bosandik canim iki gun onceHemen evlilik terapistine git belki evliliği kurtarmaya yardımcı olablir
Ben de aynı şeyi düşündüm.Geçen ay bebek tedavisi görüpte bu ay boşanmak istemesi bana "çocuğunuz olmadığı için sizi gözden çıkardığını" düşündürdü... muhtemelen anne yada kızkardeşleri boşan bundan başkası ile evlen diye doldurmuşlardır.
Hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki, bir çok kadının başaramayacağı asil bir duruş sergilemişsiniz, annesi üzülecek diye endişe etmenize rağmen onlar size haksızlık yaparak sizi hatalı bulmuşlar bir de.... Boşandığınız adam ve ailesi sizi haketmemişler, daha iyilerine layıksınız. Umarım çok mutlu olursunuzsanmıyorum ama...benden bosanip baska biriyle evlenck ne maddi durumu var nede oyle bir istegi oldugunu dusunmuyorum.. yinede belli olmaz gerci
cok tesekkrler guzel dusunceleriniz icin..allah iyi olanin yanindadir diye dusundum hep insallah bugunleri cabuk atlatir kisa surede kendimi toparlarimHakkınızda hayırlısı buymuş demek ki, bir çok kadının başaramayacağı asil bir duruş sergilemişsiniz, annesi üzülecek diye endişe etmenize rağmen onlar size haksızlık yaparak sizi hatalı bulmuşlar bir de.... Boşandığınız adam ve ailesi sizi haketmemişler, daha iyilerine layıksınız. Umarım çok mutlu olursunuz
Ben de yıllar önce boşandım, geçiyor unutuluyor, hatta sonrasında başka sorunlar yaşayıp boşanma acısının aslında çok daha hafif olduğunu bile gördüm, Rabbim size yaşatmasın inşallahcok tesekkrler guzel dusunceleriniz icin..allah iyi olanin yanindadir diye dusundum hep insallah bugunleri cabuk atlatir kisa surede kendimi toparlarim
Emin ol herşey geçecek unutacaksın, helal olsun size ne güzel bi duruş sergilediniz tebrik ederim sizi, çünkü boşanabilmek sanıldığı kadar öyle kolay bişey değil.cok tesekkrler guzel dusunceleriniz icin..allah iyi olanin yanindadir diye dusundum hep insallah bugunleri cabuk atlatir kisa surede kendimi toparlarim
Ben de boşandıktan sonra, ilk zamanlar yolda el ele yürüyen liseli çocukları görünce içim cız ederdi şu çocuklar kadar başaramadık birlikteliği diye içimden geçerdi, saçma bir düşünceydi aslında ama o anki psikolojiyle öyle düşünebiliyor insanderdi skntiyi veren allah sabrida veriyormus bazen cok uzuluyorum.. bugun sokaklardan gecerken evlerden yemek kokulari geliyodu aileler otrmuslr yemeklerini yiyorlardi bir garip oldum icim ciz etti ama alisicam..
Henüz acın çok taze içinin cız edeceği birçok şey daha olacak, ama hepsi seni daha çok güçlü yapacak ve hepsi yanlızlığa alışınca geçecek. Çünkü nede olsa yaşanmış alışkanlıkların var, unutabilmek aklından hayalinden çıkarabilmek, ayrıldığını idrak edebilmek ve kabullenebilmek hiçte kolay olmayacak, ama nihayetinde birgün olacak...derdi skntiyi veren allah sabrida veriyormus bazen cok uzuluyorum.. bugun sokaklardan gecerken evlerden yemek kokulari geliyodu aileler otrmuslr yemeklerini yiyorlardi bir garip oldum icim ciz etti ama alisicam..
söyledikleriniz benim icin cok kiymetli gecicek hersey gecicek ve ben kimseye guvenmemem gerektigini cok aci bir tecrubeyle ogrenmis oldum..Henüz acın çok taze içinin cız edeceği birçok şey daha olacak, ama hepsi seni daha çok güçlü yapacak ve hepsi yanlızlığa alışınca geçecek. Çünkü nede olsa yaşanmış alışkanlıkların var, unutabilmek aklından hayalinden çıkarabilmek, ayrıldığını idrak edebilmek ve kabullenebilmek hiçte kolay olmayacak, ama nihayetinde birgün olacak...
Öncelikle geçmiş olsun. Her şeyin ilacı zaman. Zamanla iyileşeceksin. Sen bu güzel kalbinle çokça mutlu olmayı hak ediyorsun. Allah bir başkası için açmıştır yolunu belki de bilemeyiz.ve bu kadin kendide bosanmis ve esi tarafindan hakiszliga ugramis biri. insanlar gercek yuzunu sonrada belli ediyoms benm asla hic bi sorunm olmadi onlarla.. hepde beni sevdiklerini bilirdim ama gercekden degisik oldum ya insanlar cok garip.. allahim bana yardim etsinde hamile falan olmiyim yarin test yapicam..
İçi acı ne, acımasa ne ? Ama bence oda durumu henüz idrak etmiş değildir, ve idrak ettiğinde çok pişman olacaktır, çünkü erkekler çok geç farkına varıyorlaracaba o napiyor ici aciyormu hic yok yere hep tartisma cikardi huzursuz etti bizi
Onun ne düşündüğünü hiç önemsemeyin kafanızı hiç yormayın, bunun cevabını zaman size gösterecek onun pişmanlığını, dağıldığını göreceksiniz ( onun mutsuz olmasını istemeseniz de)acaba o napiyor ici aciyormu hic yok yere hep tartisma cikardi huzursuz etti bizi
Doğarken onunla birlikte doğmadınız ki, daha 5 yıl evveline kadar hayatınızda yoktu, tabiki onsuz yaşabilirsiniz...onsuz hayat nasio olur
ailesine anlatcak aileside ona cok yuklencek
birazdan esyalarini almaya gelicek. esyalarini yikadim utuledim...
bir helallik alayim dedim.. msj attim
hakkinizi helal edin esimide suclamayin dedim..size emanet dedim
bende ablalryla vedalastm
yapmadm kasiklarim cok agritor adet sancisi gbi goguslerimde aciyo insallah hamile degilmdr
evlerden yemek kokulari geliyodu aileler otrmuslr yemeklerini yiyorlardi bir garip oldum icim ciz etti
acaba o napiyor ici aciyormu hic yok yere hep tartisma cikardi huzursuz etti bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?