- 30 Kasım 2010
- 9.609
- 19.278
- 448
Bence eşin doğru diyor.Erkeklik gururundan karımı seviyorum vs. diyemediğinden bahane bulmuş..Bence suçu bu.
Ama seni rahatlatmamış.Eşin pasif,haklı olduğu bir konuda seni inandırana kadar yapışmalıydı sana.
Kadınların hisleri kuvvetli olur,seni ikna ederdi.
İnsan eşinin yalan söyleyip söylemedğini anlıyor neticede.
Bence yuvanı yıkmadan önce düşün tekrar.
Evlilik,zor kurulan kolay yıkılan bir kurum.Yıkmadan önce bin kere düşünmek lazım.
Ben sürekli boşan diyenlerin de ,buna yönlendirenlrin de yuva yıkılmasında payı olduğunu düşünüyorum.Gaza gelme hemen,bu senin hayatın.
Millet affetmem diyip,neleri yutuyor haberimiz yok.Herkes işlemediği günahın masumu olup çıkıyor.
Tekrar diyorum,gerçekten eşin doğru diyorsa ve masumsa bir anlık öfke ile yuvanı yıkarsan çoçuklarının da hakkına gireceksin.
Ama daha önce gitmişse,yanı bunun öncesi varsa o zaman affetme.
Sakin ol,ve işin doğrusu öğren.
İyi de bu adam bu kadar aleni whatsaapta bunu yazıyor, sonra da telini rahatça ortada nasıl bırakabiliyor ben onu anlamadım. Böyle yazışan biri direkt o yazılanları siler ya da ortada bırakınca geldiğinde panik olur acaba baktın mı diye. Hem nasıl eşiniz yanınıza gelince nasıl sakin kalabildiniz ben kalamazdım bu kadar herşey net iken. Bana mantıksız geldi. Çıtır ayarlamak falan ne kadar doğal yazıyorlar öyle. Bu adam sizden bir çocuk daha yapmış hem de tüp bebek. Ne kadar masraflı meşakkatli işler bende yaptırdım yaptırıcam biliyorum. Sizi sevmese neden bu işlere girsin uğraşsın çocuk için. Ben olsam çocuğum doğsun birikim yapayım falan beklemezdim daha ilk çocuğunuzu bırakacak yeriniz yokmuş, 2. çocuğu yapınca nasıl çalışacaksınız bunu bilerek kaç sene dayanacaksınız. Whatsapp konuşmalarını kendi telinize yollayıp dava açmak varken neden uğraşıyorsunuz ki.
Kararliysan yapacak birsey kalmamıştırİnanin beynim İyice allak bullak oldu. Ben zaten adama bilmem kaç kere anlaşarak ayrılalım diyorum. Avukat ta çekişmeli boşanmanin en azından 2 sene süreceğini bu sürede de hem benim hem oğlumun hem de bebeğin çok etkilecegini bilmem kaç kere gidip gelip belki olmadık laflar kavgalar ortaya çıkacağı benim de bunları psikolojik olarak kaldiramayacagimi söylüyor. Doğuma 2.ay varken bunlarla ne kadar uğraşırım bilmiyorum.
Tek amacım insan gibi konuşup en az zararla Çocuklarımı ve kendimi bu evlilikten kurtarmak ve bunun yollarını arıyorum.
Benim için gitmiş gitmemiş yapmış yapmamış hiç önemli değil artık bende bitti asla onunla karı koca olarak aynı yatağa giremem. Sevemem beni de o bu şekilde istemez bugün değilse yarın biter.
Hiçbişeyi ne unuttum nede görmezden geliyorum
Yarın davayı açmaya gidiyorum bu arada da malesef bu evde kalıp doğum yapmak zorundayım
İyi ya iste kizlarin gideceğini bile bile gitmemis, onların olmadigi gunu istemiş. Hem yorgunum hem param yok demis yani arkadasina israr için acik kapi birakmamis.
Bazen bende düşünüyorum. Benim evliliğimde de içimde bir his hep olmadı ya mutlu değilim birşeyler yanlış diyordu sonraki ilk şiddet girişiminde çocuk olmasına rağmen ayrıldım.
Aslında stres altındaydı yeni bir bebeği olmuştu yeni evli sayılırdık ailesi ile bir problemi vardı yani aslında onu affetmek için kendime söyleyeceğim bir sürü şey vardı..
Ama bunlar beni bu kadar incitmesine gerçekten yeter miydi. Her probleminde bana saldıracaktı.Ya da hırsını alması gereken ben miydim? Gerçekten seven en önemlisi de saygı duyan yeni doğum yapmış karısına saldırır mıydı.
Boşandıktan sonra çocuğumla çok maddi manevi sıkıntı çektik.Ama yanında annesi dövülseydi.Tedirgin ruhsuz bir annesi olsaydı daha mı iyiydi.Hep sorguladım.Sabretseydim düzelir miydi? Yoksa şimdi evli ama mutsuz bakımsız orta yaşlı bezmiş bir kadın mı olurdum?
Bunlar hep tercih hep karar işte..
Ben evdeki dolap yatak mutfak olmaktan hoşlanmadım. Yapamadım. Çocuğumda benimle birlikte bazı şeyleri yaşadı.Ne bileyim hep sorup kendi kendimi acıttığımda bile çok pişman olmadım.
Hep bunlar tercih işte.
İyiyi kötüyü tartacaksın kendin için çocukların için.
Boşanınca da bir sürü zorlukların olacak evli kaldığonda da...
Hangisini daha kolay gögüsleyebilirsin o önemli...
Sadece senin tercihin.. Sen ayrısın ben ayrıyım.Sen hangi durumda daha mutlu ve güvende hissedeceksin.Hangi durum çocuklarına daha iyi bir birey olmalarını sağlayacak..
Sonrası kolay..
Pardon onu atlamisim.Onların olmadığı günü istediğini nasıl çıkardınız. Pazartesi günü gidelim deyince arkadaşı kızlar pazartesi gidecek demiş.
Sevdik evet merak etme çabuk geçti....Okuyunca içim buruldu.
Severek mi evlenmiştin?Belki de en çok o üzüyor insanı.Bile isteye severek sevilerek evlendiğin o adamın,diğer hallerini görmek.
Rabbim hiç bir kadına yaşatmasın bu durumu.
Arkadaşım,bu olaydan önce de zaten mutlu bir evliliğiniz yokmuş ki maalesef.Hatta o arkadaşına telefon edip bir sürü küfür etmiş senin yüzünden karım benden boşanacak seninle görüşücez diye
Hatta o arkadaşına telefon edip bir sürü küfür etmiş senin yüzünden karım benden boşanacak seninle görüşücez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?