi terketmeye karar vermis.Henuz bosanma lafi yok.Buna gerekte yok yolu acik olsun ne diyeyim.

Bu işin altında başka kadın yoksa ben Morticia değilim
Ya gerçekten var ya adamın beyninde var

İş yerinde çalışan istifa etsin diye yapılan mobbing neyse siz ona ugruyorsunuz adam siz kendiniz bosanin diye dünyanın hakaretini ediyor
Ben olsam bir dedektif tutar adamin hayatinda biri var mi ( ki anlattıklarından evet var ) kanıtlar mahkemeye oyle giderdim

Ya Allah aşkına arkadaşlar ne büyüsü ne cini konuyu kapattiracaksiniz
Bu adam olsa olsa baska bir kadının yada adamın büyüsüne kapılmıştır
Geleneksel parayı bulunca azma durumu
Konu sahibi sen de cok boşanmak istemiyorsan boşanma ama bu adam seni öyle de böyle de bosar
O yüzden sen evden ayrılma ama kocani evden sen def et hakaretlerini dinleme
bir köşe de para biriktir madem bosaninca dara düşeceğim diyorsun
O kocani da boşanıcagim diyip bosama 3/4sene evli kalın hayatında ki kimse dayanamaz ayrılır üstelik çocuklar büyümüş olur
ama bunları yapacağınızı sanmıyorum siz maddi durumu öne göstererek bosanmamak istiyorsunuz ama dediğim gibi bu adam siz oyle veya böyle bosayacak yada sizle evli kalıp aldatacak

İyi baba diyorsunuz ama iyi baba çocuklarının annesine bunu yapmaz.
Sizin yerinizde olsam boşanırdım .Hayat sadece çocuklar üzerine kurulu değil.Kaldı ki boşanmasanız da evinizde çocukların ihtiyacı olan huzur olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…