- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
aynı şeyi sen söleseydin boşanmayı kabul edermiydi onu düşünarkadaslar merhaba 4 yildir inisli cikisli bir evliligm var esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama bir turlu biseyler yolunda gitmiyor.. cok uzuluyorum cokda seviyorum esimi smdi pazrtesi gnu bosnmak icin basvurcaz benden sogudugunu yorulduginu soyluyor cok zoruma gidiyo istenmeyen biri olmak bebek tedavisi gorduk olmadi. tup bebek yqptik gecen ay oda olmadi. napicagima sasrsm lutfen yardm ediin bisey soyleyn icim aciyo
Küçük bir ilçede oturuyorsa, adliye yoğun değilse mümkün...Anlaşmalı boşanmanın süresi yaklaşık 3 aydır. Bir avukat ile anlaşmalı boşanma davasını yürütürseniz muhtemelen boşanma 1 hafta ile 2 ay arasında sonuçlanabilir. Hâkim boşanma kararını verdikten sonra yaklaşık 15 – 30 gün içinde karar yazılır.
Siz pazartesi basvurup carsamba bosaniyorsunuz mumkun degil insanlari kandirmayin.
Birisinin mesajina cevap vereceğiniz zaman, mesajın altındaki "cevapla" ya tıklayın, öyle yazın cevabınızı.kimseyi kandirdigim yok ne kadr meraklisinz herseyi siz cok biliyosunuz ya ayni gun icinde bile bosanabiliniyormus. pazrtesi dilekcmzi verdik bize carsmba gunu gun verdiler niye kime ywlan soyliyim birzck vicdan ya derdimizi kimseye anlatmdk burda yazeik biri ibisey dedi snra arksndan yok yalan yok soyle.yazanlardan allah rqzi olsun. kimseyi biseye ikna etmek zorunda degilm..durum bu
dikkate alirim teskkrlerBirisinin mesajina cevap vereceğiniz zaman, mesajın altındaki "cevapla" ya tıklayın, öyle yazın cevabınızı.
Degil iste oyle bile olsa evrak beklemesi vs en az bir hafta anlatimi da bana edebiyat yapiyor gibi geliyor severek evlenmiş adam istedi diye bosaniyor sozde konu sahibi napiyor adamin kiyafetlerini utulemis yikamis esyalarini birlikte toplamislar hatta razi bile esinden mutlu olsun diyor esinin ailesine ona yuklenmeyin kizmayin diyor bir kadin yuvasini yikan bir adama nefret uzuntu duyar dunyasi yikilmis olmasi gerekir ama iyilik melegi bundan dolayi inandirici degilKüçük bir ilçede oturuyorsa, adliye yoğun değilse mümkün...
Aynı düşüncelere bende sahiptim, herkes nefret edecek kin kusacak diye bişey yok.Degil iste oyle bile olsa evrak beklemesi vs en az bir hafta anlatimi da bana edebiyat yapiyor gibi geliyor severek evlenmiş adam istedi diye bosaniyor sozde konu sahibi napiyor adamin kiyafetlerini utulemis yikamis esyalarini birlikte toplamislar hatta razi bile esinden mutlu olsun diyor esinin ailesine ona yuklenmeyin kizmayin diyor bir kadin yuvasini yikan bir adama nefret uzuntu duyar dunyasi yikilmis olmasi gerekir ama iyilik melegi bundan dolayi inandirici degil
kimseyi inandirmak zorunda degilim.. ben yapabilcegim herseyi evlilik boyuncada yaptim..elimdem ne geliyosa bu adamn iki gun oncede kiyfatlerini ben utuluyodum snra niye utulemiyim smdi tamamen btti gtti bu saatten snrada arkama bakmam..evet cok seviyordum ama beni istemeyen adami bende istemiyorum mutlu olsun niye kotu olsun ki..Degil iste oyle bile olsa evrak beklemesi vs en az bir hafta anlatimi da bana edebiyat yapiyor gibi geliyor severek evlenmiş adam istedi diye bosaniyor sozde konu sahibi napiyor adamin kiyafetlerini utulemis yikamis esyalarini birlikte toplamislar hatta razi bile esinden mutlu olsun diyor esinin ailesine ona yuklenmeyin kizmayin diyor bir kadin yuvasini yikan bir adama nefret uzuntu duyar dunyasi yikilmis olmasi gerekir ama iyilik melegi bundan dolayi inandirici degil
henuz yaapmadim testiGebelik testi yaptınız mı? Bir an önce yapın bence geciktirmeyin. Bize de haber verin sonucu olur mu?
Test yapmamaya nasıl sabrediyorsunhenuz yaapmadim testi
Malesef ki yapacak bişey yok.. kabul edip yoluna devam etmelisin.. Allah yardımcın olsun..arkadaslar merhaba 4 yildir inisli cikisli bir evliligm var esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama bir turlu biseyler yolunda gitmiyor.. cok uzuluyorum cokda seviyorum esimi smdi pazrtesi gnu bosnmak icin basvurcaz benden sogudugunu yorulduginu soyluyor cok zoruma gidiyo istenmeyen biri olmak bebek tedavisi gorduk olmadi. tup bebek yqptik gecen ay oda olmadi. napicagima sasrsm lutfen yardm ediin bisey soyleyn icim aciyo
hic umrumda degilms gbi geliyo olsa buyuk sorun insallah yoktur oyle bisey diyorum ya bu zmana kadr olmadi olursa hic dusunmedm naprim diye bide olmaz zatenTest yapmamaya nasıl sabrediyorsun(
bosandim 4 gun once. subatta tup bebek yaptrdim marttada adet oldum olmadigini ogrendik. smdide adet olmadm gunum gecti.Anlamadım ya konu sahibi.. boşandın mı? Yoksa hala evli misin? Bebek mi bekliyorsun?
Aaa ama belki mevsimsel olabilir canım.. bende 5 yıl bekledim olmadı tüple hamileyim.. ve 5 yıl boyunca hep bu aylarda gecikmelerim oluyordu... test yapmalısın bence.. peki boşandığından beri eşin arayıp soruyor mu?bosandim 4 gun once. subatta tup bebek yaptrdim marttada adet oldum olmadigini ogrendik. smdide adet olmadm gunum gecti.
pazrtesi bi doktora gdicem kasgm belim agriyo. hic aramadi aramazda sadece bosandgm gun msj atmis sen gerckden cok iyi birisin insallah bundan snra mutlu olrsn hakkni helal et yazms helal olsun yazdm sadece..Aaa ama belki mevsimsel olabilir canım.. bende 5 yıl bekledim olmadı tüple hamileyim.. ve 5 yıl boyunca hep bu aylarda gecikmelerim oluyordu... test yapmalısın bence.. peki boşandığından beri eşin arayıp soruyor mu?
Bu şekilde yazmayın bende çok eziyet gördüm ama evi terk etmeden önce evi temizledim yemek yaptım kıyafetleri dolaba durup yerleştirip öyle gittim..ayrıca evet hemen bosaniliyor o kadar da kolay anlaşmalı olunca bende boşandım...bilip bilmeden insanlari uzmeyin yeterince üzülüyorlarDegil iste oyle bile olsa evrak beklemesi vs en az bir hafta anlatimi da bana edebiyat yapiyor gibi geliyor severek evlenmiş adam istedi diye bosaniyor sozde konu sahibi napiyor adamin kiyafetlerini utulemis yikamis esyalarini birlikte toplamislar hatta razi bile esinden mutlu olsun diyor esinin ailesine ona yuklenmeyin kizmayin diyor bir kadin yuvasini yikan bir adama nefret uzuntu duyar dunyasi yikilmis olmasi gerekir ama iyilik melegi bundan dolayi inandirici degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?