- 25 Mayıs 2015
- 492
- 758
- 103
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
aldatmanın nesine sabredilir? bak çok açık değil mi seni artık istemiyor. sen onun dışarıya karşı sabit adresisin sadece.
başka bir kadınla sevişiyor bak daha açık nasıl söyleyeyim? pişman olsa dönse sen onunla tekrar sevişebilecek misin? koynuna almaktan miden bulanmayacak mı?
başıma gelse saniye tutmam hayatımda. iliğime kadar sömürmesini mi bekleyeceğim?
her şeye sabredilebilir aldatma ve şiddet hariç.
evet.
Kednime ait ayrı bir evimde var. Aylık gelirim yaklaşık 5.000 TL
Denetçilik yapıyorum.
Oha bu herif seni tabii bosamaz arkadasim.. sonuruluyosun resmen. At gitsin bu manyagi karsina seni seven biri cikar belki. Esininki hem ayranim dokulmesin hem :)))evet.
Kednime ait ayrı bir evimde var. Aylık gelirim yaklaşık 5.000 TL
Denetçilik yapıyorum.
kolay bunlar. Daha önce ıspatladım noldu ki ? Arsız. Gerçkeleri öğrenmek istemedim. ama gözgöre göre yapıyor.SAbahlara kadar eve gelmiyor. Arada yazıyorum ona. Gel eşlyalarını al ayrılalım diyorum. offff diyor. Uzatma diyor.Sabırlı ol diyor.Bekle diyor.Çok geçmiş olsun canım insallah kötü bişey değildir.
Ay bi de sevgilisi olduğu da ayan beyan ortada öyle mi ? Bunu ispatlayablir misin canım yani elinde mesajlaşma fotoğraf bir delil var mı ?
Sizde onun ağzına bakıp dediğini mi yapıyorsunuz Allah aşkına. Maddi açıdan da gayet normal bir hayatınız var neyi bekliyorsunuz kadını eve getirmesini mi? parasız pulsuz cebinde beş kuruş yokken ailesi destek olmazken kadın sığınma evine gidip çocuklarına bakan nice kadınlar var bu hayatta biraz kendinize gelin basın götünde tekmeyi şimdiye kdr susmanızdan kaynaklı adamı tepenize çıkar mıssınız.Eşyalarını çöpün kenarına koyun fotoğrafını atın eşyalarını almak istiyorsan buyur gel deyin. Bu ne rahatlık ya bide değişir mi diyorsunuz Pesssss...kolay bunlar. Daha önce ıspatladım noldu ki ? Arsız. Gerçkeleri öğrenmek istemedim. ama gözgöre göre yapıyor.SAbahlara kadar eve gelmiyor. Arada yazıyorum ona. Gel eşlyalarını al ayrılalım diyorum. offff diyor. Uzatma diyor.Sabırlı ol diyor.Bekle diyor.(
Delirtecek beni .. Arzsızlığı çıldırtacak .. Eve gidince ilk işim eşyalarını kapının önüne koymak oalcak
Kürkçünün dönüp geleceği yer evidir , sabret cümlesinin tercümesi yeterli heves miktarını aldıktan sonra asli görevimi yerine getirmek için tamamen geleceğim demek mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?