- Konu Sahibi zerdaligozludilber
-
Sakın bunu eşine söyleme maç kaç kaç bitti falan diye sor iptal olduğunu bildiğini bilmesin ayrıca marketteki kız değil başka biri de olabilir gibi geldi bana çünkü aralarında birşey varsa kızın da dekolte giymesine izin vermez gibi geldi biraz sabredip durumu anlamaya çalış bence
Kızlar az önce bahsettiğim kocamın arkadaşının eşini whatsappta çevrimiçi gördüm. Yazdım canım maça gitti mi senin eşinde diye. Benimki daha gelmedi dedim.
Kadın da bugunkü maçları kişi yetersizliğinden iptal oldu diye biliyorum ben, hatta biz gezmeye gittik geldik dedi
))))))))))) yemin ederim hakli. emoji koyacak kadar sakinlik?))))))))Arkadasim sende emoji falan koyacak kadar sakinsin ya resmen aldatiliyosun bir idrakina varip harekete gec 2aydir bu sekilde bekliyor musun a aaaa
Aynen bencede hemen sorgulama macin nasil oldugunu falan sor cok zor bi durum gercekten cok uzuldum Allah firsat vermesin boylelerineSakın bunu eşine söyleme maç kaç kaç bitti falan diye sor iptal olduğunu bildiğini bilmesin ayrıca marketteki kız değil başka biri de olabilir gibi geldi bana çünkü aralarında birşey varsa kızın da dekolte giymesine izin vermez gibi geldi biraz sabredip durumu anlamaya çalış bence
Aynen çok sinir bozucu ve iyi sabirli ben bile delirdim burda resmen bir anormallik var kolay değil yaniArkadasim sende emoji falan koyacak kadar sakinsin ya resmen aldatiliyosun bir idrakina varip harekete gec 2aydir bu sekilde bekliyor musun a aaaa
Bide anket açmakKonu sahibi yazilarini bastan beri takip ediyorum ve okudukca senin bir erkek oldugunu ve bizimle dalga gectigini düsünmeye basladim. Anlattiklarin filmlerden alinti gibi...
kız kuzeniyle yaşıyormuş burda. ailesi bi ilçedeymiş.
))))))))))) yemin ederim hakli. emoji koyacak kadar sakinlik?))))))))
Konu sahibi yazilarini bastan beri takip ediyorum ve okudukca senin bir erkek oldugunu ve bizimle dalga gectigini düsünmeye basladim. Anlattiklarin filmlerden alinti gibi...
Bide anket açmak
O kız kuzeniyle falan değil, tek yaşıyordur. Halı saha olayı da nanay gibi duruyor ki şimdi okudum nanaymış zaten. Muhtemelen aldatılıyorsunuz, boşanma niyetiniz varsa çaktırmadan delillerinizi toplayın ve kallavi bir dava açın. Konu fake gibi demek yasaklandı o yüzden demeden mesaj vericiim :)
Yaş kaç eşinin ve kızın ?kızlar ne diyorsunız yaaa ne fakeliğiii. Ben mesajlarımı her zaman emojilerle ifade eden biriym .hepimiz bir olmak zornda değiliz. Ben neyle ugrasıyorum siz ne diyorsunız yaaa. İnanmayan yazmasın yorum.
En azindan macin iptal oldugunu soyledi buda bir artı dimi :) ayrica bizimle dalga gecince eline ne gecicek yani neden boyle bi konu ustunde dursun ki inanmayan katilmasin bencedekızlar ne diyorsunız yaaa ne fakeliğiii. Ben mesajlarımı her zaman emojilerle ifade eden biriym .hepimiz bir olmak zornda değiliz. Ben neyle ugrasıyorum siz ne diyorsunız yaaa. İnanmayan yazmasın yorum.
Ayrıca herkes yorum yazmıyor. O yuzden anket koydum, yazmaya usenenler de fikrini belirtsin diye. Okuz altında buzagı aramyın lütfnn
valla henuz karar veremedim takipteyim.kızlar ne diyorsunız yaaa ne fakeliğiii. Ben mesajlarımı her zaman emojilerle ifade eden biriym .hepimiz bir olmak zornda değiliz. Ben neyle ugrasıyorum siz ne diyorsunız yaaa. İnanmayan yazmasın yorum.
Ayrıca herkes yorum yazmıyor. O yuzden anket koydum, yazmaya usenenler de fikrini belirtsin diye. Okuz altında buzagı aramyın lütfnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?