Kocam beni aldatacak nasıl ispatlayım ve ne yapmalıyım

Allah yardımcınız olsun rabbim karnınızdaki evladınjz için eşinizin büyük bir yanlış anlaşılma ve kocaman bir güzel açıklaması vardır inşallah çok üzüldüm boşanmak için boşanıyorZ sanki

Bu arada eşime zerre üzülüp acımıyorum. Burda en çok üzülen yıkılan ben oldum hamile olduğum halde üstelik tüp bebek ile bana bunu yapmayacakti. O gün yapmaması önceden yapamadığı veya yapmayacağı anlamına gelmiyor. O zaman parası yoksa olunca yapar
Şimdi arkadaşına Hayır diyen adam yarın birgün bedava olsa koşarak gider
Benim grurum onurum herseyden önemli
Çocuklarımın yüzüne onursuz korkak bir anne olarak bakmaktansa eşşek gibi çalışır onlara bakarım

Allah yardımcın olsun

Biz bilemeyiz. Hanım bir mesaj da tüm evliliğini ifade edememiş olabilir. Belki başka sıkıntıları vardı.Belki gerçekten ileride daha enteresan şeyler yaşayacak. Tek bir mesajda boşuna boşanıyorsun da diyemeyiz.Hemen boşan da diyemeyiz. En iyi kararı kendisi verir. Biz gönüllü yardımcı olabiliriz ya da fikir verebiliriz.
Eğer hakikaten evliliği bitmesin istiyorsa çabalar ikna eder vs.ki yapması da lazım.
Arkadaşıma ben karımı seviyorum yapamam diyememek ciddi bir zayıflık iki çocuklu bir aile babası için..
Sonuçta bu akşam yemeğe çıkamam karım izin vermiyor değil başka bir şey ya...
Erkeklerin evlendiklerinde bir şeylere saygı duymaları gerektiğini öğrenmeleri gerek.Ahlak namus sadece kadın cinsine özgü değil! Tüm insanlık için var.

hep aklımdasın, sen ve evlatların için dua ediyorum..
bebeğini düşün lütfen önceliğin o olsun, sakin davranmaya çalış, biliyorum bu çok zor ama
hemen hemen aynı durumdayız, boşanmanın eşiğindeyim bende
sen çok güçlü bir kadınsın, yazdıklarından bunu anlamak güç değil
hakkında hayırlısı olsun canım..

Anam sen bu adami çiğ çiğ yersin valla. Ellerin dert görmesin. Hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun. Kardeşinin yanında olduğu iyi olmuş. Valla bilemedim fahiseler ile birlikte oluyorlar hepatiti var çeşit çeşit hastalığı var. Allah korusun. Ben ce sen bebeğini görmek için bir doktora gidip muayene ol. Gör bebeğini içine su serpilsin.

Madem inceliği yerden kopuyor. O şerefsiz arkadaşının karısına bu mesajları da gönder istersen. Evli mi bilmiyorum tabi. O serefsizi şahit gösterecek muhtemelen. Ha adam evli ise gelir şahitlik yapar mı? ben çağırdım ama o hiç gelmedi der mi çok merak ettim.

Canim bak, benim eşimin bir arkadasi (is yerine yeni atanan) "sen pavyona gitmiyor musun,erkek değil misin sen" diye benim yanimda soyledi. Esim de ben de donduk kaldik. Var boyle tipler. Esin yapacak olsa havada karada para bulur giderdi. Ama hic hevesli konusmamis. Belki birkac sefer sallarsam benden umudunu keser diye dusunmustur. Belki de yok yere coxuklarini babasiz,huzursuz yetistireceksin. Ne biliyorsun? Fevri davranma canim.

Pislik herif param yok diyor ya ne igrenc mahluk bu erkek milleti hepsi degil tabi.ama o yazismayi cekseydin keske

Valla helal olsun burada cok alışkın herkes ama kocamdır yapar, hem seviyorum, yanlış anlaşılmaymış diyenlere. Siz ne kadar dik duruyorsunuz.

Beni merak eden ve dua eden arkadaşlar ben iyiyim allah razı olsun.
Tek kelime konuşmayacagimi söyledim ona sadece aynı evde yazıp duruyor tek kelime karşılık almadan. Ben kararımın arkasindayim ben bişey yanlış anlamadım. Herşey ortada ona da söyledim o arkadaşına söyle ayağını denk alsın yoksa karısına herseyi Anlatılan diye bana hala ayni şeyleri söylemesinden çok sıkıldım allah yardım etsin. Sinirlerim tepeme çıkarsa evi başına yıkarım. Ama şimdilik sakinim. Mahkeme celbini alınca konuşucam onunla

Adam mesajında pazar günü icin hem yorgunum hem param yok demiş. Pazartesi gidelim demiş. Kızlar pazartesi günü olmadığı için arkadaşı kabul etmemiş. Kızlar pazartesi gunu olmus olsaydi, bunlar anlaşmaya varacakti.

İyi ya iste kizlarin gideceğini bile bile gitmemis, onların olmadigi gunu istemiş. Hem yorgunum hem param yok demis yani arkadasina israr için acik kapi birakmamis.

Ne yazık nasıl bir pisliktir bu yaa bence beklemeyın kanunen bır olayın ustunden 6 ay gectıgınde affetmıs sayılıyorsunuz

Hamilesin üzülmeni istemem de,takip etsen nolacak.Gitmezse herşey normal,giderse mi sorun.Adam PARAM YOK gelemem demiş.Bunun öncesi de var sanırım.Yazışmalar yeterli değil mi?

Ya ama adan simdi param yok demis ama gun vermis pzartesi is olucak o zman gidelin diye sallamak isteyen adam baska zaman diye belirsiz konusmazmiydi.

Konu sahibi durum cok zor keske pazaryesiyi bekleyebilseydin de kesin kanit olsaydi elinde. Simdi seni bir sekilde ikna edebilir. Belkide ikna olmalisin bilmiyorum durumun gercekten cok zor. Allah yardimcin olsun.

adam resmen sızı aldatmıs zaten bunun ıhtımalı falan yok, parayı bahane etmesının tek nedenıde gıttıgınde yeme ıcme vs ıcın para harcayacak olması ben olsam delıllerı saklar, gıder bır bosanma dılekçesı ile adlıyeye basvuru yapar, ıyı de bır avukat ayarlayıp nafaka baglattırır o adamı da evden s... ederdım....

İyi de bu adam bu kadar aleni whatsaapta bunu yazıyor, sonra da telini rahatça ortada nasıl bırakabiliyor ben onu anlamadım. Böyle yazışan biri direkt o yazılanları siler ya da ortada bırakınca geldiğinde panik olur acaba baktın mı diye. Hem nasıl eşiniz yanınıza gelince nasıl sakin kalabildiniz ben kalamazdım bu kadar herşey net iken. Bana mantıksız geldi. Çıtır ayarlamak falan ne kadar doğal yazıyorlar öyle. Bu adam sizden bir çocuk daha yapmış hem de tüp bebek. Ne kadar masraflı meşakkatli işler bende yaptırdım yaptırıcam biliyorum. Sizi sevmese neden bu işlere girsin uğraşsın çocuk için. Ben olsam çocuğum doğsun birikim yapayım falan beklemezdim daha ilk çocuğunuzu bırakacak yeriniz yokmuş, 2. çocuğu yapınca nasıl çalışacaksınız bunu bilerek kaç sene dayanacaksınız. Whatsapp konuşmalarını kendi telinize yollayıp dava açmak varken neden uğraşıyorsunuz ki.

Bence eşin doğru diyor.Erkeklik gururundan karımı seviyorum vs. diyemediğinden bahane bulmuş..Bence suçu bu.

Ama seni rahatlatmamış.Eşin pasif,haklı olduğu bir konuda seni inandırana kadar yapışmalıydı sana.

Kadınların hisleri kuvvetli olur,seni ikna ederdi.

İnsan eşinin yalan söyleyip söylemedğini anlıyor neticede.

Bence yuvanı yıkmadan önce düşün tekrar.

Evlilik,zor kurulan kolay yıkılan bir kurum.Yıkmadan önce bin kere düşünmek lazım.

Ben sürekli boşan diyenlerin de ,buna yönlendirenlrin de yuva yıkılmasında payı olduğunu düşünüyorum.Gaza gelme hemen,bu senin hayatın.

Millet affetmem diyip,neleri yutuyor haberimiz yok.Herkes işlemediği günahın masumu olup çıkıyor.

Tekrar diyorum,gerçekten eşin doğru diyorsa ve masumsa bir anlık öfke ile yuvanı yıkarsan çoçuklarının da hakkına gireceksin.

Ama daha önce gitmişse,yanı bunun öncesi varsa o zaman affetme.

Sakin ol,ve işin doğrusu öğren.

Butun erkekler hepsi ayni canlari cehenneme varya nefret ediyorm artik erkeklerden hamileymissin hemde ustelik ne denir napilir bilemiyrm zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…