Sormadınız mı? Belki koku falan denemiştir bir yerde, üzerine sinmiştir.Merhaba. Düşünüp düşünüp içinden çıkamadığım bir konu var. Yarıyıl tatilinde kardeşim istanbuldan tatil için annemlere geldi. Ben de onu görmeye 2 yaşındaki kızımla gittim. 3 gün kaldım. Sonra eşimle eve döndük. Siz olmazsanız evin tadı yok özledim sizi falan dedi. Neyse sonra bir şeyler yedik uyumak için yatağa gittik. Ona sarıldım fakat teninde farklı bir koku geliyordu. Öpüştükten seviştikten sonra vücutta farklı bir koku olur ya öyle kokuyordu sırt ve göğsünün bir kısmı. Yani ne düşüneceğimi bilemedim. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Beni aldatığına dair bir fikre hiç kapılmadım. Ama bu koku beni şüphelendirdi. Sizce nasıl düşünmeliyim bu ne kokusu olabilir çıldıracağım düşünmekten
O hangisi ya.Öpüştükten seviştikten sonra vücutta farklı bir koku olur ya öyle kokuyordu sırt ve göğsünün bir kısmı.
Sordum tabiki. Sadece kahkahayla güldü o kadar. Neden olduğunu bilmiyor yani.parfüm desen anlayacağım da töbe yarabbim içim kalktı.
eşinize sorsanız ya.
bir de niye 3 gün kaldınız ki yani, günlük gidip akşam dönebilirdiniz
allah allah. peki evde olmadığınız 3 günde aradığınızda vs bi tuhaflık var mıydı, yada evde döndüğünüzde bir değişiklik.Sordum tabiki. Sadece kahkahayla güldü o kadar. Neden olduğunu bilmiyor yani.
Ben böyle bir koku bilmiyorum . duş almıştır heralde bişeyler yapsada koku kalmaz. farklı bu dus jeli, sabun kolonyası kullanmış olabilir mı?Merhaba. Düşünüp düşünüp içinden çıkamadığım bir konu var. Yarıyıl tatilinde kardeşim istanbuldan tatil için annemlere geldi. Ben de onu görmeye 2 yaşındaki kızımla gittim. 3 gün kaldım. Sonra eşimle eve döndük. Siz olmazsanız evin tadı yok özledim sizi falan dedi. Neyse sonra bir şeyler yedik uyumak için yatağa gittik. Ona sarıldım fakat teninde farklı bir koku geliyordu. Öpüştükten seviştikten sonra vücutta farklı bir koku olur ya öyle kokuyordu sırt ve göğsünün bir kısmı. Yani ne düşüneceğimi bilemedim. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Beni aldatığına dair bir fikre hiç kapılmadım. Ama bu koku beni şüphelendirdi. Sizce nasıl düşünmeliyim bu ne kokusu olabilir çıldıracağım düşünmekten
Bir parfüm kokusu yoktu üstünde ya da duş jeli kokusu ki zaten parfüm kullanmazBen böyle bir koku bilmiyorum . duş almıştır heralde bişeyler yapsada koku kalmaz. farklı bu dus jeli, sabun kolonyası kullanmış olabilir mı?
Ben de ilk kez eşimde böyle bir koku duyunca şüphelendim. Haklı olmayı istemem. Ama o zaman bu neyin kokusu düşünmeden edemiyorum. Sanki biri sırtını göğsünü öpmüş de tükürüğünün kokusu sinmiş ilginç bir kokuSıkılmış sivilceden aldatıldığını anlayanı gördük,
Evindeki reçelin bitmesinden bulanı gördük.
Kokuyu ilk kez duyuyorum.
Yani konu sahibi haklıysan bravo
Bir tık sonrası Sherlock Holmes zaten
benim bi arkadaşım sevgilisinin kendisine yalan söylediğini, adamın telefonunun geç çalışından anlamıştıBu olayın bir tık üstü Shakira'nın yemediği reçelin bitmesinden aldatıldığını anlamasıdır. Öyle bir şey varsa elbet kokusu çıkar yavaştan bir gözlemleyin.
Belki siz evde yokken banyo yapmadı, azıcık salayım dedi ve biraz kokuştu. Yani hadi aldatma var diyelim, gerçekten de kim eşinizin sırtını yalasın ya da eşinizin sırtına mı sürtünecek de eşinizin sırtı değişik kokacak? Belki giydiği kazak, tişört neyse hoş kokmuyordu ve o üstüne sindi. Adam bile gülüp geçmiş. Bence kafanızda kurmuşsunuz gibi. Kuruntu.Merhaba. Düşünüp düşünüp içinden çıkamadığım bir konu var. Yarıyıl tatilinde kardeşim istanbuldan tatil için annemlere geldi. Ben de onu görmeye 2 yaşındaki kızımla gittim. 3 gün kaldım. Sonra eşimle eve döndük. Siz olmazsanız evin tadı yok özledim sizi falan dedi. Neyse sonra bir şeyler yedik uyumak için yatağa gittik. Ona sarıldım fakat teninde farklı bir koku geliyordu. Öpüştükten seviştikten sonra vücutta farklı bir koku olur ya öyle kokuyordu sırt ve göğsünün bir kısmı. Yani ne düşüneceğimi bilemedim. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Beni aldatığına dair bir fikre hiç kapılmadım. Ama bu koku beni şüphelendirdi. Sizce nasıl düşünmeliyim bu ne kokusu olabilir çıldıracağım düşünmekten
Oturup pipisini mi beklicez kocalarımızın be öööfparfüm desen anlayacağım da töbe yarabbim içim kalktı.
eşinize sorsanız ya.
bir de niye 3 gün kaldınız ki yani, günlük gidip akşam dönebilirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?