O yüzden parayı bulan erkek eşini değiştirmenin fırsatını bulamadan kadın kendini değiştirmeli bence bu kocanın bi tarafları kalkmış hayatında bir olmadığından sen eminsin ama aksi yönde sinyal veriyorAdamlar parayı bulunca önce arabasını sonra karısını değiştirir der hep babannem...
Kendi eksikliklerinin biletini size kesmiş işte klasik erkek.
Şu saatten sonra boşanma davası açıp cinsel sorunumuz var da diyemezsiniz onun gözünde, iki tane çocuk yapıp kendini ispat etmiş güya. Ortamı değişince illaki dikkatini çeken aklını bulandıran biri olmuştur. Biraz daha kurcalasanız çıkar ortaya
Banada adamın halleri bir tuhaf geldi.günahını almayalım ama ,yakında kokusu çıkar.O kadar kişi sormuş eşinizin cinsel problemi ne diye cevap vermemissiniz. Ben başka bir kadından ziyade başka bir erkek olduğu kanısındayım. Özgürce cinsel tercihini farklı olarak yaşamak istiyor bence. Yani eşiniz gay olabilir.
Evet aynen oyle yapicam.Bende git dedim ve hayatindaki herkimse kusura bakma seni nikahli sevecek dedim.Ben evimde cocuklarimla isime kendime odaklanicam.Sonrasini allah bilir elbet ama alisicam bu duruma toparlanicam.Bu arada cocuklarimda buyuyecek ve oda bosanip yeni bir hayat kuramayacak.Gun gelip downersede kapattigi kapi acilmayacakYa Allah aşkına arkadaşlar ne büyüsü ne cini konuyu kapattiracaksiniz
Bu adam olsa olsa baska bir kadının yada adamın büyüsüne kapılmıştır
Geleneksel parayı bulunca azma durumu
Konu sahibi sen de cok boşanmak istemiyorsan boşanma ama bu adam seni öyle de böyle de bosar
O yüzden sen evden ayrılma ama kocani evden sen def et hakaretlerini dinleme
bir köşe de para biriktir madem bosaninca dara düşeceğim diyorsun
O kocani da boşanıcagim diyip bosama 3/4sene evli kalın hayatında ki kimse dayanamaz ayrılır üstelik çocuklar büyümüş olur
ama bunları yapacağınızı sanmıyorum siz maddi durumu öne göstererek bosanmamak istiyorsunuz ama dediğim gibi bu adam siz oyle veya böyle bosayacak yada sizle evli kalıp aldatacak
Cinsel hayat hastayım kalkmıyor felan bunlar palavraaaaaa palavraaaaaa sadece kılıf bulmuş hastayım diye çünkü ihtiyacını gideriyor başkasıyla ben bizzat ablamda yasadım yaaa sana dokunmasını kadın istemiyoArkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama maddi olarak ben kurdum herseyi,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs.Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim,onu ezmem vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Ooo telefonda şifreliymiş vayy bee tabiki evli bir kadın var kocanın hayatında belki ayda bir iki kez Yanyana geliyorlar aşık olmuş senden nefret edecek kadar o kadının kölesi olmuş pislik Ada'mSabah ise aksam eve.Mesaiye kalinca bakiyorum arada orda.Tatillerde evde.Varsada evli bir kadindir oda.Baska turlu olamaz.Tlfnu sifreli artik ama sosyal hesabi hep acik bakiyorum arada.
Boşanmıyor çünkü kadın evli ..kadın kendısı boşanmak istemiyor ama Ada'mı kuklası yapmış böle örnekler çok fazlaEvet baska birine asik olmus olabilir ve evlii olmasi engel olabilir bu mantikli.Ama benim acimdan bosanmak mantikli degil cunku iyi bir baba ve ben bosansam nafakayla gecinemem esim giderse calisamamda malum sorumlulugu paylasiyor cocuklar konusunda.Yani o ozgur ben esir olurum.Kimsemde yok acil durumda kapisini calacagim.Yani duygular gurur git mantiksa kal diyor.
Ay daha ne kadar falso verecek yahu kendı ağzınla sölüyorsun su yazdıkların nedir pekiIsyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
Cinsel sorunu felan yoktur bu bir kılıf aşık olduğu kadının kölesi olmuş o ne derse o oluyo karınla yatma bir bahane bulacaksın diyo Ada'm çok seviyor belliki sadık ..evli bir kadına yakmış abayı ve onunla doyuruyor kendınıBen gercekten sasiriyorum burda insanlarin dertlerini okuyunca kendiminkini derrtten bile saymiyorum artik.yahu adamin zaten cinsel sorunu varmis siz yillarca bunu sineye cekip susmussunuz helal olsun size onada yaxiklar olsun utanmadan size sirt cevirmis bide kokuyosun demek ne yaa ne ayip..bencede bi baska kadin olabilir ama cinsel sorunu kafama takili varsa baskasi peki o bu sorunu kabul etcekmi.size tavsiyem tabiki yuva yikmak kolay deil rabbim hicbirimizi ayirmasin ama bu denli sizi istemiyorsa kesinlikle bitirin
Yani mutlaka bi is var bu isde birdeb bire yatak ayirmak felan sizin yaxdiginzda cok mantkliCinsel sorunu felan yoktur bu bir kılıf aşık olduğu kadının kölesi olmuş o ne derse o oluyo karınla yatma bir bahane bulacaksın diyo Ada'm çok seviyor belliki sadık ..evli bir kadına yakmış abayı ve onunla doyuruyor kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?