- 14 Ağustos 2015
- 231
- 392
- 103
Bdv deki konuları okudukça şiştim şiştim doğuracam valla oyyşşş
kaçıp gidesim var yine dönüp dolaşıp kendimi buralarda buluyorum
Valla sanki herşeyi tüm konuları yaşadım yetti gayrı bu adamlar çekilmeez bacım vur tekmeyi diyesim geliyo ki hiç dememiştim önce
sence?Son 4 aydir kocama bir haller oldu.telefonu cebinde uyuyor benden kaciriyor.benden uzaklasti nerdeyse on gunde bir beraber oluyoruz.yalanlarini surekli yakaliyorum beni babamlara goturdu.kendi yurtdisina gitmis arkadastan ogrendim herseyi benden sakliyor acaba beni aldatiyormu ondan supheliyim kafayi yemek uzereyim sanki bunalimda ne istedigini bilmiyor sanki ergen gibi davraniyor lutfen bana akil vrrin .benimde psikolojim bozuk
Bu tavırları hiç normal değilSon 4 aydir kocama bir haller oldu.telefonu cebinde uyuyor benden kaciriyor.benden uzaklasti nerdeyse on gunde bir beraber oluyoruz.yalanlarini surekli yakaliyorum beni babamlara goturdu.kendi yurtdisina gitmis arkadastan ogrendim herseyi benden sakliyor acaba beni aldatiyormu ondan supheliyim kafayi yemek uzereyim sanki bunalimda ne istedigini bilmiyor sanki ergen gibi davraniyor lutfen bana akil vrrin .benimde psikolojim bozuk
Ys neden boyle alaya alarak cevap verirsiniz anlamis degilimtabikisi de aldatmiyordur.....
bunalimdadir.
geçer ablası geçer.
bacım şimdi bütün kk toplanıp kocanın seni aldattığını sana kanıtlar, teknolojik bi platformuz, gerekirse uzaya maymun fırlatırız, uydu kurarız, cep telefonuna operasyon düzenleriz
sen sonuca istinaden önce bi trip yaparsın, her kadının hakkı netekim
sonra dur ben bi düşüniim dersin, böyle bi durumda bile boşamıyosun diye bütün kk sana harcadığı emeklere kahreder
sonra forum kitlenir hepimiz dağılırız
olay bu, bu kadar
ok bye
En kötü fikir belirtebilir insan, ben olsam boşanırım diye, ama vay boşanmıyosun, gurursuz, onursuz, kadınların yüz karası diye saydırmayı aklım almıyor, bu ne şiddet bu ne celal, koca benim, boynuz benim eğer yedimse, beraber mi yedik bacım, sen niye bu kadar coşuyosun diye sorarlar adama.Akasyanin konusundan bahsediyosun dimi? Bende o konunun icindeydim yakin takipci olarak.
Ama birden bi gittim geldim baktimki konu kapnmis. Nerelere gitmis konu ya.
Kadina zorla kocasini bosaticaklardi.
Bi "oh olsun' diye bilmek icin kadini linc ediceklerdi bosan diye ya. Ayip.
Ne haddimize bosan demek? Ben bekarim, bekara kari bosamak kolaydir. Bol keseden atarim, ama karsi tarafin hayatini ekliyor surda yazdiklarim, bunum bilincinde degiliz cok kotu.
"Insallah bosuna ugrasiyoruzdur, kocan sucsuzdur ablacim, ama su program var soyle soyle yapiyosun' dedim ve kenara cekildim. Gerisi konu sahibine kalmis.
En kötü fikir belirtebilir insan, ben olsam boşanırım diye, ama vay boşanmıyosun, gurursuz, onursuz, kadınların yüz karası diye saydırmayı aklım almıyor, bu ne şiddet bu ne celal, koca benim, boynuz benim eğer yedimse, beraber mi yedik bacım, sen niye bu kadar coşuyosun diye sorarlar adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?