Kocam beni aldatacak nasıl ispatlayım ve ne yapmalıyım

Olabilir o kadarını bilmiyorum dediğim gibi arkadaş bu şekilde yakalamıştı ve itirafı da gelmişti en azından aklındaki sorulara belki bu şekilde bir nebzede olsa cevap bulur.

Tabi ki kendi inanmak için böyle bir yola başvurabilir ki bana sorarsanız zaten her şey ortada.

Neler oluyor ya bu kaçıncı oldu.. hamile kadın.
Topununnnn...
Nasıl yaparsınız bilmem ama takibe gitmeyin. Ama bir şekilde pazartesi ne yapacağını öğrenmeniz gerek. başka güvenip yollayabileceğiniz biri yok mu?
Resim isteme olayı yaş.
ekstra işe gidecekmiş ya . görüşmedeydim,görmedim vs vs.
Allah yardımcınız olsun

çok uzuldum yasadiklaRIN ve yasayacaklarin için
takip etme sakin, 10 yasindaki ogluna yazik ;, karnindakine bisey olsa daha çok yazik gunahtir
eger susuabileceksen dogumu bekekleip kendini garantiye almasi mantikli , anlik kararlar verme, haytinizi etkileycek bi durum bu, butun omur bu kararin etkisni yasayacaksin iyi yada kotu

ama susmasida _çokk zor onuda bil,herkes yapamaz bilip susmayi ..

Hanımın aile desteği yok gibi... Buna göre çözüm sunmalı..
Okuduklarımdan en mantıklısı güvenebileceğin rica edebileceğin bir arkadaşın var sa o yapsın takibi..
Ama aldatma bu...Nafaka da öder mahkeme masrafını da..Tazminatta..Aslına bakarsan mahvetti kendini asıl o da haberi yok piss!

İstemiyorsan kalma o adamla..
Bir iki mesaj fotoğraf da olursa zaten hukukende suçlu olur..
Bize demesi kolay şu an tabi..
Çok zor Allah dayanma gücü versin herşey istediğin gibi gitsin İnşallah...

Yapmak isteöediği için bahane uydurmuş olabilir. Birde diyoruz hep arkadaşı bu kadar rahat soruyorsa eşinizde de bişey vardır diye ama bazıları cidden hadsiz olup yoldan çıkartmaya da çalışır. Gözümle gördüğüm için biliyorum. Çok samimi olmadığı birilerinin kalkıpta eşime olur olmaz şeyler sorduğu oluyor.
İyi anlamak lazım. Yerinizde olsam eşime söylerdim. Beni ikna etmesini sağlardım. Hamile halimle içim içimi yiyeceğine tartışmak en iyisi. O arkadaşıyla da ilişiğini kesmesini isterdim. Zaten bu istekten sonra ak kara belli olur

Bu sürecin gözle görünmeye ihtiyacı yok bence göreceğinizi görmüşsünüz kendinizi yormadan üzmeden kızıp bağırıp çağırmadan toplayın eşyalarını verin eline, siZin olduğu kadar o adamında çocukları nafakasını vs sağlamak zorunda kendi ailenizden bir süre destek alıp sonra yine kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz, doğurmak işe girmek para biriktirmek en üç beş yıl, bu adam kim bilir kaç defa daha aldatır sizi. Bu arada bulaşıcı hastalıklar falan açısından da önlem aldığını düşünmüyorum sizede bulaştırabilir dikkat etmeniz lazım.

Bence kendi oğlun ile babasını basmaya gitme kesinlikle. Onun dışında paran varsa dedektif tut. İnternette arat istersen çıkıyor bir sürü. Günlük ücretleri 600 tl civarında.

Yazicam büyük konuşuyo diyecekseniz ama bu tıynette bir arkadaşı olması dahi yeter yaa, bu nasıl muhabbet öncesi var ki adam rahat rahat seninkine soruyo, bana niye jigolo ayarladım diyen arkadaşım yok, rezalet

Ona yazan arkadaşını arayıp tehdit edin. Doğru yolda olan adamı neden şaşırtmaya çalışıyorsun git kendin ne b.. Yersen ye bi daha yaparsan eşin ile konuşurum deyin. Bu arkadaşı ile görüşmesini istemediğini eşinle konuşabilirsin. Ek iş yapmanı istemiyorum daha az para daha fazla birlikte zamana razıyım deyin. Kazanmaya çalışın bence.

Ya evli barklı bir adama nasıl böyle bir teklif yapılır, kendisi ne halt yiyorsa yesin de evli barklı adamı neden alet ediyor?!
Eşiniz belki de aldatmak istemediği için param yok diyerek teklifi reddetmek istemiştir. Şimdi bizim bazı yurdum erkekleri zamparalığı çok büyük bir meziyet olarak görürler, eşine bağlı adamı da hanım köylü kılıbık diye yaftalarlar. Var böyle hanzo modeller. Eşinizin arkadaşı da böyle bir tipse - ki evli barklı adama zamparalık teklifi eden adam zaten böyle bir tiptir- eşime böyle bir şey yapamam demek yerine, param yok deyip geçiştirmek istemiştir.
Yani tabii siz daha iyi bilirsiniz ama aldatmaya niyetli olan adam o teklifi her türlü değerlendirirdi bence.

Bence kendiniz takip etmek yerine babanıza abinize falan söyleyin o takip etsin.

Hamile halinle o basmayi ne sen kaldirabilirsin ne oğlun. Koca çocuk herşeyi anlar.

Ayrica eşinin arkadaşları gibi tipler var,kötülüğe cagiran. Eşiniz para yok diye gecistirmis de olabilir, belki bir sure daha sallayim sonra beni cagirmaz diye de düşünüyor olabilir. Bazi erkeklerin gururuna dokunuyor ya "olmaz,yapmam ben öyle şey"demek. Diğer taraf erkeklikten vuracaktir çünkü.

Sen peşin hükümlü olma, zamana birakip gozetle.

Bence kocandan degil o lanet arkadasindan basla işe şu arkadasini cikar kocanin hayatindan uzaklastir.adami zorla yoldan cikardigini dusunuyorm.zaten bu isler arkadas cevresinden baslar.

Kızlar günaydın dün hiçbirşey demeden kardeşime gittik normalde önceden ayarlanmış bişeydi ben orda malesef sinir krizi geçirdim içimde tutmaya çalışarak. Erkek kardeşimin yanında yaptığını anlattım ve Boşayacağımı onu nafaka tazminat herseyi alacağımı bebeğin yüzünü bile goremeyecegini söyledim. Kendisi tabi ki inkar etti. Gitmediği gitmek istendiği için sallandıgını aslında daha önceden de bu adamın defalarca teklif edip hep bir bahane ile gitmediğini söyledi. Çocukların üstüne yemin etti ama asla inanmadim. Evden gideceksin asla yüzünü görmek istemiyorum ya anlaşarak boşanalim yada bunları mahkemeye veririm rezil olur öyle boşarsin beni dedim. Ben öyle bişey yapmadım suçsuzum ne yapmak istersen öyle yap deyip gitmeye kalktı şiirden yakasına yapışip duvara yapıştırdım
Böyle haltlar edip kaçamazsın adam gibi itiraf edeceksin dedi
Kardesim ve gelin elimden zor aldılar
Sonra iyice anlattı bu arkadaşın neler yaptığını bunun da gurur yapıp ben karım i seviyorum ihtiyacım yok böyle şeylere demeye utanup bişeyler uydurdugunu. Sonra konuşmadan çıkıp ege geldik
Bu arada ben avukat ile görüştüm kanunen bunun yeterli olduğunu bununla boşanana kadar tedbir nafakasi ve oğlumun okul masraflarini alacağımı. Ama şu durumda önce doğumu yapıp o arada eşim olacak Hayvan ile de konusup anlaşmalı olarak boşanmaya ikna etmemin daha iyi olacağını söyledi. Resim yazışma vs için herhangi bir zaman aşımı ben hamile olduğum için yokmuş.
Yoksa çekişmeli olursa en az 2 sene süreceğini bunun da hem çocukları hemde beni çok etkileyeceğini söyledi
Bende yarın mahkemeye gidip tek taraflı boşanma davası açıyorum . Kendisinin işyerine celp göndericem.
Çünkü dün kardeşimin yanında evden kovdugum halde gitmedi.
Herhalde eline celp geçince utanip gider diye düşünüyorum.
Gelişme oldukça yazıcam ama kendimi çok yorgun hissediyorum. Bebekte 3 gündür taş gibi oldu karnımda erken doğum riskim var malum.
Daha kavga dövüş etmeyip normal şekilde devam. Edicem. Sürece boşanma celbini alınca gider diye düşünüyorum zorla kalacak yada benle evli kalacak kadar gurursuz değildir herhalde

Ah canımıniçi o kadar aklımdasın ki.İnşallah son gördüğün göreceğin bu olur.Çocuklarınla mutlu huzurlu yaşarsın. Herşey geçiyor zamanla herşey düzeliyor. Bu halinle yaşadıkların çok zor.
Affetmeyeceğini anlıyorum. Zaten akıllı bilinçli bir kadınsın. Bundan sonrası için bir aile babası gibi davranıp kolaylık sağlar umarım.

Yakinen tanıdığım iki aile bu kötü arkadaş belası yüzünden dagılmak üzere.. Aranıza ciddi mesafe koymalısınız.. Para yokmuş şimdi olunca ne olacak peki..? Bu tanıdığım aileleri mahveden aynı kişi evli üç çocuklu ama her gece içmeler sayısız sevgili kafa yapıcı haplar imam nikahlı dost tutmalar..Evde ki çocuklar babalarına hasret iş artık sidik yarışına dönüştü o yapıyorsa bende yaparım fazlasını yaparım oldu artık.. Ve herşey kötü arkadaş yüzünden.

cok aceleci davranmissiniz.
belki gercekten adam dogru soyluyor ne diye karninizdakinin hayatini tehlikye atacak sekilde kocanizin ustune saldiriyorsunuz.
bencede adam param yok diye bahane etmis,dilese bu sefer senden olsun bidahakine ben oderim diye arkadasiyla giderdi ama adam sizi aldatmak istememis ki..
ofkenizi o arkadas musvettesinden cikarin,ben esiniz icin gercekten uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…