Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
O yüzden parayı bulan erkek eşini değiştirmenin fırsatını bulamadan kadın kendini değiştirmeli bence bu kocanın bi tarafları kalkmış hayatında bir olmadığından sen eminsin ama aksi yönde sinyal veriyor

Adamı iyi araştırın. Bi haltlar karıstırıyor mutlaka. Sende üzülme canım. Kendine cocuklarına iyi bak. Bırak nere giderse gitsin. Elin ayagın tutuyor çok sukur. Üzülen o olacak.

O kadar kişi sormuş eşinizin cinsel problemi ne diye cevap vermemissiniz. Ben başka bir kadından ziyade başka bir erkek olduğu kanısındayım. Özgürce cinsel tercihini farklı olarak yaşamak istiyor bence. Yani eşiniz gay olabilir.

Banada adamın halleri bir tuhaf geldi.günahını almayalım ama ,yakında kokusu çıkar.

Evet aynen oyle yapicam.Bende git dedim ve hayatindaki herkimse kusura bakma seni nikahli sevecek dedim.Ben evimde cocuklarimla isime kendime odaklanicam.Sonrasini allah bilir elbet ama alisicam bu duruma toparlanicam.Bu arada cocuklarimda buyuyecek ve oda bosanip yeni bir hayat kuramayacak.Gun gelip downersede kapattigi kapi acilmayacak
neyazikki.

Bundan sonra yolum cennet desen daha senle yurumem dedim.Iyi baba olsan yuvani ayakta tutar,guven verir,korur kollardin ama iyi babada este arkaadasta degilsin.Neden bittigine bile net cevabin yok.Kusura bakma ama sabirda biyere kadar birdaha bu konuyu acmayacagim.Hayatimdan uzak dur dedim ve konuyu kapaattim.konuyu olaki acsa bile artik konusmayacagim icimden gelmiyor.

Apaçık ortada hayatında başkası var ..o yönlendiriyor kadın ne isterse o oluyor .. Eskiler ne demiş kocanın iki bardağı varsa birini kırıcan ..Adamın bir sıkıntısı yok rahat batmış geçim telaşı yok çünkü sen herseyın üstesinden geliyorsun ..çoçuklar için bekliyo yakın Zaman da ortaya çıkar ..madem çalışıyorsun birini tut takıp ettir hersey ortaya çıksın koy onu kapının önüne görsün kokmak neymiş

Cinsel hayat hastayım kalkmıyor felan bunlar palavraaaaaa palavraaaaaa sadece kılıf bulmuş hastayım diye çünkü ihtiyacını gideriyor başkasıyla ben bizzat ablamda yasadım yaaa sana dokunmasını kadın istemiyo

Sabah ise aksam eve.Mesaiye kalinca bakiyorum arada orda.Tatillerde evde.Varsada evli bir kadindir oda.Baska turlu olamaz.Tlfnu sifreli artik ama sosyal hesabi hep acik bakiyorum arada.
Ooo telefonda şifreliymiş vayy bee tabiki evli bir kadın var kocanın hayatında belki ayda bir iki kez Yanyana geliyorlar aşık olmuş senden nefret edecek kadar o kadının kölesi olmuş pislik Ada'm

Boşanmıyor çünkü kadın evli ..kadın kendısı boşanmak istemiyor ama Ada'mı kuklası yapmış böle örnekler çok fazla

Isyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
Ay daha ne kadar falso verecek yahu kendı ağzınla sölüyorsun su yazdıkların nedir peki

semido yeni tanıştığı erkek arkadaşı var mı peki? ya da iş yerinden son zamanlarda daha sık görüştüğü.
kadından çok bu ihtimal var bence.

İşyerine uğrayın derim,ya da açıkça sorun...

Ben gercekten sasiriyorum burda insanlarin dertlerini okuyunca kendiminkini derrtten bile saymiyorum artik.yahu adamin zaten cinsel sorunu varmis siz yillarca bunu sineye cekip susmussunuz helal olsun size onada yaxiklar olsun utanmadan size sirt cevirmis bide kokuyosun demek ne yaa ne ayip..bencede bi baska kadin olabilir ama cinsel sorunu kafama takili varsa baskasi peki o bu sorunu kabul etcekmi.size tavsiyem tabiki yuva yikmak kolay deil rabbim hicbirimizi ayirmasin ama bu denli sizi istemiyorsa kesinlikle bitirin

töbe töbe ama kadın değil de adam olmasın..
çok özür dileyerek.

Cinsel sorunu felan yoktur bu bir kılıf aşık olduğu kadının kölesi olmuş o ne derse o oluyo karınla yatma bir bahane bulacaksın diyo Ada'm çok seviyor belliki sadık ..evli bir kadına yakmış abayı ve onunla doyuruyor kendını

Yani mutlaka bi is var bu isde birdeb bire yatak ayirmak felan sizin yaxdiginzda cok mantkli

Üzerine düşme konu dahi açma eşin gelmeden önce kendine bakim yap hazırlan dekolte giyin evin içinde ne biliyim çaktırmadan frikik ver umursamiyormus gibi davran belkide kendiliginden gelir düzelir... ( Kadinlar doğum yaptiktan cocuklari olduktan sonra aman deyip kendini saliyor buda erkekleri istemedende olsa uzaklastirmis oluyor...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…