kocam benden uzaklasti.acaba aldatilyormuyum yardimmm

Poffff yeni uye hem de bugun kaydolmus. İlk mesaj ve solugu ne hikmetse hemen BDV de almis. Kurgusu basit bir konuyla milleti trollemek size ne cesit bir zevk veriyor inanin anlamis degilim... Kocaniz telefon cebinde olmadan uyumuyor,sizi annenize birakiyor, habersiz yurtdisina cikiyor. Siz de saf saf gelip buraya gelip konu aciyorsunuz oyle mi??? Olmamis...... Kurgu cok ucuz. Sonraki hikayelerinizde basarilar.

+1

Aynı duyguları paylasiyoruz

Ne dedektif tutmaya, ne de tatlı kafaları çok fazla yormaya gerek var sevgili hemcinslerim.
O telefon saklanıyorsa başka bir memeli var demektir.

sence?
bu kadar ipucu yetmez mi?
telefonuna bakmaya çalış bence

Bu
Bu tavırları hiç normal değil
Biraz takipte kalın
Hiç hayırlı gözükmüyor

aldatıyor,bundan daha az belirtiler verip aldatanları gördük ,sizinki alenen ben seni aldatıyorum diyor ,bence öyle

Yanlis anlama ama esinin sende habersiz yurtdisina gittigini arkadasindan ogreniyorsan aslinda o senin esin degildir evli insan esinden bisey gizlememeli bence .yok efendim boyle konulari okuya okuyaa paronayak olacagiz bi gun hanimlar lutfen artik kendinizi ezdirmeyin sizden bi tane daha yok esiniz baktiniz size karsi ilgisiz telefon saklamalari falan basladi alin karsiniza konusun olmadi tartisin anlattirin yoksa hep siz uzulursunuz yaa hic birinize kiyamiyorum rabbim kimseyi boyle bi duruma dusurmesin yuvalariniz hep senlikli huzurlu olsun ama neyazikk i basimiza gelihor boyle durumlar

bacım şimdi bütün kk toplanıp kocanın seni aldattığını sana kanıtlar, teknolojik bi platformuz, gerekirse uzaya maymun fırlatırız, uydu kurarız, cep telefonuna operasyon düzenleriz
sen sonuca istinaden önce bi trip yaparsın, her kadının hakkı netekim
sonra dur ben bi düşüniim dersin, böyle bi durumda bile boşamıyosun diye bütün kk sana harcadığı emeklere kahreder
sonra forum kitlenir hepimiz dağılırız
olay bu, bu kadar
ok bye

Bir aldatma konusunu daha kaldırmıyor bu yürek.. kaç gündür aşırı dozda maruz kalıyoruz

Valla ayni seyleri yasadim telefonunj saklardi vermezdi. Yalan soylerdi ve benden habersiz izin alirdi. Kendini bana zor dokundurturdu. Noldu sonunda bwni aldattigini ogrendim. Ve ondan hic beklememe ragmen. Senin yazdiklarini okuyunca kendi yasadiklarim aklima geldi. Cok uZgunum cok zor

Bosuna uzun uzun cumleler yazmayin dostlar.
Konu fake kanimca.

Akasyanin konusundan bahsediyosun dimi? Bende o konunun icindeydim yakin takipci olarak.
Ama birden bi gittim geldim baktimki konu kapnmis. Nerelere gitmis konu ya.
Kadina zorla kocasini bosaticaklardi.
Bi "oh olsun' diye bilmek icin kadini linc ediceklerdi bosan diye ya. Ayip.
Ne haddimize bosan demek? Ben bekarim, bekara kari bosamak kolaydir. Bol keseden atarim, ama karsi tarafin hayatini ekliyor surda yazdiklarim, bunum bilincinde degiliz cok kotu.
"Insallah bosuna ugrasiyoruzdur, kocan sucsuzdur ablacim, ama su program var soyle soyle yapiyosun' dedim ve kenara cekildim. Gerisi konu sahibine kalmis.

En kötü fikir belirtebilir insan, ben olsam boşanırım diye, ama vay boşanmıyosun, gurursuz, onursuz, kadınların yüz karası diye saydırmayı aklım almıyor, bu ne şiddet bu ne celal, koca benim, boynuz benim eğer yedimse, beraber mi yedik bacım, sen niye bu kadar coşuyosun diye sorarlar adama.

Aynende oyle arkdasim.
Hayir konu sahibi bosansa ne gibi yarar saglar bu sana? Yok bosanmiyosa senin kuyruk acin niye?
Oyle bi hal aldiki. Avmdeki kiza saydiran kk hanimlari birden nolduysa. O kizin tarafinda gibi bisy oldular. "Konu sahibi bosansinda kocada avm deki kiza kalsin" diye psikoljik baski olustu.
Benim bu sozlerimden " bosanmasin " dedigimide cikarmasin kimse. Ben tamamen konu sahibinin kararidir bu diye kenara cekiliyorm.

Boylede burdaki konu sahibinin konusunu sabote eder gibi olduk ama; benxce konu fake. Bi cumle bile yazmamis ilk mesajdan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…