Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Bebeğim ne sevismesinden bahsediyorsun sence kadın bunu mu düşünüyor, onun düşündüğü para vermesi evi gecindirmesi, ayrılınca parasız kalmaktan geçim sıkıntısı yasamaktan korkuyor.

Baska pencerelerden bakiyoruz yani. Ama bence keske kendine guvensen be abla, ondan gelecek hayır allahtan gelsin desen kendini ayaklar altina aldirtmasan

Tilkinin dönüp dolasacagi yerdir cümlesinin meali;
"Sen bir süre daha yalniz takil canim ben diger hatundan SIKILIP canim isteyince sana gelirim"
Ihanetten ayrilip pisman olan kadinlara söyleyin;Bosanmis olmak gurursuz olmaktan daha iyidir.

Çok geçmiş olsun canım insallah kötü bişey değildir.
Ay bi de sevgilisi olduğu da ayan beyan ortada öyle mi ? Bunu ispatlayablir misin canım yani elinde mesajlaşma fotoğraf bir delil var mı ?
kolay bunlar. Daha önce ıspatladım noldu ki ? Arsız. Gerçkeleri öğrenmek istemedim. ama gözgöre göre yapıyor.SAbahlara kadar eve gelmiyor. Arada yazıyorum ona. Gel eşlyalarını al ayrılalım diyorum. offff diyor. Uzatma diyor.Sabırlı ol diyor.Bekle diyor. (
Delirtecek beni .. Arzsızlığı çıldırtacak .. Eve gidince ilk işim eşyalarını kapının önüne koymak oalcak

Ben de çaresiz, 50 yaşında ilkokul mezunu işsiz bir kadin da o yüzden bosanamiyor yazik diye düşünüyorum.

Meger gencecik 5 bin lira maaşlı ev sahibi bi kadınmış, sana her şey müstehak tatlı kız az bekle gelir senin evin direği, sonuçta tapusu sende

Çok enteresansınız, durum size anormal gelmekten çok normal gelmeye başlamış. Allah kimşeye yaşatmasın ama hala beklemeniz o adamı azdırdıkça azdırır. Siz de ekmeğine yağ sürün devam edin...

1 aydan fazla sabretmişsin
Şimdi patlama az daha sabret
Ama kocanı kabullenmeye değil
Madem 2 kızın var onların rıskını elin kadınıyla orda burda yiyemesin
Otur sağlam düşün delil topla o zamana kadar kafanda netleşti.
Kendine güven kızlarına örnek olacaksın ayakları yere basan gururla çocuklarına bakabilecek biri olmaya karar vermen lazım
Bu şekilde yaşayarak bişey elde edemezsin kızlar farkettiği an neden babamı çekiyorsun o bize fazlalık zaten diyecektir
Mesleğin varmış delillerini topla davayı aç
Emin ol boşanınca daha mutlu bir kadın olursun. Şu sfdaki kurtulduö diyen kadınların konularına bır bak

bu erkekler kendilerini ne sanıyor her erkek eşine karşı bu kadar rahat olamaz ya
ya güvendikleri birşey var baya iyi bişey yada yürek yemiş ölmeyi bayılmak sanıyor
bilemedim o yüzü nasıl buluyor söyleyebiliyor ben anlamıyorum rahatça geliyor
üzerini değiştiriyor falan ben birşey diyemiyorum hemcinslerime kızıyorum
sadece erkek bu kadar şımartılmaz.

Sizi kırıyorsam özür dilerimde nasıl kaldıra biliyorsunuz ben olsam yüzüne bakmam evet iki çocukla ayrılmak çok zor haklisiniz kolay deil de yanii bu çok zor onu eve almam hayatı zindan ederim ama ne demek siz çantada kekliksiniz sanki sabret dönerim demek cehenneme kadar yolun var de sen dönsen ben kabul eder miyim acaba de daha önceden de yaptı demissiniz galiba konuyu tam okuyamadım ama nasıl musade edersiniz bu herife sizi sesiz görmüş bence biraz tehdit edin yaaa çocukları göstermem falan deyin seni bosucam falan evet uzaktan yorum yapmak kolay diyorsunuz belkide çekilecek şey deil vallahi

Sizde onun ağzına bakıp dediğini mi yapıyorsunuz Allah aşkına. Maddi açıdan da gayet normal bir hayatınız var neyi bekliyorsunuz kadını eve getirmesini mi? parasız pulsuz cebinde beş kuruş yokken ailesi destek olmazken kadın sığınma evine gidip çocuklarına bakan nice kadınlar var bu hayatta biraz kendinize gelin basın götünde tekmeyi şimdiye kdr susmanızdan kaynaklı adamı tepenize çıkar mıssınız.Eşyalarını çöpün kenarına koyun fotoğrafını atın eşyalarını almak istiyorsan buyur gel deyin. Bu ne rahatlık ya bide değişir mi diyorsunuz Pesssss...

Ne tuhaf hayatlar yaşıyorsunuz arkadaş.
Ne yiyip içiyorsunuz bu mide kapasitesine sahip olmak için artık merak etmeye başladım?

Ve hala yanınızda koca diye gezdirip ailelerde falan misafircilik oynuyorsunuz öyle mi?

Hevesini alıp gelince kocişinle hasret giderir üçüncüye hamile kalırsın falan dimi ne gözel?

Sonra başka birini bulur falan. Malum sen hamile emzikli falan olacaksın. Adama karı! lazım. Boşta kalmamalı

Aldatılıp boşanan pişman kadınlar da ilginçmiş. Ne gerekiyor boşanmak için? Şiddet sebebiyle ölmek mi?
Aaa o boşanma olmuyor yalnız uyandırayım..

Ne kadar rahat ve haysiyetsiz bir adam.dönüp dolaşıp gelecekmiş.hastalık mikrop bulaştırcak bir de gelip kimle ne halt ediyorsa.o saatten sonra da sizin içiniz alacak mı bu adamla aynı yatağa girmeyi.eviniz var,maaşınız iyi.basın tekmeyi gitsin.adam da maaşınız iyi,nasılsa göz de yumuyor bana diye sizi de cep de görüyor belli ki.salın sokağa gitsin

Kürkçünün dönüp geleceği yer evidir , sabret cümlesinin tercümesi yeterli heves miktarını aldıktan sonra asli görevimi yerine getirmek için tamamen geleceğim demek mi oluyor?

Ta ki yeni bir tane bulana kadar..

Sanki cilalı taş devrinde mamut avına çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…